menstruatia peste sarcina
Raspunsuri

liadorian spune:
Din ce mi-a spus mie gine, menstruatie peste sarcina nu exista. Orice sangerare peste sarcina indica iminenta de avort la o sarcina mica, respectiv risc de nastere prematura la o sarcin ceva mai avansata. Oricum, sper sa nu te confrunti cu asa ceva...
Lia 30S
domnita Miruna Demetra

anyyta spune:
faza ii k mia venit menstruatia dar diferita..si am auzit k daca ii diferita atunci este o sangerare peste sarcina...knd mia venit adik saptamana trecuta avea un miros acrisor si cum sa iti zic.."ca mucii"..adica se intindea...in orice caz era altfel..poate din cauza k am fost racita...am avut infectie urinara..nush...ce parere ai???

liadorian spune:
quote:
Originally posted by anyyta
faza ii k mia venit menstruatia dar diferita..si am auzit k daca ii diferita atunci este o sangerare peste sarcina...knd mia venit adik saptamana trecuta avea un miros acrisor si cum sa iti zic.."ca mucii"..adica se intindea...in orice caz era altfel..poate din cauza k am fost racita...am avut infectie urinara..nush...ce parere ai???
Bine, dar ai facut un test de sarcin?? Esti sigura ca esti insarcinata? Daca da, trebuie neaparat sa vezi un medic. Sangerarea asta poate indica risc de avort. Un medic iti va indica tratament de sustinere, daca e cazul...
Lia

numeioana spune:
Ce descriere! M-ai omorat!
Pai n-am inteles, esti gravida? Ca nu ai zis asa ceva. Ai facut test si a iesit pozitiv? Daca nu, inseamna ca nu ai menstruatie peste sarcina, ci alt motiv pentru care CM a fost altfel decat de obicei. Poate ai vreo infectie, ceva. Mergi la un control.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

irlandeza spune:
Eu stiu doua cazuri in care fetelor le-a venit ciclul peste sarcina, dar nu asa abundent. Dar ele nu au stiut ca sunt insarcinate , pana nu au mers la medic, pt. ca nu se simteau bine si nu stiau de ce. Una a avut ciclu peste sarcina pana in luna a saptea, iar cealalta pana in luna a treia, amandoua au baieti, frumosi si sanatosi.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+

liadorian spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Eu stiu doua cazuri in care fetelor le-a venit ciclul peste sarcina, dar nu asa abundent. Dar ele nu au stiut ca sunt insarcinate , pana nu au mers la medic, pt. ca nu se simteau bine si nu stiau de ce. Una a avut ciclu peste sarcina pana in luna a saptea, iar cealalta pana in luna a treia, amandoua au baieti, frumosi si sanatosi.
Noi 2 singurei
Irlandeza, copilasii aceia sunt doi baieti foarte norocosi, niste luptatori, ce mai! Felicitari mamicilor lor, si ele sunt niste norocoase!

Lia

irlandeza spune:
Una dintre fete( cae in 7 luni) nu prea si-a dorit-o, cand a aflat era prea tarziu. Si cand ma gandesc ca manca o data pe sapt. si fuma la greu, alcool si cafea... Chiar ca a avut noroc baietelul ei. Dar asta doar la irlandezi se poate intampla, la unii nu la toti.
Noi 2 singurei

anyyta spune:
bine dar eu am doar 18 ani si nu vrteau sa il pastrez...nu am facut test...nu sunt sigura pe ele...ma duc la control k azi ma durut ovarul drept...multumesc oricum k mi-ati raspun...va pup..

anyyta spune:
am fost la medic si am o infectie ....mam linistit acuma..multumes k miati scris...va pup..si aveti grija de voi..pa