*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 106 )*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Anais Te astept si pe tine la zuze luna asta!

A venit Bebica!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anais tin pumnii strins strins sa iasa bine
imi dai emailul sa ti scriu reteta de succes a sotului meu cum a obtinut normosper...., in caz ca ceva nu o sa fie ca la carte

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

marryan, multumesc pt. raspuns. Dar la CM-ul meu de 29 zile, ovulez in Z14-15, deci pana maine sau poimaine nu mai poate creste? Doar la 28 mm se rupe?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

hai ca am amanat un pic "plimbarea" pe la ministere.mergem dupa 2........asa ca am avut timp sa va citesc.
Ancuta condoleante..........m-ai lasat fara cuvinte.........intradevar cand auzi asa ceva te gandesti ca viata nu e dreapta....
te rog incearca si nu te consuma foarte tare sa nu ii faci rau lui Maria........noi suntem alaturi de tine cu gandul!!!!!!!!!
Anais bine ai revenit in tara!!!!!!!!!
imi pare rau de cm ca a venit , dar luptati in continuare.....
Rox se poate, m-ai lasat singurica........offf lasa ca o sa am eu o discutie cu domnul cm.........sa nu mai vina prea curand la tine!!!!!!!
Ioana, Michelle si toate fetele va pupic dulce pe toate!!!!
eu sunt foarte agitata zilele astea, sincer..chiar imi e frica sa imi fac iluzii.......ca pe urma sa am o mare dezamagire!!!!!!!!
Michelle stai linistita ca nici nu imi trece prin cap sa fac test.........decat daca nu vine cm....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Felicia am fost si eu la monitorizare in z13.....o sa ma uit diseara pe echo sa vad de cat era foliculul.........ca nu mai stiu exact.
si eu aveam unul singur si inca nu se sparsese.

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Felicia20-eu nu stiu sa iti spun ca nu am fost niciodata la monotorizare...Oricum voi sa va "iubiti "mai ales acum ca nu se stie.si eu am cm de 29 de zile si in ziua 16-17 am ovulat,cred.
Anais74-imi pare rau ca ti.-au venit uratii!Bine ai revenit!sunt sigura ca noul ticker iti va aduce noroc.Iti tin pumnii azi sa fie totul bine!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

MARRY
Alina sper sa ai dreptate in privinta mea......daca nu sa nu uiti sa ma scoti din melancolie luni.............pup burtica!!!!!!!
Irina , scuze ca am stat asa mult in baie aseara........

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Mai fetelor nici o gravidutza la orizont saptamana asta?

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Michelle, ai devenit nerabdatoare??????????
hai ca acum vii si tu cu test pozitiv!!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Baby-r7-stiu cum este asa si eu incerc sa nu imi fac iluzii ca apoi dezmagirea va fii atat de mare daca apar uratii...Mi.e frica sa sper... Doamne ajuta sa ramanem toate cat mai repede!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput