***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (64)
Raspunsuri - Pagina 20

poohy spune:
 Mica, Sobi, Monytza 
, merci de incurajari!! Sper ca nu am uitat pe cineva. Dar nu are nici un gand domnisoara :D
Verdict : colul e inca posterior, nu se poate face nimic! 

Partea buna e ca s-a scurtat, deci poate poate sunt sanse sa se declanseze nasterea...
Am intrebat daca sa fac miscare, ceva, si a zis ca nu, daca se declanseaza se declanseaza singura 
Ma mai duc marti la control, sa vada mai multe la medsana - si cica vorbim atunci - vedem ce facem, ca bebe e cam maricica (dar bazinul bun)... Cat de maricica!?!! Intreb la medsana - ca aici nu prea avea cum sa o masoare pe doamna grasunel
Acum fug sa ajung la scoala la intalnire! Dar ma intorc ;)
Anca 
 39+ 
poze
bebelusa

lbelciug spune:
 Androix, eu stiam ca eliminarea de cheaguri e ceva normal. Nu cred ca trebuie sa te impacientezi. Nu mai stiu exact, dar eu cred ca la M am eliminat si asa ceva. Oricum la controlul de 6 sapt te mai curata daca e cazul.
Arcadia, nu cred ca e cazul sa faci intr-un mod deosdebit dezinfectarea caditezi (cat de murdar poate fi BB?). Pur si simplu spal-o cu apa si sapun si un burete. 
Vai Andrada, de la ce te-ai captusit cu febra? De la oboseala sau din alte motive? Imi pare rau ca Antonio doarme ziua nu insa si noaptea... O sa fie dificil tare daca se invata asa...
Monytza, mai mult de 41 sapt nu e bine sa stea BB in burtica. Vorbeste cu doctorul sa te induca. Hai curaj! Mai e putin!
Despre mine ce sa va spun? Nimic nou in afara de ceea ce experimentati si voi: nopti dormite prost, pauza de pipi la 2 ore, transpiratie abundenta, picioare umflate, oboseala, iar BB se impinge in special in lateralele burtii ceea ce imi genereaza un disconfort si la fosta operatie. Azi l-am trimis pe M cu tati la strand si le-a placut la amandoi desi n-au stat decat 1.5 ore.
Nastere usoara fetelor care fac inducere si nu numai!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 
 38s cu baby-boy2

kid spune:

Buna fetelor,
Mai rar pe net acum, ca nu prea mai avem timp...
Am fost pe fuga acum 2 zile la doctor, tati nu e de acord sa dam laptic cu bibe, asa ca imediat ce se trezeste juniorul trebuie sa zbor acasa cu titzi 
. 
Mi-a dat medicul de familie dezlegare la capsuni, si am mancat alaltaieri, dar m-am lasat, ca a facut Vladutz crize de colici, si ma gandesc ca de la ei, acum l-au mai lasat. 
Am citit din urma, dar cu memoria mea de lauza 
 nu mai tin minte daca foloseste cineva pentru buric in afara de alcool medicinal siBaneocin. Mi l-a recomandat dr, dar pe prospect scrie ca e indicat in profilaxia infectiilor ombilicale la nou nascuti si ca e contraindicat pentru copii sub 2 ani... Il foloseste cineva pt buricul lui bebe? Dar pt episiotomie? 
Vladutzul meu face azi 11 zile si inca nu i-a cazut buricelul.
Eu ii dau debridat doar cand il doare tare rau burtica 2 ml cu lingurita. Pana acum vad ca sab simplexul isi face cat de cat efectul.
Si noi am folosit pana acum doar Pampers. 
A, ne-am si cantarit, am slabit 13 kg pana acum, mai avem de dat jos inca pe-atatea ca sa revenim la starea initiala, dar mai avem putina rabdare sa se retraga burta si sa se vindece episiotomia.
Andrada Si mie mi s-a desprins putin episiotomia si m-am speriat foarte tare. Spui ca e normal? Se poate curata si cu apa distilata? 
arcadia Eu am dezinfectat cadita la inceput cu spirt medicinal, dupa care am clatit-o cu apa plata. Nu stiu cat de bine e, ca nu e dupa sfatul medicului. Acum, inainte de fiecare baita, doar o spal cu apa si sapun.
ancamari Nu stiu ce sa-ti spun sa iei pt provocare, caci si eu am incercat destule si nu a functionat nimic, bebe a venit tot cand a vrut el. Dar cand am ajuns la spital, nu aveam nici dilatatie, nici contractii, doar ca incepuse sa se scurga dopul. Mi-au bagat perfuzie cu calciu si in 6 ore am nascut, nu stiu daca asta se numeste provocare, ca nu mi-au rupt nimic.

