FECIOARE DC ( p. 10 )
Raspunsuri - Pagina 13
dianaiulie2009 spune:
14 septembrie
Iti recomandam sa iti amani vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea sa nu decurga intocmai cum ai dori. Impreuna cu partenerul de viata, poti sa faci planuri in legatura cu locuinta. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigi o suma importanta sau ti se propuna o colaborare avantajoasa. Nu te grabi sa iei o decizie!
violeta69 spune:
La multi ani pt toate fecioarele!!!

Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dianaiulie2009 spune:
15-16 septembrie
Sambata este posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Te sfatuim sa nu ii reprosezi partenerului de viata ca a facut cheltuieli inutile. Dupa-amiaza esti invitat(a) la o petrecere. Nu te enerva daca se fac glume pe seama ta! Duminica nu esti intr-o forma fizica prea buna si te enervezi foarte usor. Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Iti recomandam sa nu semnezi documente oficiale. Evita discutiile in contradictoriu!
dianaiulie2009 spune:
Violeta iti multumesc de urari , azi chiar ewste ziua mea !!!
LA MULTI ANI TUTUROR , FECIOARELOR !!!
dianaiulie2009 spune:
17 septembrie
Treci printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Iti recomandam sa iti pastrezi calmul si sa apelezi la ajutorul unui prieten. Ca sa depasesti toate obstacolele, este indicat sa ai rabdare si sa nu fii impulsiv(a).
Saptamana 17 septembrie - 23 septembrie
Asuma-ti riscul de care te fereai pana acum si vei progresa, fie la serviciu sau in viata sentimentala. Esti neinfricat(a), asa ca exploreaza aceasta calitate si gaseste noi cai de a avansa. De joi si vineri, munca te rasplateste din plin si iti vei permite sa te relaxezi si sa te bucuri de roadele eforturilor tale. In week-end, te hotarasti sa-ti redecorezi casa.
violeta69 spune:
anacezara,sa fii sanatoasa si fericita!!!
azi eu am fost cam impulsiva
ca m-a enervat fi-meu!!!!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
irlandeza spune:
La multi ani fecioarelor . Si mamei mele, ca azi e ziua ei.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
24+
dianaiulie2009 spune:
19 septembrie
Dimineata s-ar putea sa fii stresat(a) la serviciu, din cauza unor lucrari urgente. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile colegilor. Te sfatuim sa ii arati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu pune problemele profesionale pe primul loc!
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI !
si din partea mea pentru toti sarbatoritii acestei luni !!!
Ce mai faceti fetelor ? Intrati si mai spuneti una-alta despre voi si copilashii vostri !!!
dianaiulie2009 spune:
20 septembrie
Persoana iubita iti da o veste care te determina sa iti schimbi programul. Dupa-amiaza ai sansa sa faci cunostrinta cu o persoana dispusa sa tea ajute cu un imprumut. Iti recomandam sa nu iei decizii in graba. Evita orice fel de speculatii