Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Criss nu mai stim nimic de tine,da un semn de viata!!

Azi nu ajung in parc,am program administrativ acasa(mancare,calcat,un pic de curatenie).
Ieri dupa-amiaza mi-a cazut asta mica,s-a lovit la picior(i se dusese pielea)i-a pus soacra-mea un pansament(ma mir ca de obicei nici nu ne lasa sa o atingem),seara cand am dezbracat-o am obs ca se lipise pansam de rana,si sa vedeti ce circ am avut de imi venea sa plec in lumea mea.
Azi mergem la dermato cu ea,la Voiculescu,sa vedem ce-i cu negul ala,eu sper sa scapam fara interventie,adica sa se poata face tratament.

Lora ce-as mai vrea si eu o plimbare cu pluta...Cand ai zis ca plecati la mare??Ca am impresia ca nu mai este mult,asa-i??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ohoooo...mai este...pe 2 iulie plecam.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

dragutelor.
deja visati la plimbari cu pluta?sadeti ghinisor ca azi e abia marti si pana la concedii mai e mult.
eu azi sunt cu foame in gat. vreti niste pufuleti?

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Andreea baga si tu ceva mai consistent sau asta-i abia incalzirea dinainte de 11 ??

Ana iar n-ai net sau esti prin parc??Cum rezisti pe caldura asta?Eu abia asteptam ieri sa ies din casa la tara,doamne ce fain e acolo ca e mai racoare

Am fost pana la urma aseara cu ei in balci,ca n-am mai avut liniste cu ei,sotul nu vroia de fel,chiar radeam cu soacra-mea ca daca ne enerveaza il bagam si pe el intr-un iuj din ala

Adriana cand vrei sa mergi prin Orion,imi spui si vin cu tine(stabilim inainte),poti sa iei si fata cu tine

Dana

Mergi la inceput

Vreti inghetata? Nu va dau, na! Mananc numai eu, sa ma fac grasa si frumoasa!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora s-o papi sanatoasa,eu nu prea sunt cu inghetata,na!

Ati vazut ce nori au trecut dar nici ca n-a plouat

Oare pe unde umblati,numai eu cu Lora imi fac veacul pe aici ??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

ce s-a innorat! Ploia se lasa ins asteptata. Lara a adormit rapid, dupa vizita din parc, si de data asta in pat si nu pe scaun.
Ne-am intalnit si cu Iustina si i-am vazut si pe Rares si Bianca.

Am refuzat apart. de la tigani; desi el era bun si pretul la fel, zona era groaznica, numai legat la ochi sa fii mers. Mama cand a auzit ca propriet. e tigan lautar s-a speriat, gandindu-se ca astia au clan si daca vin apoi peste ea si fac probleme, asa ca nu l-am mai luat.
Speram sa gasim ceva pana la urma.

Dana, nici nu ma gandesc sa merg cu Lara printre tarabe. Sunt o gramada de nicmicuri interesante si ea pe toate le vrea. Si decat sa trag de ea, sa facem circ pe acolo, mai bine stau acasa sau vin singura.
O astept insa pe mama.

Lora, am si eu inghetata acasa, cu nuca! Sic! Si e o cutie intreaga!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna la toata lumea.
Eu sunt franta. Am fost la servici si sambata si duminica. Ieri iar a fost ca la nebuni. Azi parca sau mai linistit un pic apele.
In rest ma simt tare rau. Imi este greata si am o stare nasoala de tot. Ma consolez cu gandul ca nu o sa tina mult... sper.

Criss4+ si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce vreti sa va luati de la Orion?
Adriana, mi-a zis Iustina ca a fost la Aurora si s-a jucat cu Lara. Imi spune tot la telefon, e don'soara mare de-acum!
Si eu tre' sa merg sa iau cadou pentru un baietel de 3 ani...maine suntem invitati la Cip Savin la ziua lui.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Criss, o sa treaca si o sa vezi ce mamica mandra o sa fii! Dar nu mai munci si tu asa mult!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput