Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele,
eu azi toata dimineata m-am chinuit sa pun poze pe grup,
imi spune failed si ii dau din nou, si apoi constat ca le-a incarcat de cate cinci ori asa de nebun, si trebuie sa le sterg, si mai gresesc si eu, si tot asa. Sa vedem ce reusesc pana termin de scris.
La multi ani!!! Karla , multa sanatate si fericire alaturi de puiul tau.
Loradin , nu sunt cea mai indicata sa vb dar si eu am avut aceiasi impresie, am avut intrebari la care nu mi s-a raspuns, nimeni nu a observat ca era ziua mea desi eram zi de zi pe forum in perioada aceea, ma rog, am inteles pe toata lumea penru stiu cum e si sa ai nevoie de un raspun si sa nu il primesti si sa nu stii in raspuns si sa iti fie rusine sa spui ca nu stii, si sa nu ai timp nici o picatura sa intri pe forum, desi e asa relaxant si sincer imi face bine sa intru si sa citesc, uit de toate cele cate am de facut si care ma nemultumesc in viata mea. Cred ca are legatura si timpul petrecut pe forum, e normal ca fetele care intra mai des sau se stiu si personal sa se apropie mai mult, asa e viata si asa e natura umana. Si mie mi s-a intamplat sa nu primesc un raspuns si sa intru la alte sectiuni unde mi s-a raspuns, si am raspuns si eu la ce am stiut, dar tot aici e "acasa".
of, nelinistita copila am, tocmai o culcasem si iar s-a trezit!
si Rianna saliveaza mult, incepusem sa ma ingrijorez si eu, ca nu as vrea sa ii dea dintii acum.
Acum sa vedem ce mi-a iesit cu pozele: Fetele lu' mama

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by karla32

multumesc diana_jors si Mihaelaaa ptr urari.
Alaturi de voi fetelor imi petrec ziua de nastere.
foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Karla,...n-ai de ce...
si eu mi-am petrecut ziua de nastere tot cu voi...si n-a fost rau,mai ales ca in ziua aia am fost singura singurica..

Roxanici,..eu zic ca nu esti exagerata,mai ales ca stiu cat de mult iti iubesti pisica....tocmai am votat-o!

Suzy78,zici ca tie pompa electrica de la nuk ti se pare ca e formidabila?
Eu n-as putea zice acelasi lucru...din pacate.Nu merge si pace!
Odata curgea tzitzi ca din stropitoare,si pun pompa ca zic:" acu sa vezi ce de laptic strang!"...Da de unde,ca abia a iesit un strop! Si iau pompa jos si sanul incepe iar sa curga garla...
Initial am crezut ca nu am laptic,si dupa "experienta" asta,am zis ca nu merge pompa (mai ales ca motorasul se aude cam slab dupa 5 min de functionare).
Da nu inteleg cum de la tine merge si la mine nu...
Eu m-am lasat pagubasa si am impachetat-o la loc sa o dau inapoi..
Si totusi nu sunt convinsa ca am folosit-o cum trebuie....poate-mi mai dai si tu niste ponturi daca ai timp...si as mai incerca o data

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt sarbatorita de astazi!!! Sa dea Doamne Doamne sa fi sanatoasa, iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!!!
Am aterizat si eu pe-aici, ca deh, ma lasa Teodora!!Pt ziua intalnelii, votez si eu:
Carol 2p( e mai putin aglomerat si avem locuri de parcare !!)
Tineretului 1p
"Fierastrau" o p, desi mi-ar placea sa dam o tura, ca n-am mai fost de ceva vreme p-acolo
Gradina Botanica-cred ca e frumos, dar nu stiu daca avem loc toate, cu carucioarele
Si, ar mai fi si IOR ca doar e in fata blocului...
Am vazut ca vb de vaccin, de fapt de urmarile lui(cel din maternitate).Mie asistenta mi-a spus clarrrr ca-i va coace Teodorei.Aiurea!!nu s-a intamplat nimic, doar ca acolo unde a fost intepatura, s-a intarit muschiul in interior...Vi s-a intamp0lat si voua la fel, sau noi suntem mai ciudati??
Va las ca s-a trezit printesa si sunt pe post de clovn
Multumiri Paxelei care ne-a pus filmulet
Va pupam.
Teodora , iubita noastra

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mami_2007 este oricine doreste e doar un user pe care il poate folosi oricine sa faca un subiect nou sau sa tina la zi listuta

