***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 24
mihamora spune:
Multumim frumos Motanel si Mica pentru raspuns, a cazut si la noi astazi buricutul.
Kid eu l-am dat numai cu baneocin pudra, asa il dadeau si in spital si asa mi-au recomandat.
Mie mi-a zis dr sa iau eu debridat si il ajuta pe el.
chowpersa sa iti traiasca micutul alex gabriel si sa te bucuri de el.
Miniuta, bine ai ajuns acasa!! Felicitari pentru Davidutz!!
Diana
felicitari pentru bebe Toni, sa-ti traiasca, imi pare rau ca a fost asa dureros.
Ancamari

Angelabv,

Monytza

Didialex,

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
lbelciug spune:
DidiAlex, multumesc pt raspunsuri. Din descrierea ta imi dau seama ca situatia este asa cum auzisem din ro. Una peste alta e f bine ca nu se lucreaza decat f rar peste program. In ro cred ca nu mai exista firma (cel putin in IT) unde sa nu se lucreze peste program macar o zi pe saptamana si desigur orele suplim nu se platesc... nu mai zic de zilele de CO care sunt mai putine. Faptul ca vinerea e program scurt la voi e chiar SUPER!
Kay, succes pt maine!
Fetele care sunt deja mamici, spuneti-ne si noua cam ce aveti in meniu a.i. sa evitati balonarile si colicii lui BB?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
38s cu baby-boy2
bogalina spune:
salutare burticute si mamicute!am venit si noi la raportul de garda nu de alta dar sa nu ne dati disparuti!am multe sa va povestesc ,nici nu stiu cu ce sa incep.Pt.listuta nastere naturala cu inducere,fara epidurala,38 sapt,L=51 cm,Apgar 9,ora 14.55.
Era cat pe ce sa fac cezariana( de care imi este tare frica) dar medicul stiind asta si cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut cu bine dar fetele mele dragi am avut o cumpana.De cand am plecat de acasa am avut un presentiment dar incercam sa-mi fac autosugestie ca o sa fie totul bine.Pe scurt in timpul inducerii bataile inimii bebelusului meu timp de vreo 5 minute au scazut f.f.mult sub limita inferioara ,fara vreun motiv .Nici acum medicul nu intelege ce ar fi putut cauza lucrul acesta ,initial am crezut ca e din cauza circularei de cordon dar asta da probleme la expulzie nicidecum la inceputul travaliului.Pana la urma totul a decurs bine.Bebe Teo este un cuminte,mananca si doarme,nu am de ce sa ma plang.Epiziotomia nu mai doare,arata f.bine desi eram pregatita sufleteste ca o sa fie groaznic.Daca e ceva de reprosat,ar fi conditiile groaznice din spital,mizeria crunta,gandacii de pe pereti,indiferenta totala a cadrelor sanitare.As vrea sa cred ca nu suntem in mileniul 3,in 2007,intr-unul din cele mai mari orase ale Romaniei.Ma opresc aici caci nu vreau sa va intristez.Va multumesc din suflet pt.incurajari si pt.vorbele frumoase,va doresc nasteri usoare celor care urmeaza si sper sa revin mai des pe forum.
Alina,mamica lui Alex (2002) si a lui Teo(2007)
arcadia spune:
Liviana, eu mananc orice in afara de fasole, mazare, varza si sucuri acidulate (desi sunt moarta dupa fasole, cand ma gandesc ca n-o sa mananc un an intreg...
) si pana acum nu prea mi-a facut colici, o singura data a plans mai mult (vreo 3 ore) si de alte cateva ori de dureri de burtica, dar n-a durat mult.
Miniuta, felicitari
si curaj, ca reusesti tu sa bati depresia! 
Diana, felicitari pt bebe mic! Eu sunt sigura ca-ti vor trece durerile de spate! Si pe mine m-a durut cateva zile spatele de la epidurala, desi nu foarte rau.
Bogalina, felicitari si tie! Bine ca e bebe sanatos, conditiile din spital au fost ceva trecator, din fericire!
Poohy, ai reusit sa afli ceva de leganutul Rainforest de pe linkul ala de Ungaria? Se poate comanda la noi? Ar fi super daca s-ar putea 
Mami de Calinut piticut (8 mai 2007)
Poze bebe
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
ana teodora si mario luca LA MULTI ANI sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Multumim Mica!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Venus2007 spune:
Multumesc pt majorete, dar cred ca abia maine isi vor demonstra eficienta. In ciuda dopului eliminat dimineata, bebe sta linistit in burtika, desi am fost la cumparaturi in Carrefour, apoi la tara la socri, am stat la soare (cu burta acoperita), si acum ma simt minunat. La noapte s-ar putea sa nu dorm de grija. Maine vreau sa fie totul repede si bine! Sa vad si eu cum arata gagalicea asta lenesa, care numai pe sub coaste s-a jucat azi, cred ca simte ca vreau sa-l scot la lumina.![]()
Diana - bine ai venit acasa! Imi pare rau de experienta neplacuta, cu durerile alea! Sper sa iti treaca repede.
Miniuta si Bogalina - multumim de vesti, sa va traiasca bebelusii!
Moberi - refacere rapida!
Dragele mele, eu pun majoretele la topaiala pt voi, si va urez sa fie totul minunat, sa aveti nasteri usoare si recuperari rapide!
Kay 

Monytza

Poohy

DidiAlex

ancamari spune:
Eu eram, imi cer scuze, dar n-am avut ce face, apucasem sa scriu deja!
Anca, 40s+5zile
Andrei Cristian
burtica
andradap spune:
Salutare!!!
Motannel, noi nu folosim aparat cu pastila. Am vb cu neonatologul si cica daca punem pastila sa aerisim inainte de a-l baga pe bebe in camera... Dar daca aeriseam nu intrau alti tantari? Asa cas folosim un parat care ii atragesii ii electrocuteaza... Pocnesc super amuzant tantarii...
Ancamari
KAY
... Va tinem pumnii!!!
Miniuta bine-ai ajuns acasa!!! Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa te simti bine si tu si bebe!!! 
Diana
imi pare rau ca nu te simti bine... Dar bine-ati revenit acasa... Sunt convinsa ca o sa te simti mai bine!!! 
Ella_74... cand ziceam ca uiti durerea... vorbeam de nasterea naturala... Nu stiu cum e la cezariana... Nu am trecut prin asa ceva deci ce stiu e doar teorie, dar cert este ca schimbasrile hormonale care se produc in timpul nasterii naturale permit aceasta "uitare"... La cezariana este ceva programat, standardizat, la comanda... Deci nu garantez ca se uita durerile...
de la noi sa va treaca durerile si sa va simtiti mai bine si tu si Diana
Liviana... avem doua nopti fara colici... si de vineri pana acum am mancat si mere si ciocolata si salata... Ideea e sa nu mananci mult dintr-un aliment... dar medicii spun ca ai voie orice! Culmea e ca in maternitate asistentele de la neonatologie imi spuneau:"Fara cruditati!!!" Ei bine, dr. de acolo cand a auzit a zis ca "Nici vorba! Putin din fiecare..."
Bogalina felicitari si ma bucur ca acum toate-s bune!!! 
Didialex... incep sa devin acum nerabdatoare si pt. tine!!! ![]()
Noi vineri si sambata noaptea am scapat de colici... si ne-am trezit doar la 03:00 sa schimbam scutecelul si sa dam sa papam... Eu cred ca-i place in manecuta scurta si pantalon scurt... si de-aia nu mai plange... ![]()
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
Catalina spune:
Buna fetele, va scriu de la Clubul Scutecelor, am o Steluta de ian-feb 2007 si un carut de vanzare. Daca cineva e interesat, e un carut Miniblu (negru cu gri si portocaliu) cu scoica, geanta, husa de ploaie) si il dau cu 4 milioane. Eu mi-am luat alt carut de aia il vand. Recunosc ca e greu cu el pe scari, deci numai daca aveti lift merge. Astept un PM daca e cineva interestat.
Pana atunci va doresc sa va traiasca minunatiile celor care ati nascut si nasteri usoare celor care urmati la rand.
Numai bine
Florentina Roman spune:
Buna seara!
Vad ca s-a marit numarul mamicilor!
Uite si 

ptr burtici!
Noi suntem acasa de joi, bb Matei e cumintel, cu conditia sa nu-i fie foame ca altfel face un scandaaaal. Eu am probleme cu alaptatul, in spital nu am avut nici macar colostru, iar de ieri a inceput furia lapteluisi am niste sani umflati si durerosi si cu toate acestea bb nu se satura
, cred ca nu are putere sa traga lapticul...In plus, azi mi-a aparut pe sanul drept o intaritura maricica si s-a inrosit si pielea de deasupra...si nu stiu ce sa mai fac...bb trage si trage, sanul se inmoaie pana la urma, dar partea tare si rosie nu...
Hai ca m-am plans destul, sper sa nu va suparati.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)