Caut doctor la Filantropia sau Municipal

Caut doctor la Filantropia sau Municipal | Autor: witchy_witch

Link direct la acest mesaj

Tocmai am aflat ca doctorul meu va avea concediu exact cand ar trebui sa nasc, si nu mai vreau sa stau dupa el. As dori un doctor bun la Filantropia sau Municipal. Ar fi ideal daca ar avea consultatii si la Medicover, pentru ca acolo mi se urmareste sarcina in baza abonamentului. Deci un doctor bun de la Medicover cu care sa pot naste la Filantropia sau la Municipal.

Aveti vreo idee?

Dintre cele 2 spitale unde credeti ca e mai bine pentru o nastere?

Multumesc

sapt. 26 cu maricel in burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Initial creeata de witchy_witch

Tocmai am aflat ca doctorul meu va avea concediu exact cand ar trebui sa nasc, si nu mai vreau sa stau dupa el. As dori un doctor bun la Filantropia sau Municipal. Ar fi ideal daca ar avea consultatii si la Medicover, pentru ca acolo mi se urmareste sarcina in baza abonamentului. Deci un doctor bun de la Medicover cu care sa pot naste la Filantropia sau la Municipal.

Aveti vreo idee?

Dintre cele 2 spitale unde credeti ca e mai bine pentru o nastere?

La Polizu nu vrei, daca tot ai abonament la medicover? Si eu am abonament la medicover :) si ma urmareste d-na dr magda petrache. Tu la ce medic mergi la medicover?

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Da, si am auzit ca e buna ca doctor. Dar despre Polizu am tot auzit povesti destul de urate, ca sunt asistentele f obrznice, ca nu e prea curat, etc. Si ma cam sperie ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dr. Marius Calomfirescu este la Medicover si la Elias.Mie mi se pare un dr. extrem de profi.

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

si eu am mers la control la Medicover (Grozovici) si am nascut la Filantropia. Am nascut cu dr. Hamid, care mi-a urmarit si sarcina. A fost super OK din toate pctele de vedere. Ti-l recomand cu multa caldura! Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma! Sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Da, stiu de Hamid ca e cel la care am mers pana acuma, dar el va fi in concediu cand nasc eu, despre el vorbeam. Si mie mi se pare ok ca doctor.... din pacate nu vreau sa risc sa nasc exact cand nu e el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lempicka spune:

ola burtici!
sunt si eu o burtica noua pe forum!

witchy_witch, medicul care imi urmareste mie sarcina este din spitalul municipal- mihai dumitrascu.eu sunt foarte multumita de el.

nu consulta la medicover. eu merg la cabinetul lui particular, iar la medicover m-a luat in evidenta un medic, doar formal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nu stiu daca mai este la Filantropia eu am nascut cu el acum 6 ani aproape Dr Calciu, super profesionist. Cel putin asa a fost cu mine.

Si cereai detalii despre Filantropia: eu am avut norocul sa stau intr-un salon lipit de salonul copiilor si mi l-au dat pe bebe cu mine insa mi-l luau noaptea si puteam sa dorm linistita. Moasele au fost niste bomboane, mama a asistata la nastere de la inceput pana la sfarsit, nu-ti zic ca mi-au adus si cafea ca asta am vrut (iar banii sa stii ca nu-i dadusem inca), ce sa zic pt mine a fost perfect. Pacat ca nu mai retin nume insa am auzit acum ca e si mai bine ca l-au renovat. Ah, in plus aveau aparatura necesara resuscitarii in caz de probleme cu bebe ceea ce e f important.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si eu tot pacienta doctorului Hamid sunt, la care merg la consultatii la Medicover si cu care voi naste la Filantropia - se pare ca inca nu va fi in concediu inca (eu am dpn 19 iulie)

de oamenii din Filantropia am fost si eu multumita, acum 5 ani cand am nascut primul copil, iar acum am inteles ca au si renovat, deci au si conditii materiale mai bune

nu stiu daca altul dintre medicii de la medicover este la Filantropia; dar il poti ruga pe dr. Hamid sa-ti recomande pe altcineva de la Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikytour spune:

tocmai am aflat ca sunt si eu gravida. spuneti-mi si mie cat costa un abonament la medicover si ce presupune (analize, ecografie, etc). dati-mi si mie nr dr despre care vb va rog daca puteti. ms anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

La Filantropia l-am nascut si eu pe Tudor, prin cezariana, cu doctorul Razvan Radulesc-Botica. Pe vremea aia era si el la Medicover, acum nu mai e. Conditii bune, am stat intr-o rezerva cu doua paturi pentru care am platit o anumita taxa (nu mai tin minte exact cat,dar nu foarte mult). Copilul a fost foarte bine ingrijit, eu am fost multumita. Pe urmatorul tot acolo am sa-l nasc, cu siguranata

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput