*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 106 )*
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Ioanara23-sa stii ca si mie la ambele sarcini mi-au aparut cosuri deci este un semn super bun
Bitza037-nu spune "slabe sanse"ca nu se stie niciodata si daca bebele simte cat de mult il asteptati pai nu va mai alsa singuri ci isi face aparitia!
Baby-r7-chiar ca locul tau e la zuze
SUFLETEL te asteptam
ancadragoman spune:
Bitza uite nu fac prea bine ptr ca in familia mea a avut loc o mare tragedie,o matusa si o verisoara( se chinuia de 7 ani sa ramana insarcinata si in sfarsit reusise,era in doua luni) de-a mea au murit ieri intr-un accident de masina si varul meu este inca in coma la spital iar dr sunt fff rezervati....suntem terminati cu totii mai ales ca acum o saptamana am inmormantato pe mama matusii mele....
anca 16+
Maria
poze
Michelle81 spune:
Kaloselina-sunt sigura ca de data asta totul va fii bine,stiu ca atunci cand apare o durere numai tu stii ce este in sufletul tau insa trebuie sa fii intotdeauan calma ca stresul nu este bun si de data asta bebita mic va veni in 8 luni de zile sanatos pe lume si il vei strange in brate si pupaci si ii vei numara degetelee cum spun fetele de la noi!
SUFLETEL te asteptam
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Bitza uite nu fac prea bine ptr ca in familia mea a avut loc o mare tragedie,o matusa si o verisoara( se chinuia de 7 ani sa ramana insarcinata si in sfarsit reusise,era in doua luni) de-a mea au murit ieri intr-un accident de masina si varul meu este inca in coma la spital iar dr sunt fff rezervati....suntem terminati cu totii mai ales ca acum o saptamana am inmormantato pe mama matusii mele....
anca 16+
Maria
poze
CONDOLEANTE! Ce tragedie? Nici nu-ti vine sa crezi...
A venit Bebica!!!
4+
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Kaloselina-sunt sigura ca de data asta totul va fii bine,stiu ca atunci cand apare o durere numai tu stii ce este in sufletul tau insa trebuie sa fii intotdeauan calma ca stresul nu este bun si de data asta bebita mic va veni in 8 luni de zile sanatos pe lume si il vei strange in brate si pupaci si ii vei numara degetelee cum spun fetele de la noi!
SUFLETEL te asteptam
Ce scumpa esti Michelle! Sa te auda Dumnezeu!
A venit Bebica!!!
4+
ioanara23 spune:
michelle speranta moare ultime, sa stii!
ancutzaaaaa vai mama ca rau imi pare! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
ioana
http://new.photos.yahoo.com/ioanara23/album/ http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
anca 16+
Maria
poze
Off Doamne imi pare rau,CONDOLEANTE!Nu inteleg de ce oamenii buni pleaca prea repede din lumea asta,stiu ca este o situatia grea dar nu uita ca ai o fetita mica in burtika si nu trebuie sa te consumi ci trebuie sa ai grija de tine!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Kaloselina-te pup pe butik si stiu ca acolo este un samburel atatttttttttttt(vezi cat iti arat cu mainile)de PUTERNIC!!!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
ioanara23-asa este spernata moare ultima daca nu am mai avea spernata fie ea cat de mica am fii pierdute!!
SUFLETEL te asteptam
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Kaloselina-te pup pe butik si stiu ca acolo este un samburel atatttttttttttt(vezi cat iti arat cu mainile)de PUTERNIC!!!
SUFLETEL te asteptam
Asa bine ma simt cand citesc incurajarile tale!!! Multumesc din suflet!!
A venit Bebica!!!
4+