Iti doresc o nastere cat mai usoara!!! 

Si pentru Monytza 

Angelabv 

Poohy 

Si pentru surprize 

Mi-am schimbat si eu semnatura 
 si am pus poze cu juniorul meu, sper sa se vada...
Teodora Ana 
 de 
 Mihail Vladimir
Poze cu juniorul : 
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000

carrie spune:
 nu va fie f groaza de inducere.mie la spital mi-a cazut doar dopul, si aveam contractii f vagi dar pentru ca medicul meu pleca din Cluj in acea dupa masa mi-a bagat perfuzia cu oxitocina si in jumate de ora bagam contractii
.e pur si simplu un travaliu putin grabit dar nu e mai dureros decat cel natural.
curaj fetelor, inca putin si o sa fim toate cu bebeii acasa.
deci cine se inscrie in clubul colicilor?ca noi azi am avut prima zi cu 4 ore de colici

pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Madi spune:
quote:
Originally posted by Androix
Fetelor, am si eu o rugaminte: ca si cand nu s-ar fi spart toate bubele in capul meu iaca a mai aparut unaNu mai tin minte de data trecuta si am un ghimpe ca mi-e teama ca nu-i a buna. Voi ati avut cheaguri de sange? Deja azi dimineata a fost a treia oara cand am gasit pe tampon unul, si cel mai mare dintre toate, cam cat o cireasa. Scuzati detaliile
Si cat ar fi normal sa dureze lohiile astea? Ca la mine nu dau semn sa se termine.
Androix nu stiu ce sa iti raspund referitor la cheaguri ca eu nu am avut, insa pot sa iti spun ca la mine lohiile au durat 4 saptamani. Adica de-abia acum vad ca nu mai curge sange (de orice culoare o fi el). Si eu ma panicasem cu durata lohiilor si am cautat pe net si am vazut ca erau fete la care a durat si 6 saptamani. Cica ar fi mai bine, ca te cureti mai bine...acum spun si eu ce am citit. Cert e ca la mine au durat 4 saptamani, cum spuneam. Si asta in conditile in care si la mine s-a curatat uterul, mai ales ca nu se desprindea placenta si a scos-o manual.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

alynta27 spune:
 Salutare! Plimabari placute cu bebeii!
Celor care suntem tot in formula 2 in 1 odihna placuta, ca avem nevoie!
Chris sa-ti traiasca familia!
   Alina-Mirela 
 36+ cu 
  DAVID
Poze burtica
Pozele mele

Alyna24 spune:
 Buna la toata lumea!
In primul rand, LA MULTE LUNISOARE celor care au facut o luna de viata!
Pauly, Alynta,[pup] Si...da, Alynta, creste cat vezi cu ochii!Nu mai e asa mititel!![]()
Andrada, sa te faci bine!
Bag de seama ca Antonio te tine treaza ca pe vremurile sarcinii!
O sa-i treaca colicii pana la urma!Si Davidutz are la greu si asa de rau plange ca nu stiu cum sa-l mai calmez!I-am dat pana la urma suzeta desi am evitat....
E singurul lucru care il calmeaza!Am vazut ca vb de botez....despre data!Pai noi ne-am hotarat pe 22 Iulie(duminica) desi am fi vrut pe 23 Iulie ca faceam 2 ani de la casatorie insa cade lunea.....ca la voi de altfel!
Si vom face in familie la rest unde am facut nunta!Ne mai gandim dc chemam si cativa prieteni!Si....abia astept sa ne vedem in parc!
Pitikul nostru e mai cumintel de vreo 3 zile, doarme si 5 ore noaptea pana se trezeste(adik ma trezeste doar pe la 3).Zilele astea am iesit cu el afara si am cam stat, ieri chiar am stat de la 13 la 20.45.A mancat in oras ca sa zic asa!:-)))Si mai mult a dormit!Ii place mult!L-am lasat si cu sor'mea ca m-am dus si eu sa-mi iau cate ceva de imbracat!Ieri i-am luat si lui vreo 7-8 costumase(salopetele) ca n-avea deloc mititelul!:-)))
Eu am facut alaltaseara si azi criza de colica renala iar , am fost pe la urgenta....ideea e ca nu pot lua decat No Spa, Algocalmin, Nurofen pt bebelusi!Analiza de urina, culmea a iesit ok!
Ma duc maine la un dr sa-mi faca si o ecografie sa vedem ce-mi zice!Ma doare mai rau ca atunic cand am nascut!
Asta e.....!!!!1![]()
Diseara mergem cu pitik la pediatra sa vedem cat a luat in greutate!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Madi spune:
 Mamici, am si eu o intrebare in legatura cu vaccinul lui bebe de pe mana: la bebelina mea s-a inrosit si a facut un punct alb deasupra. E normal sa fie asa, sau e ceva in neregula? La voi cum e? Bebelina mea face maine o luna.
Madi si 
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

