Pentru cine nu stie (si va doresc!) este acel ten uscat care "strange" , sensibil la temperatura, f usor iritabil si f sensibil si basca cu o roseata mai mult sau mai putin vizibila.
Pentru cine vorbesc in cunostinta de cauza, va rog recomandati-mi o crema sau un tratament cu adevarat bun.
Sunt cam reticenta in a le incerca de-a valma, pt ca dincolo de firma si pret, tenul meu este extrem de sensibil si nu vreau sa-l expun suplimentar.
Am incercat niste creme romanesti, din plante, fara succese deosebite, dar intr-adevar le-am suportat bine. As vrea un tratament pt ten, cum e cel de la Floritene.
Din pacate si eu ma chinui tot cu problema asta.Dupa ce am nascut constat ca petele sunt parca mai accentuate.Am fost la un salon de cosmetica acum cateva saptamani si tipa de acolo ,care e o buna cosmeticiana,mi-a recomandat neaparat sa ma duc la un dermatolog.Nu prea dau rezultate cremutele din comert.Bineinteles ca nu m-am dus,dar trebuie neaparat sa ajung,pentru ca se pare ca in nici un caz nu se rezolva de la sine.
mihaela si
ANA MARIA 27.03.2007
Avene pt ten cuperozic poate fi o solutie. Dar e bine sa fii sigura ca acesta este diagnosticul corect.
Si eu am aceeasi problema, am fost la dermatolog si mi a recomandat crema, sprei de apa termala, sapun de fata de la Aven. Le am folosit cam 1 an iar la un momendat nu am gasit si am inceput sa folosesc si produse de la Ivaterm, sunt tot pe baza de apa termala si sunt ceva mai ieftine decat Aven
Pup
mada