Ralu Filip
Raspunsuri - Pagina 3
teo37g spune:
Dzeu sa-l odihneasca
tot pe aici am auzit si de Jana Gheorghiu ca ar fi murit recent
Odihneste-i Doamne in pace!
anyella spune:
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! din pacate asta e una din marile probleme ale oamenilor relativ tineri: mult stress,tigari,obezitate...altii traiesc 1000 de ani precum cioara si nu lasa nimic in urma lor ,la antena 1 a fost penibil...o a doua stire scurta dupa ce l-au mazilit pe basescu...gata,e o televiziune comerciala dar e revoltator!
aniela
Anderra spune:
la antena 1 a fost a doua stire, la prima tv nu s'a spus absolut nimic in cadrul buletinului de stiri
anamea spune:
quote:
Originally posted by danat
Cred ca-l regreta si cei carora, prin functia pe care o detinea, le era antipatic in viata. Nu parea un om rau...
Dumnezeu sa-l odihneasca...ce trist...cum e viata asta.
Dumnezeu sa-i intareasca pe cei dragi.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Da asa e, il regreta si cei carora le-a facut rau prin functia pe care o detinea. Am lucrat la un post de radio si ne-a facut viata un chin cu toata hartogaraia pe care trebuia sa o facem.
Dumnezeu sa-l odihneasca acolo unde e si sa-l ierte!
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA
Oana spune:
Cum adica s-a internat pentru dureri abdominale si varsaturi si a murit de infarct??? Eu nu pot sa inteleg chestia asta!...
Oricum, D-zeu sa-l odihneasca..
rali spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte!
Condoleante familiei!
E trist si cu siguranta foarte dureros pentru familia sa acest moment...nu putem face nimic in fata destinului decat sa ne rugam pentru iertarea pacatelor!
(31.01.2007)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Oana
Cum adica s-a internat pentru dureri abdominale si varsaturi si a murit de infarct??? Eu nu pot sa inteleg chestia asta!...
Oricum, D-zeu sa-l odihneasca..
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own
Oana,asa se manifeste infarctul postero-inferior.
Ma gindesc ca daca i-ar fi facut o electrocardiograma inainte cu vreo 2-3 zile de infarct,cind a fost prima oara la dr,ar fi vazut modificari...Din pacate,medicii s-au asteptat la altceva desi era clar predispus la afectiuni cardiace:supraponderal,fumator inrait,munca in stress.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Alina
nemary spune:
ODIHNEASCA-SE IN PACE!
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.