Mail cu poza fetitei rapita in Portugalia - help!

Mail cu poza fetitei rapita in Portugalia - help! | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Am primit un email de la un colaborator din UK. Mailul este initiat de catre parintii micutei care sunt disperati si incearca si pe aceasta cale sa isi gaseasca micuta.

Lasand la o parte judecatile si opiniile legate de cat de buni parinti suntem noi comparativ cu altii....fac apel la voi sa imi trimiteti adresele de email ca sa va pot trimite emailul respectiv impreuna cu poza fetitei. Mailul este in engleza.

Va multumesc si ma rog la Doamne Doamne ca micuta sa fie gasita sanatoasa si nevatamata.

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu una il am dar cred ca ar fi mai bine sa il postezi aici decat sa-l trimiti pe mail. Practic este site-ul ei oficial unde sunt poze cu ea pt a fi recunoscuta.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaVig spune:

pe la "noi" se zice ca parintii sunt implicati, hotelul unde erau cazati era al unui englez, toti oaspetii erau englezi, au inca un suspect Robert Murat, care locuieste in acelasi satuc cu ei. este disparuta deja de 18 zile, imaginati-va ce groaznic pentru micuta de 4 ani. cu siguranta ca nu mai e in Portugalia. va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Cam nasoala situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Alina, nu prea e bine sa colectezi adrese de mail. Ce poti face e sa continui chain mailul si sa trimiti la toata agenda ta si dupa aceea aceia vor propaga mai departe si tot asa. Cred ca aici pe forum oricum persoanele care ti-ar da mailul stiu deja de cazul ei.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

puteti trimite prietnilor si cunoscutilor link-ul http://www.findmadeleine.com/ este site-ul oficial si gasiti o gramada de poze si de particularitati ale micutzei ...

Doamne ajuta !!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, multumesc de sfaturi. Eu am trimis oricum tuturor celor pe care ii am in agenda dar am sperat sa pot face mai mult. Am inteles ideea si aveti dreptate.

Sper ca DD sa ii ajute pe parinti sa o gaseasca pe fetita.

Alina 10+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mie mi se rupe sufletul ori de cite ori citesc despre fetita asta.
Doamne nu-mi vine sa cred ce fel de monstrii exista printre noi.
Cum e posibil sa faci rau unui astfel de ingeras de copil.

måcar de n-ar fi ajuns pe miinile unor pedofili.Nici nu vreau sa ma gindesc.

sper sa fie gasita micuta
dumnezeu cu mila.......off,off

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sunt 3 saptamani de cand a disparut Madeleine. Ma uit in fiecare zi dupa stiri actualizate aici: http://news.google.ca/nwshp?ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&tab=wn&q=madeleine%20news. Ma rog sa se intample o minune, sa fie gasita teafara si mi-e groaza cand ma gandesc ce-ar putea sa i se intample chiar in clipa asta sau ca nu mai traieste. Doamne ajuta!

Diana, cum adica parintii erau implicati?
Eu cred ca a rapit-o cineva din UK care o cunostea dinainte si stia unde s-o gaseasca. Se vehiculeaza si varianta asta?

Mergi la inceput