ce sa fac deosebit de 1 iunie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Eliza , cand am fost in spital in Ungaria , la usa noastra au batut doi clovni . A fost grozav , trebuie sa recunosc ca nu imi aduc aminte sa fi vazut unul de aproape pana acum.
Ne-am distrat grozav !Emma care cu 2 minute inainte era supermaraita , cand au intrat ei au disparut toate problemele.

E grozav ca vrei si poti sa faci ceva pentru copii.
1 iunie e si ziua mea de nastere.
Mult succes in ce intreprinzi!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Eliza , cand am fost in spital in Ungaria , la usa noastra au batut doi clovni . A fost grozav , trebuie sa recunosc ca nu imi aduc aminte sa fi vazut unul de aproape pana acum.
Ne-am distrat grozav !Emma care cu 2 minute inainte era supermaraita , cand au intrat ei au disparut toate problemele.

E grozav ca vrei si poti sa faci ceva pentru copii.
1 iunie e si ziua mea de nastere.
Mult succes in ce intreprinzi!

AIDA si eu tot pe 1 iunie sunt nascuta!!!! tu in ce an? in ce an???? eu in '81.
ELIZA felicitari pentru initiativa
Imi dau si eu cu parerea acum: era interesant daca in prima parte a zilei se desfasurau concursurile de pictura, muzica, etc si apoi cireasa de pe tort, si anume, cadoul pt toti copilasii sa fi venit o trupa de actori sa prezinte o piesa de teatru pt copii!!!! sunt gradinite care cheama pe actori si copiii sunt tare incantati; dar poti face cum zici si tu , castigatorii sa ii duci chiar si in parcurile mari din Bucuresti, imi amintesc ca anul trecut de 1 iunie, in Herastrau, au venit actorii si a fost extraordinar, copiii radiau!!!!! dar in prima varianta, toti copiii primeau cadoul
Daca nu se poate trupa de teatru, atunci clovni.
Iti doresc numai bine si iti tim pumnii sa reusesti sa organizezi in timp util surpriza pt copii. Sa ne tii la curent cu ce ai hotarat.

Pupic dulce lui Alex si mi-e dor de tine

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga Onita , eu sunt in 1975 , am cam imbatranit.
Timpul fuge de sub picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Draga Onita , eu sunt in 1975 , am cam imbatranit.
Timpul fuge de sub picioare.

Mai suporti o coincidenta??? am un frate mai mare nascut in acelasi an cu tine....esti tanara mey, ca o floare, pai cand o sa trecem de 50 ce mai zicem? ca suntem babalaci???
AI mei au un pic peste 50 si gata se gandesc sa-si cumpere loc de veci!
Imi cer scuze ca am fost off-topic!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Draga Eliza ,eu lucrez intr-un centru de plasament unde avem 9 copii cu varste cuprinse intre 10 ani si 20 ani .
Sunt niste copii minunati , care merg la scoala din oras si de care suntem foarte mandri(noi, personalul)singura lor problema este aceea ca nu intodeauna isi pot cumpara ce isi doresc sau nu pot merge in vacante acolo unde merg si colegii lor.
Vreau doar sa te felicit pentru ca te-ai gandit la ei ...COPII!
Posibil sa gasesti si acolo un astfel de centru cu copii si sa le aduci o mare bucurie in sufletele lor imense....Mult noroc!

Tamyra , mami de gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Tamyra, nu ai activat PM-ul. Daca ai vreun copil cu rezultate deosebite la invatatura, noi oferim burse pentru copiii buni dar cu situatie materiala precara.
Astept vesti pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Multumesc mult ELIZA
Nu avem copii cu rezultate extraordinare la invatatura dar avem niste.... copii extraordinari prin ceea ce incearca sa devina , prin felul in care lupta...
Astept sa vina sotul sa imi activeze PM-ul ca eu habar n-am cum
Te pup si astept sa vad ce ai ales sa faci.
Baftasi.. ce ne-am face daca nu ar exista si oameni ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

ma bag si eu cu o propunere de 1. iunie: o mica prezentare de haine, haine care sa le ramana lor.
vor fi vedete pentru cateva minute.

22+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput