FECIOARE DC ( p. 10 )
Raspunsuri - Pagina 9
devylla spune:
quote:Refacere rapida si bb sanatos si manacsios!
Originally posted by Ashera
Anacezara, IrlandezaSi eu tot intru sa vad daca mai e vreo miscare. Liniste mare la noi. Cred ca e perioada concediilor si fetele sunt plecate la mare si la soare
Noi am ramas pe metereze
. Mai pove despre voi. Ce ati mai facut ? Eu o sa nasc miercuri, in 08.08, prin cezariana, ptr ca bb s-a intors acum o saptamana cu capul in sus. Sa-mi tineti pumnii. Anacezara, sper ca horoscopul o sa fie favorabil miercuri.
saptamana 39
Christian

Sabina Y. 34+

japonia prin ochii unui amator
dianaiulie2009 spune:
Ashera ma bucur ca ai intrat si ai scris despre tine si BB .
Doamne ajuta sa scapati cu bine aman2 si va doresc multa sanatate si revenire rapida dupa nastere . Asteptam pozici cu BB ....
Despre mine ce sa va spun . Sunt la munca de dimi pana la ora 16 , apoi ma duc la magazin ( unde se "simte" in unele zile ca e concediu , din pacate ) , ma mai distrez cu printesele mele , apoi abia astept seara sa ma odihnesc . In week-end le duc pe fete la bunici pentru ca am de lucru la actele firmei . Cateodata mai iesim , dar in zona noastra nu prea ai pe unde sa iesi , ma refer la ceva amenajat k lumea , nu bazine unde merg toti sa se spele la sfarsitul saptamanii .
Noi in concediu anul asta nu vom mai merge , dupa cum am scris si mai sus avem o multime de evenimente in familie , deci ni se duc banutzii acolo ...
Daca ati mai fost careva plecate in afara va rog sa puneti poze si sa scrieti impreasii , sa ne putem orienta si noi , restul fetelor , pentru unde vom petrece vacanta anul viitor .
Va doresc un week-en placut tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Ashera, tinem pumnii sa fie totul bine. Ai emotii ?
Devylla, doamne, si tu ai 34 sapt. , ce repede a trecut timpul, mai ai putin si nasti. Doamne ajuta.
Anacezara, bine ca mai ai unde baga mana. Cu atatea evenimente.
Fetelor, eu sunt bine, de 2 zile am niste dureri "surde" pe partea dreapta, la ovar si mai jos de rinichi. Cica ar fi de la ligamente. Contractii nu sunt sigur. Daca ma intind e mai bine.
Pe 11 august venim si noi in Ro. , poate om vedea atunci sexul lui bebe. De abia astept sa ma odihnesc putin, dar cu caldura de afara .....si avem asa mult de calatorit , ca mi-e groaza. Dar trece.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
18+
dianaiulie2009 spune:
6 august
Dimineata afli ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Te implici si, astfel, faci mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai in varsta te ajuta sa iti clarifici sentimentele contradictorii.
Saptamana 6 august - 12 august
Un pic de diferenta conteaza foarte mult luni. Fii proactiv(a) si fa o schimbare mica dar pozitiva. De marti si miercuri, lucreaza la problemele de comunicare - atentia ta uzuala pentru detalii iti scapa? Reciteste, verifica de doua ori si retine. La sfarsitul saptamanii de lucru esti o fire calda, iar conexiunile interpersonale, noi sau vechi, infloresc acum. In week-end, cele mai bune planuri merg foarte bine. Fii deschis(a)!
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
7 august
Ai tendinta de a exagera, atat in privinta relatiilor sentimentale, cat si in afaceri. Te sfatuim sa nu risti nimic, pentru ca s-ar putea sa iesi in pierdere. Eforturile din ultima perioada te-au solicitat mult, mai ales nervos. Este momentul sa te destinzi.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
8 august
Ai de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se grabesc sa te ajute. Daca nu iti stapanesti nervozitatea, risti sa faci afirmatii pe care le vei regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primesti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.
albumele noastre
vacanta in Grecia
dianaiulie2009 spune:
Ashera ne rugam pentru tine si BB ca totul sa se termine cu bine . Sa ai o nastere si o refacere usoara si cat mai rapida .
Asteptam vesti despre voi !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
irlandeza spune:
Ashera, refacere usoara. Ne-am rugat pt. voi. Cred ca totul a decurs bine.Abia astept sa pui poze cu voi. si sa ne povestesti cum a fost.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
18+
dianaiulie2009 spune:
9 august
Esti nevoit(a) sa cheltuiesti o suma importanta cu reparatia unui aparat casnic. Nu este exclus sa iti schimbi planurile, pentru a da o mana de ajutor unui cunoscut care are probleme. Iti recomandam sa iti pastrezi calmul. Ar fi bine sa accepti sprijinul familiei.
albumele noastre
vacanta in Grecia
violeta69 spune:
si eu citesc!

Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Si eu tot intru sa vad daca mai e vreo miscare. Liniste mare la noi. Cred ca e perioada concediilor si fetele sunt plecate la mare si la soare
Noi am ramas pe metereze
Christian