Piatra Neamt ,Perla Moldovei (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, acum vad ca ai scris mesajul azi. Azi e vineri nu? Azi are program?

Ana, da ce dinti trebuie sa-i ma apara Casandrei?

Lara a adormit ieri la 19:10 si s-a trezit azi pe la 8. Super program. Probabil insa ca n-o sa mai doarma la pranz.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ups, Adriana, am uitat ca azi e vineri..la mine era joi! Bine ca mi-ai zis... Am vazut dimineata ca au aratat la meteo ploaie pe duminica in toata tara...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata!
criss pe prima pagina a siteului e un articol despre cum sa-i spui copilului despre venirea pe lumea a fratiorului. dar la tine nu e nici o problema, deja andrada am vazut ca-l iubeste.sa stii ca te admir f tare pentru ca la varsta mea ai deja o fetita minunta si inca un bebe pe drum.esti o norocoasa!
fetele celelalte va pup!

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana e vb de maselutze. Are iesit numai pimul rand.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

sal

Intru pe fuga,imi astept socrela sa vina sa mergem la cumparaturi,chit ca am draci in fund de nu ma vad.

Adriana imi pare rau ca nu te pot ajuta azi,oricum inainte de a o lasa e bine sa incercam o data sa le intalnim face to face,sa vedem daca nu se bat,ca altfel nu pot accepta,ma gandesc ca a mea o sa faca nazuri si iese cu bataie pe urma.

Va salut si o zi placuta la toate.

Dana

Mergi la inceput

Mei Dana, iar esti nervoasa? Ce ti-a facut socrela?
Adriana, vezi daca e d-na cu Iustina in parc si o lasi cu ele pe Lara.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana aprca se simt nervii tai, aici...nasol, dar va trece si asta.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adriana nu sta Lara in carut daca te duci ;a Kaufland? Mai ales ca poti merge cu carutul pana la masina, iti pui sacosele si apoi pe Lara. Noua la Kaufland ne e usor sa mergem cu Stefan ca il punem sus in carut. Mai rau e in magazinele unde trebuie sa-l tin de mana ca se duce in toate partile!
Ana nici Stefan nu prea mananca la pranz, beal in schimb foarte mult lapte. Ma omoara de-a dreptul cu laptele. Daca nu-i dau ma scoate afara din casa! In schimb seara mananca destul de bine, si dimineata. In schimb eu as cam manca mereu, nu stiu cum se face, ca la mine nu functioneaza caldura, parca imi da pofta de mancare!
Ianusca te-am vazut azi la ITM! Acolo lucrezi?
Lunna te-ai mai calmat? Si eu sunt cam nervoasa, cel putin aseara am crezut ca cedez. N-am avut apa toata ziua si pe caldura asta iti dai seama! Azi la bucatarie taraia un pic de-mi venea sa ma pun pe plans de-a dreptul! Nu stiu ce se intampla, ce avarii au da'm-am saturat de-a dreptul !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Ellinia, ins. ca daca ne-am intalni amandoua am face prapad prin frigider... Stefan ce nazbatii mai face? Cate farfurii a mai spart?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Adriana, m-am mai gandit la ce ai spus tu si desi iti dau dreptate si eu incerc sa le dau mai multa libertate de miscare cand sunt cu ei, o inteleg si pe bona. De multe ori ea e singura cu ei in parc si daca ar fi invatati ca au voie sa se duca si sa faca ce vor, nu i-ar mai putea supraveghea.
Si zau ca nu as vrea sa isi ia Bianca un legan in cap sau Rares o piatra in ochi sau sa iasa vreounul in strada pt ca nu a putut fi langa ei sa previna lucrurile astea. E greu sa supraveghezi doi copii asa de mici simultan. Si prefer sa stea ca uliu langa ei decat relaxata la barfa pe o banca in timp ce shtrumphilor li se poate intampla cine stie ce.
Ianusca multa sanatate si bafta mamei tale. Lasa ca o sa fie bine! Mama unei colege de-a mele servici a fost operata de piatra la fiere aici la Piatra saptamana trecuta si a fost totul super bine.
Lora acelasi urari si incurajari sunt si pentru tine! Va asteptam cu vesti bune!

Lora si eu am fost vreo 3 ani la Navodari si am stat in corturile alea de armata, cu o gramada de paturi si odata la niste vile (ma rog, cam mult spus vile, la cum aratau camerele alea tot cu o gramada de paturi).

Criss din ce spui tu, nu o sa ai nici o problema de gelozie sau de neglijare in ce o priveste pe Adrada. E un copil deosebit, sensibila, delicata si cuminte si sunt convinsa ca o sa-si iubeasca enorm fratele/sora si o sa-ti fie de ajutor.
Mai vroiam sa te intreb legat de aniversarea la CipSavin, ai idee cam cate persoane au venit atunci la Andrada? Incerc sa fac o estimare, sa vad daca ne permitem .
Dana gaseste urgent ceva sa-ti versi nervii si sa te calmezi, ca-mi inchipui ca nu esti tocmai o placere pt cei din jur si nici tie nu ti-e bine deloc. Sper sa iti treaca repede.
Ana multumesc pt informatiile date aseara pe mess. Nu am mai intrat, ca m-am apucat de altele dupa ce au adormit copii. Respectiv de la 11 pana pe la 12:30 am spalat vase, prajit peste, calcat camasi si tricouri. Ce gospodina am fost!
Soacra'mea s-a oferit azi sa duc copii sa doarma la ea. Astept sa o vad si pe asta, ca s-a mai razgandit odata .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Votati-i pe Rares si Bianca!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput