Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ruxandra, Vlad al meu nu a cracnit la nici un dinte dar la canini isi lua singur tubul de calgel si venea cu el la mine sa il dau. Si cand il intrebam ce il doare, imi arata dintii Ma bucur ca e bine Matei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Helau, helau!Iaca-ma si pe mine, a dat DD sa ma mai adun un pic si sa apuc sa mai scriu si pe forum M-am intristat si bucurat citindu-va azi (ce-i drept in graba),si am si eu ceva de transmis:Diplodocus, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare grea si sa treaca ca un vis urat. Multa sanatate!Gabiaramasa-ti traiasca iedul cel mai mic si sa va aduca multe bucurii.Kid, pupam si noi okisorul blondei cu zulufi Felicit si cele 2 proaspete burtici din Piticodrom Alinam, sa stii ca nici Teo nu se inghesuie cu vorbitul, asa ca stai calma, suntem cel putin doo , am stiut noi de ce ii cuplam, sigur se inteleg ei..Casiana, am dedus din descrierea ta ca fetitele noastre se aseamana foaaaaarte mult, am ramas chiar uimita de atatea asemanariPup Ioana si Biumil, ca nu am mai vb de multisor cu ele Teo a fost racita vreo 3 sapt, muci ,tuse, rosu in gat si pe urma de la capat si tot asa. Acum e bine, are doar muci Nici dr nu i-a mai dat nimic, ca epuizase toate tratamentele, iar eu ca o inteleapta ce sunt, am concluzionat ca e de la canini si nu-i mai dau nimic .in rest, vb pe limba ei, e f cumintica, papa bine, mai putin fructe si are 86 cm si numa' vreo 14 kile. Parul se carlionteaza pe zi ce trece, e frumusica lu' mami, dar..ca in toate este un dar , platfusul tot platfus, i-a cam deformat mersul si drept urmare de luni incepem iar gimnastica medicala pt corectare. So, o luam de la capat cu vointa si multa incredere ca va fi bine.Gata, va pup ca m-am aberat destul dupa o pauza atat de lunga...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani la toti piticii de 1 Iunie!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

LA MULTI ANI TUTUROR COPILUTILOR SA CRESCA MARI SI SANATOSI!!!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si la multi ani Piticodromului! Sa creasca mari, sanatosi si vorbareti.

norina, da, nu am mai vorbit de mult, ma intrebam zilele trecute ce mai faceti. Imi pare rau sa aud ca iar a fost Teo bolnava, multa sanatate din partea noastra.
alina, felicitari pentru cuvinte. A tinut mailul pisicit?
Ruxandra, bine ca e sanatos Matei; sper sa doarma mai bine dupa ce-i iese caninul. Ca sa te simti mai bine, si Miruna s-a trezit plingind ieri noapte si alaltaieri.
kid, ruxandra, uite-asa micsoram noi natalitatea, influentind bonele.

Copilul incepe sa dezvolte o teama de somn. Seara cind incerc sa-i opresc Baby Einstein-urile sau muzica, dupa caz, bune botu', arata pe geam afara ca e noapte si incepe sa plinga. Adoarme repede, nu ma pling, si fara artificii, dar nu-mi place deloc ca protesteaza; daca as putea sa ma culc mai tirziu de 10 as sta cu ea pina pica de oboseala, sa vad cit vrea sa danseze/vizioneze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hehehe Ioana, a tinut partial meilul adika daca vreau mergem maine la mare, pana duminika, eu as fi vrut de azi da5t tati a zis ca nu isi poate lua liber :(, acum ma gandesc daca merita sa batem drumul maine si sa ne intoarcem duminika

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, nu stiu cit e de la voi la mare, dar daca sint 3 ore si tu iti doresti sa vezi marea eu zic ca se merita. Drum bun!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

neata pe la pranz asa...

Sa ne traiasca copiii!

Ioana, esti sigura ca vrei sa stii ce limite are copilul? s-ar putea sa ai o surpriza

Norina, bine ca ne-ai mai dat stiri despre voi si bafta cu gimnastica! Nu mai stiu, tu ai dus-o pe Teo la eco de cord? Cum se desfasoara toata povestea, ca si eu trebuie sa-l duc pe Matei, mi-a recomandat dr. ca cica are suflu sistolic si sa vedem ce si cum.

Copilul meu e in herastrau, la serbare de 1 iunie. Am sunat-o pe bona si se auzeau niste chiraieli pe-acolo grupa mare.

Alina, daca plecati totusi eu va doresc distractie sau odihna placuta, dupa caz .

Azi noapte a dormit ceva mai bine copilul, nu s-a mai trezit decat o data, dar a stat treaz vreo ora, timp in care a si mancat o banana.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!
PETRECERE FRUMOASA TUTUROR!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani pentru toti copii din Piticodrom!
Si pentru mamicile care mai doresc, macar pt. cateva momente sa se intoarca la copilarie.
Ar fi frumos, nu, sa fim iarasi copii?Da nu se poate..asa ca o sa facem tot posibilul ca toti copiii nostri sa aibe o copilarie fericita.

Mergi la inceput