ella_74 spune:
 Alyna24,
te copiez:
- si noi facem botezul tot pe 22 iulie la Crowne Plaza, am vorbit din noiembrie, ca aici am facut si nunta si a fost super; dar nu facem petrecere, nu-mi place ideea, o sa fie doar masa la brunch-ul de duminica cu muzica in background.
- si Davidush al meu doarme mai mult noaptea acum, asnoapte a legat pentru prima oara 5 ore
- si noi am mancat in parc titi ca sa putem sta mai mult...
- am realizat ca bebe n-are haine destule desi am venit di Italia cu  2 valize numai pentru el, asa ca am purces la cumparaturi
- si eu am dat iama prin magazine pentru haine, in special sutiene care sa nu fie de alaptat (ca toate pe care le am au bretele care se vad) si sa-mi intre obiectele in ele.
Nu te copiez la criza de colica renala.Imi pare rau ca patesti asa ceva si sper sa-ti treaca cat de repede;  si eu sufar rau cu operatia, care nu ma doare, dar tre sa curat in fiecare zi cu betadina ca iese puroi, sa stau cu gheata si m-am cam saturat sa schimb plasturii. Dar deja a devenit o rutina.
, mamica de David

vas spune:
 buna fetelor.hai ca incep sa tin ritmul cu voi, dar timp de scris nu prea am asa ca ma restrang cat pot. 
Androix, si eu aveam pana acum intrebari in legatura cu lohiile. Au trecut doua saptamani si tot mai curge uneori rosu, si chiar ma speriasem dar din cate am inteles depinde de fiecare persoana.Atat timp cat nu faci febra si nu sunt alte probleme stai linistita. 
Doxinu, inainte de a naste aveam si eu niste mancarimi de palme si talpi dar nu stiu de ce. Chiar uitasem acest aspect dar mi-ai adus aminte acum. Trec imediat dupa nastere. 
Madi, despre vaccin mie mi-a zis medicul cand a venit acasa ca o sa faca un punct alb in varf, si sa nu umblu la el, deci e normal.
Stiu ca tu ai intrebat odata despre sunetele pe care le scoate bebelusul( pe atunci nu ma intreresa ca eram inca gravidutza si nu mai tin minte ce ti-au raspuns fetele) am acum aceeasi intrebare, uneori parca ar avea ceva in gat,asa se screme, e normal????????? Plus multe alte sunete dar asta ma streseaza cel mai rau. 
Si bebelina mea incepe sa doarma mai bine noaptea, cu cate o repriza foarte scurta de plans dar parca ne-am mai linistit. Se poate sa treaca colicii asa de repede, sau ma inscriu in club?
Eu Debridatul i-l dau doar seara o jumatate de lingurita. Asa mi-a spus medicul si se pare ca la noi e eficient. dormim de pe la 9.30 la 1.00 si de pe la 1.45 la 4.50. iar apoi ne trezim pe la 9 dupa care pana la 12 nu mai dormim deloc.Stam si ne uitam pe tavan.  
Se pare ca programul e foarte clar. Sper sa ma obisnuiesc cu el si eu. Si apropo, ne place tare mult la baita. 
Petnru fetele care se pregatesc de inducere, nu va fie frica e asa cum zicea Carrie, e de fapt perfuzia care declanseaza travaliu. 
Sunt mamica