Gabdyd, sa=ti traiasca fetele ca tare dulci sunt. Julie e mortala. Cred ca varsta lor e cea mai delicioasa, sunt frumusei tare la varsta aia. Ma simt tare rau cand zici ca a trecut ziua ta si nu ti-a zis nimeni la multi ani, ca io de obicei ma uit sa vad cine e sarbatorit dar de cateva ori am comis-o si am uitat sper sa ne ierti

Sherbi, te roaga cineva, nu spui cine, sa iti activezi PM.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Ha! am reusit, chiar merge linkul, acum astept aprecieri la costumul de albinuta ,
am glumit,
pe cap nu am facut cojite, nici pe piele bubite ,
am spalat-o pana acum cu sapun Johnson, iar de cateva zile o spal cu samponul Juliei, adica Dalin, si ii merge bine. Sper sa i se ingrase mai putin parul ca sa nu o mai spal in fiecare zi.
Roxanici am votat! Dar de e "model", e asa cuminte?
Si am citit si povestea "cea frumoasa" si familiara. Trebuie sa imi fac timp si sa ma adun sa o postez si eu pana nu uit. Si pt ca am auzit discutii post...maternitate, m-am hotarat sa postez si vreo doi doctori pe lista cea neagra, uite asa pentru ca astea sunt niste momente unice pentru o femeie si ei le banalizeaza si te fac sa te simti ca un k....t care nu merita nic macar calcat, decat daca ai cotizat sau nici macar atunci. Scuzati violenta limbajului dar nu m-am putut abtine!
vaccinul si la noi e rosu inca, la aproape sase saptamani , nu mai tin minte la Julie cum a fost, dar daca spuneti ca si la voi e la fel, nu ma mai ingrijorez atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

revin si eu cu o rugaminte la fetele care tin listutele: ziua mea de nastere este 3 august 1980. poate aveti timp sa completati si la mine. multumesc!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez-20 mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

si este adevarat ca tatal meu este medic pediatru. logic ca nu ma incurajeaza sa fumez, insa nu-mi poate impune sa ma las. decizia imi apartine, sunt fata mare doar.

si david saliveaza, nu excesiv, dar are balonase la gurita.
eu il declar pe david al meu "DEPENDENT DE BRATE". nu stiu cum sunt ai vostri, dar el sigur ma fenteaza cat e el de mic si neajutorat.
numai cu el in brate reusesc sa va scriu, ca daca il pun langa mine ma stie tot blocul.

fetelor, eu am reusit sa-l oparesc la fund. dau cu bepantene, dar nimik. am luat de la sanosan o crema cu zinc. da cica e de prevenire nu de tratare. voi ati patit-o???
acum il tin in fundul gol pe aleza. bineinteles ca mi-a udat canapeaua..."avantaj" ca am baiat.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sherbi ce scutece folosesti? ca daca ai pampers ai mari sanse sa se opareasca. eu cand am patit asa cu matei l-am spalat repede cu ceai de galbenele si musetel si apoi am dat cu bepanten. bineinteles am schimbat scutecele si i-am pus happy.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez-20 mai 2007

Mergi la inceput

Azi am stat numai pe forum , am razbunat zilele in care n-am putut intra.
Roxi, multumim de aprecieri,
Julie e si un copil foarte iubitor, tot timpul spune "mami te iubesc", si alte asemenea, de mori de drag. Sper sa se inteleaga foarte bine intre ele, de asta m-am si bucurat ca sunt fete amandoua, am eu asa o parere ca se inteleg mai bine fratii de acelasi sex.
Am sa fac tot posibilul sa fie cat mai unite. Bineinteles ca rasfatul e cat China, dar asta e, riscul meseriei...
Nu ma supar pentru ziua mea, a fost chiar de Pasti, si eu era sa uit!

Mergi la inceput

Pentru fundulet incercati si Neopreol. Foloseam la Julie, ii mai dau si acum, cand o mai pateste .
Rianna inca nu s-a oparit, o ung de fiecare data cand ii schimb pampersul cu ulei de masline fiert la bain marie, in borcan inchis, cate o jumatate de ora. Nu am folosit uleiuri din comert si nici nu ma grabesc pt ca Julie facea alergie la ele. Plus ca o las in funduletul gol o data dimineata si o data seara, inainte de baita, macar cate un sfert de ora.
Gata, ma duc sa mananc ca mor de foame.
A, am uitat sa spun ca o clatesc dupa fiecare biata cu ceai de musetel peste tot.

Mergi la inceput