Fabia HTP 1.2(55CP) -cine are?

Fabia HTP 1.2(55CP) -cine are? | Autor: sali

Link direct la acest mesaj

Este buna pt. o incepatoare in ale soferiei, care ar conduce 80% in oras?
Imi este suficient acest motoras de 55 CP, avand in vedere ca nu vrau sa fiu prima la semafor? Vreau doar o masinuta mica de oras.
Intreb pt ca am tot citit pareri pe diverse forumuri dar nu mai stiu ce sa mai cred.
Parerea unei femei n-am gasit-o, barbatii-majoritatea- spun ca e un motor f. mic si ca nu te ajuta la urcusuri, depasiri, etc.
Repet, mie mi-ar trebui pt fataiala de oras, fara bagaje, greutate, doar eu cu fiica-mea( 2 ani jumate).
Trebuie sa iau o hotarare rapid, la dealerul din orasul meu mai sunt doar 2 masini acest model si sunt zapacita de atatea pareri date de barbati pe forumuri de specialitate, mai ales ca nici acestia nu au o parere unanima, unii zic ca e f. buna pt pretul ei iar altii zic ca e o achizitie super proasta cu motor de trotineta.
Si ca poti fi intrecut, la motor de 55 CP, si de unul care merge pe role!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu as lua niciodata o masina cu 55CP...chiar daca o iei pt oras, tot ai nevoie sa faci o depasire...chiar te depaseste ala cu trotineta. Eu am avut un megane sedan 1.5, 80 CP si murea saraca masinuta in depasiri...nici nu vreau sa ma gandesc cum e o masina cu 55 CP.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

clar o sa se miste greu...zici tu ca nu umblii cu bagaje si din astea, dar nu uita ca si masina e destul de grea...
acum, sincer sa fiu eu n-as lua asa ceva, dar asta nu inseamna ca lumea nu cumpara. mai acum o luna, niste prieteni si-au luat combi cu 1.2...deci se poate si mai rau, zic io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eu am avut o Fabia 1.4 pana anul trecut in vara si a fost excelenta.Fabia cu motor de 1.2 n-as cumpara niciodata exact pentru motivele enumerate pana acum-motor mic,nu te ajuta in depasiri,etc.Masina trebuie sa te ajute atunci cand ai nevoie...de aia n-as lua o masina cu motor mic,fara ABS si alte jucarii similare,sau o masina fara airbag-uri-macar sofer si pasagerul din fata...singura problema serioasa pe care o are Fabia 1.4 e greutatea mica a masinii-imi amintesc ca mergeam pe E85 intr-o primavara si batea vantul tare..la mai mult de 80km la ora simteam cum incerca sa-si ia zborul spre campurile patriei de pe marginea soselei:D...daca te uiti la testele de crash vei vedea ca si acolo spun ca are greutate critica...
N-am gasit vara trecuta o masina ca aceea,pentru ca avea motor de 1.4 si mormane de imbunatatiri,ar fi trebuit sa fac comanda si sa astept,tot ce am putut gasi a fost Fabia cu motor de 1.2...am renuntat la Skoda:-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Incerc sa gasesc, prin dealerul de la mine din oras, o Fabia de 1.4. Dar nu stiu ce sanse mai am acum, la ,,inchiderea editiei".Pt ca acest model nu se mai face, gata, azi se lanseaza noul model de Fabia la Mamaia.
Daca nu, chiar nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pentru ce spui, eu zic ca merita. Doar sa nu-ti schimbi optiunile...
Macar e ieftina? Si are elementele de siguranta?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Costa 9600 E si are ABS,, imobilizator, airbag sofer, centuri(5) de siguranta, stop de ceata, sistem Izofix, intrerupere carburant in caz de accident, a 3-a lampa de stop, stopuri de siguranta in capitonajul usilor fata.
In banii astia e si vopseaua metalizata si AC.Mai are inchidere centralizata, servodirectie, computer bord, filtru pole.
Am scris si eu din materialul promotional pe care l-am luat de la dealer.
Dar azi am stat de vorba cu instructorul cu care am facut eu scoala de soferi si el acum face scoala pe o Fabia ca asta si mi-a zis ca se descurca bine cu ea, mai ales ca o omoara toti aspirantii la permis.
Pt noul model de Fabia ar trebui sa astept pana in toamna si atunci va cost amult mai mult.

Rufus, macar sa devin eu o soferita care sa vrea sa stapaneasca o masina mai nervoasa, ca atunci..schimb optiunea..schimb si masina.
Acum ma duc sa citesc (si in curand sa si scriu ) la topicul N-am curaj sa conduc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu i-am luat lui Tora un Tico (SH, evident). Iti dai seama cat e aia de puternica...atata doar ca-i mai usoara.
La banii astia, parerea mea e ca merita. Din experienta nevestei mele nu vei folosi prea mult din cei 55 CP, cel putin la inceput. Depasiri? Poate noaptea, cand sunt strazile libere sa mai prinzi viteza, dar atunci nu ai ce depasi.
Hai sa fim seriosi, pana vei ajunge sa conduci sportiv, mai ai de invatat.
Eu as lua masina...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

De acum, imi puteti spune ,,Sa o stapanesti sanatoasa!''.
Am luat-o. Am platit-o cu banii jos dar nu vor sa mi-o dea decat luni, desi e la ei in curte. Trec pe strada si ma uit la ea.
Motivul: nu a iesit din programul lor(WEB) certificatul de garantie.
Asta e...
Pana atunci, umblu sa - mi fac asigurarile !
Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Si eu am o Fabia cu motor 1,2 si 64CP.Este foarte buna pentru oras,sunt foarte multumita de ea.Sa o stapanesti sanatoasa!

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

s-o porti sanatoasa!

Mergi la inceput