Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)
Raspunsuri - Pagina 23

lunna27 spune:
Criss nu mai stim nimic de tine,da un semn de viata!!
Azi nu ajung in parc,am program administrativ acasa(mancare,calcat,un pic de curatenie).
Ieri dupa-amiaza mi-a cazut asta mica,s-a lovit la picior(i se dusese pielea)i-a pus soacra-mea un pansament(ma mir ca de obicei nici nu ne lasa sa o atingem),seara cand am dezbracat-o am obs ca se lipise pansam de rana,si sa vedeti ce circ am avut de imi venea sa plec in lumea mea.
Azi mergem la dermato cu ea,la Voiculescu,sa vedem ce-i cu negul ala,eu sper sa scapam fara interventie,adica sa se poata face tratament.
Lora ce-as mai vrea si eu o plimbare cu pluta...Cand ai zis ca plecati la mare??Ca am impresia ca nu mai este mult,asa-i??
Dana

andreutza23 spune:
dragutelor.
deja visati la plimbari cu pluta?sadeti ghinisor ca azi e abia marti si pana la concedii mai e mult.
eu azi sunt cu foame in gat. vreti niste pufuleti?
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

lunna27 spune:
Andreea baga si tu ceva mai consistent sau asta-i abia incalzirea dinainte de 11 ??
Ana iar n-ai net sau esti prin parc??Cum rezisti pe caldura asta?Eu abia asteptam ieri sa ies din casa la tara,doamne ce fain e acolo ca e mai racoare
Am fost pana la urma aseara cu ei in balci,ca n-am mai avut liniste cu ei,sotul nu vroia de fel,chiar radeam cu soacra-mea ca daca ne enerveaza il bagam si pe el intr-un iuj din ala
Adriana cand vrei sa mergi prin Orion,imi spui si vin cu tine(stabilim inainte),poti sa iei si fata cu tine
Dana

LoraG76 spune:
Vreti inghetata? Nu va dau, na! Mananc numai eu, sa ma fac grasa si frumoasa!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora s-o papi sanatoasa,eu nu prea sunt cu inghetata,na!
Ati vazut ce nori au trecut dar nici ca n-a plouat
Oare pe unde umblati,numai eu cu Lora imi fac veacul pe aici ??
Dana

Adriana_78 spune:
ce s-a innorat! Ploia se lasa ins asteptata. Lara a adormit rapid, dupa vizita din parc, si de data asta in pat si nu pe scaun.
Ne-am intalnit si cu Iustina si i-am vazut si pe Rares si Bianca.
Am refuzat apart. de la tigani; desi el era bun si pretul la fel, zona era groaznica, numai legat la ochi sa fii mers. Mama cand a auzit ca propriet. e tigan lautar s-a speriat, gandindu-se ca astia au clan si daca vin apoi peste ea si fac probleme, asa ca nu l-am mai luat.
Speram sa gasim ceva pana la urma.
Dana, nici nu ma gandesc sa merg cu Lara printre tarabe. Sunt o gramada de nicmicuri interesante si ea pe toate le vrea. Si decat sa trag de ea, sa facem circ pe acolo, mai bine stau acasa sau vin singura.
O astept insa pe mama.
Lora, am si eu inghetata acasa, cu nuca! Sic! Si e o cutie intreaga!
Adriana si Lara

crissandrada spune:
Buna la toata lumea.
Eu sunt franta. Am fost la servici si sambata si duminica. Ieri iar a fost ca la nebuni. Azi parca sau mai linistit un pic apele.
In rest ma simt tare rau. Imi este greata si am o stare nasoala de tot. Ma consolez cu gandul ca nu o sa tina mult... sper.
Criss4+ si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

LoraG76 spune:
Mai fetelor, ce vreti sa va luati de la Orion?
Adriana, mi-a zis Iustina ca a fost la Aurora si s-a jucat cu Lara. Imi spune tot la telefon, e don'soara mare de-acum!
Si eu tre' sa merg sa iau cadou pentru un baietel de 3 ani...maine suntem invitati la Cip Savin la ziua lui.
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Criss, o sa treaca si o sa vezi ce mamica mandra o sa fii! Dar nu mai munci si tu asa mult!
Lora, mami de IUSTINA