***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Multumesc tuturor pt grija, sfaturi si incurajari! Sper sa mi se declanseze repede travaliul si sa nu dureze prea mult! Acum m-a apucat frica

Angelabv

Si pt surprize, ca pe caldura asta nu se stie niciodata...

Chowpersa - Felicitari mamicuto!

Andrada - nu te obosi atat cu curatenia, mai face si sotul cand trebuie!

Va pup pe toate, maine vreau sa ma duc sa ma bronzez... dar va scriu precis. Am uitat: azi am facut curatenie cu sotul si cred ca am eliminat si eu putin de tot din dop, in rest nimic, parca ar mai sta o luna asta mik acolo inauntru. Si Elteka, n-am incercat nimic pt declansarea nasterii acum pe ultimele zile, decat sa nu mearga si sa ma enervez - am vazut cum a scris Monytza, ce dezamagita era...

Poohy - cum te-ai distrat azi?

Mica - mercic!

Anca, 40s+4zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Va multumesc pentru raspunsuri . Eu ma gandeam sa mai dezinfectez cadita din cand in cand, nu stiu de ce am impresia ca se urca microbii pe ea.. cred ca o sa folosesc spirt.

Kid, mie mi-a spus pediatra sa nu-i dau cu Baneocin la buricut, ci doar cu alcool alb de 70 de grade. La epiziotomie poti da cu crema Carpicon, grabeste vindecarea. Pe mine m-a ajutat mult.

Chowpersa, felicitari!

angelabv!

monytza!

ancamari!

Multa bafta Kay, sa mai stea Sosonica la caldurica si sa nu mai ai probleme cu tensiunea

Mami de Calinut piticut (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Androix, si eu m-am saturat de lohii! Si eu am cheaguri (rar), dar nu mi-am pus problema ca ar fi ceva rau, caci nu ma simt rau! Problema e ca am inceput sa ametesc atunci cand ma ridic brusc! Sunt satula de tampoane ... nu le suport nici la un ciclu normal de 5 zile, iar acum am aproape 3 saptamani si nici macar nu stiu sigur cand se termina!

Kay multa sanatate! Si putere sa treci peste greutati!

Arcadia, eu spal pur si simplu cadita cu detergent!

Monytza, pentru tine sa ai forta sa mai rezisti un picut!

Teodora Ana, mie mi-a fost recomandat Baneocin pentru epiziotomie, insa am folosit mai mult la spital la tratamente, acasa mi-a fost mai comod spray-ul Oximed. De cateva zile folosesc si Carpiconul si ma simt foarte bine! Pentru buricut ne-au recomandat doar alcool medicinal! Buricutul i-a cazut dupa 14 zile parca!

Cristiana, ma tem sa ma inscriu in clubul colicilor ... ia-o ca pe o superstitie ... daca asa atrag mai mult colicii? Astazi noi am avut o zi buna! Cateva crampite, dar ... a fost o zi mai lejera!

Alyna 24, multa sanatate!

Chowpersa, felicitari! Sa-ti traiasca Alex-Gabriel!

Angelabv, bafta multa!

Noi botezam minunea pe 7 iulie (exact la 2 luni) si facem o petrecere la un local din oras pe 8 iulie!

Astazi am stat cu Teodora afara vreo 50 de minute ... sub amenitarea unei ploite, care a si inceput cand ne indreptam catre casa! Vremea asta e culmea ...ziua e super, iar spre seara cand sa iesim si noi, ploua! Maine vom iesi mai repede! Teodorei i-a placut mult si a stat linistita, mai ales ca astazi a acceptat mai bine si suzeta (una din latex rotunda ii place). Astazi nu mai sunt atat de obosita ca ieri!

Revin cu o problema ... folositi aparatele impotriva tzantzarilor cu pastile sau cu lichid? Cum protejati bebe de piscaturi? Inca nu am patit, insa lasam geamurile deschise pana tarziu si ma tem de tzatzari!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

iti urez bafta si sunt convinsa ca dr. Radoi te va ajuta sa nasti repede si usor.

uite, pun si eu fetele la treaba pentru tine.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - multumesc mult!

M-am trezit f. devreme azi si tocmai am eliminat dopul gelatinos! Era cam verzuliu, dar fara firicele de sange. Credeti ca mai dureaza mult? Mai apuc inducerea de peste 24 ore?

Anca, 40s+4zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza la burtici

ancamari tinem pumnii sa nasti cat mai usor. eu zic ac ar fi mai bine daca s-ar declansa natural travaliul, nu?

chowpersa sa iti traiasca micutul alex gabriel si sa te bucuri de el.

monytza puiule... sa stii ca eu inca astept sms-ul ala... fata

kay tinem pumnii sa fie bine cu tensiunea si sa se rezolve toate problemele.

liviana merci mult pentru raspuns vineri... a fost alarma falsa, dar la acel moment chiar ma speriasem, cuvintele tale m-au ajutat.

toate mamicile, burticile si puiutzii pe care nu le-am pomenit in mesaj.

37+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor.

am intrat doar f scurt ca sa va spun ca am nascut luni, 21 mai, la ora 18.57 un baietel micut si frumos pe nume david. era micut de nuami 49 de cm si 3600 de gr, dar a primit scorul 10 10. dimineata la sase s-au fisurat membranele, la noua am ajuns la spital si seara l-am nascut. traiasca epridurala!!!!

am ajuns vineri acasa dar eu ma confrunt cu o crunta depresie postnatala si ma simt f derutata si slabita. noroc cu tati care ne ajuta enorm.

sper sa imi revin curand si sa recitesc tot ce ati scris in lipsa mea.

stie cineva ce e cu didalex??? eu am avut tel inchis pana azi, si daca o tin tot asa probabil nu o sa fiu in stare sa vorbesc la tel, dar as vrea sa stiu daca a nascut si daca e bine.

va pup mult mult, va tin pumnii celor care mai trebuie sa nasteti (nici o frica, un bot de carne iti schimba viata intr-o secunda) si sanatate tuturor.

cand o sa ma adun, va scris si povestea nasterii si a depresiei.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

miniuta bine a-ti venit acasa!!sa-ti traiasca puiutul si incearca sa depasesti depresia care te-a cuprins.ai un puiut minunat langa tine care are nevoie de dragostea si atentia ta.un ptr tine ca sa ai putere.

ancamari sa-ti ajute Dumnezeu sa nasti cat mai repede.daca zici ca ai scapat de dop...cred ca nu mai apuci inducerea.punem... la treaba.

monytza punem ca sa o incurajam pe Maria Antonia sa vina pe lume.

kay suntem alaturi de tine si Sosonica.ma bucur ca micuta ta a mai luat in greutate...mai un pic si o tii in brate, si vei uita de aceasta suferinta.

angelabv

chowpersa sa-ti traiasca baietelul.ma bucur sa aud ca esti bine si i-ti urez multa sanatate in continuare si un bebe sanatos si mancacios.

noi suntem binisor, o simt pe bebelina tot mai jos, am mai avut dureri de burta dar inca suntem tot 2 in 1.

pup fetele,
Duminica placuta

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Miniuta, bine ai ajuns acasa!! Felicitari pentru Davidutz!! Sper sa te simti cat mai curand cat mai bine!

Chowpersa, felicitari pentru Alex-Gabriel!! Ma bucur ca totul e bine cu voi!! Wow ce baietel mare la 37 de saptamani!

Sobi, felicitari pentru bebe grasunel!

Si acum:
Ancamari, acum e timpul tau!!
Curaj! Mai ai un pic si il vezi pe bebe strumf!! Nu ne mai intalnim noi in municipal, dar scapi mai repede (sau poate visul meu se adevereste si nasti cu o zi inaintea mea? dar atunci ar trebui sa am si eu triplete :D)

De distrat - am fost la scoala si mi-a placut mult de tot :) Adevarul e ca e un soculetz sa iti vezi colegii si profesorii dupa 10 ani Ma bucur mult ca am ajuns. Toata lumea ma intreba daca sunt luna a 7-a sau a 8-a, si ramaneau un pic speriati cand le ziceam ca mai am 2 zile si fac 40 de saptamani pline Singura problema a fost ca toate fetele aratau super, numa' eu eram si nici tinuta de gala nu am avut

Angelabv,
mult succes azi la doctor! Hai ca si la tine vine bebe strumf azi ;)

preventiv:
Monytza,
daca la ecografii iesea de la inceput bebe cu 10 zile mai mic, inseamna ca te apropii de 40 de saptamani ;) Asta ca sa nu zici ca deja depasesti 41
Didialex,
Ne anunti daca te hotarasti ceva, nu?

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Ralucami,am citit doar ingrijorarile de la inceputul capitolului si ma grabesc sa iti raspund, la 36 de sapt. este minunata greutatea pe care o are bebelina ta,nici vorba sa fie prea mica! Si echo nu poate zice exact greutatea, medicul meu mi-a zis ca a mea are 3000g (plus -minus 200g) si a avut 3800. Asa ca stai linistita ca e totul minunat cu fetita ta! Ai un medic ciudat...!

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Mergi la inceput