Piticodromul de sept-oct 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 14
andreeeea spune:
La multi ani, copilasi din Piticodrom!

Petrecere frumoasa astazi si o zi cu surprize cat mai frumoase!
Copilul meu s-a infruptat dintr-un tort cu fructe asezate in forma de fluturas (de fapt, asa am vrut sa fie, dar l-am facut in graba)- AICI si AICI si a primit cadouri de la parinti, bunici si unchi, dar cel mai tare s-a distrat intre mingiute si a chiuit minute bune, sarind printre ele -IATA (la noi in oras am gasit abia acum asa ceva, si nici locuri de joaca in interior nu sunt, ca sa mai fi vazut mingi multe, deci bucuria a fost mare )
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
kid2003 spune:
La multi ani de 1 iunie! Sa ne creasca mari si sa fie sanatosi!
Ce e linistea asta pe Piticodrom, abia terminam o pagina intr-o zi, sunt nostalgica dupa momentele cand terminam un capitol pe zi!!!
Ioana, eu cred ca nu trebuie sa te plangi
Esti o norocoasa ca Miruna se culca singura si fara nici un leganat, cantat, artificiu...protesteaza ea nitel dar totusi e cuminte 
Norina, uelcam bec! Ca nu te-am mai vazut de mult! Lasa copilul in pace cu medicamentele, eventual faceti o cura de intarire a sistemului imunitar! Cum adica 86 de cm si "doar" 14 kile? Ca nu pricepui, adica ti se pare putin? Mie nu! A mea are 89 de cm si 10,500 kg. Si mi se pare ca e ok, i se vad coastele, dar totusi nu pot sa zic ca e chiar Somalia!
Mifloricica nu mai intra?
Alinam, suntem 3, 3! Nu doua! Nici Alex nu vorbeste decat pe limba ei, asa ca nu ma pot lauda cu cuvinte noi! Ata ete! Mai incolo!
jadi spune:
Mai, despre copii astia care nu vor sa vorbeasca eu am o teorie, nu isi irosesc ei asa cuvintele, intai gandesc si dupa 5-6 luni vor vorbi corect, nu pocit ca restul! Nici fratele meu nu vroia sa vorbeasca si el il trec la capitolul "capete luminate"
.
Deni &
Vlad & Tudor
alinam spune:
Apropo de vorbit si "capete luminate" soacra azi imi zice asa "ca fapt divers" ca ea i-a dat sotului untura de peste parca si imi zice ca a citi ea undeva ca 3 zile cu acest miraculos preparat dezvolta intelectul copilului cu 3 luni ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
La multi ani tuturor copilasilor ! Sa va bucurati de ei ,dragi mamici !
GABI
AMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
marinela79 spune:
LA MULTI ANI SI DE LA NOI PT TOTI COPILASII DIN PITICODROM SI NU NUMAI!
sa fiti sanatosi, ca de restul.....se ingrijesc parintii.Va pupam pe toti
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
diana_n spune:
Sunt 5, nu-l uitati pe Petrut.
Mama imi zice ca l-a auzit pe Ernest Maftei povestind ca el n-a vorbit pana la 4 ani. Intr-o seara la masa a zis " mamaliga asta are cocoloase".
Asa or fi si ai nostri, au mame perfecte si asteapta sa facem o greseala 
Diana si Petrut (3 oct 2005)
gabiarama spune:
Neatza !
Nici Tudu nu se omoara cu vorbitul 
De cind a venit fratiorul acasa a invatat insa un cuvint nou : "caco" sau "aco" (coca , in traducere)
Poze