crema de ochi antirid
Raspunsuri - Pagina 5
amoodia spune:
Nikole , pai asta am vrut sa spun. daca sunt in engleza sau nu, ca imi era si rusine sa fie in romana sau sa fie cunoscute de noi si eu habar sa nu am.
hai sa va mai zic ultima descoperire. cumnata-mea stie un doctor, si ieri l-a intrebat despre uleiul de migdale si cel de masline, care e mai bun. a zis ca pentru tenul uscat e bun cel de masline, pentru cel gras e bun uleiul de migdale dulci, iar daca vrei ca un lifting e cel mai bun cel de migdale amare.
cel de migdale dulci trebuie sa aiba culoarea un galben foarte sters, iar cel de migdale amare un galben mai intens si un miros puternic, asa ca cel pe care il am eu din Syria e de migdale amare, si am inceput sa-l folosesc.
amoodia spune:
Porumbita siropul de catina il iei de la plafar. parca e o sticla de jumatate de litru si iei cam 2-3 linguri pe zi, din ce imi aduc eu aminte.uleiul de catina tot de la plafar il iei. sunt sticlute mici.
Fetele sa va zic ca am inebunit de tot???am dat pe net de o multime de uleiuri care sunt bune pentru piele, dar am gasit ca uleiul d avogado e foarteeeeee bun, asa ca azi m-am infiintat la magazin si mi-am luat ulei de soia, ulei de avogado si mi-am facut un amestec din VITAMINA A, ULEI DE RICIN, ULEI DE MIGDALE, ULEI DE MASLINE, ULEI DE AVOGADO, ULEI DE SOIA, si asta va fi crema mea de fata si de ochi de acum in colo. trebuie sa le vin de hac cumva ridurilor.
mi-am mai luat si ulei de nuca, ulei de cocos, ulei amla pentru par.o sa ma vedeti in curand in magazinele cu femei super frumoase

![]()
(visez, visez....)
corina costea spune:
Amoodia daca toate astea dau rezultate ne abonam si noi la centrul tau de infrumusetare
. Si daca mai gasesti si formula de slabit ....premiul nobel il ai de la mine
.
pusyy
amoodia spune:
Corina rezultate nu stiu daca da, dar nu stii ce face disperarea din om ![]()
barbatu-meu a zis ca zilele astea imi ia masina ca chipurile ii trebuie la munca, dar nu zice ca-l apuca pandaliile cand mai vede cate o sticla de ceva pe dulap.in dulapiorul meu nu mai e loc nici sa arunc un ac, iar in baie borseta de toaleta a sotului abia mai are loc.chestia e ca am inebunit-o si pe cumnata-mea si acum cand cumpara una vreun ulei sau alta prostie, facem juma-juma, ca altfel dam faliment
Clover spune:
Unde-s doi puterea creste. Tot asa si arsenalul de creme si uleiuri.![]()
Keep the promises you make to yourself.
ciuf spune:
Ia spuneti-mi si mie, ati auzit de linia de cosmetice Dermalogica? incercarati produsele ei?
Ca in we fusei la un spa japonez si vazui ca folosesc aceste cosmetice. Dar par cam scumpicele. Adica macar sa stiu daca merita sa dau bani pe un degetar de crema.
Ma uitai un pic pe net la firma lor si cautai sa vad ce au in componenta cremele lor. Imi notez pe hartie uleiurile, vitaminele si maine ma infiintez la magazinul naturist sa vad ce gasesc.
Sa nu ma uitati cu impresiile despre Dermalogica.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
uta_ciun spune:
pentru fetele din america si nu numai, iata unde se gaseste ulei de migdale
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2446692&cp&pg=1&sr=1&origkw=almond+oil&kw=almond+oil&parentPage=search
ciuf spune:
Ah, uitai sa va spun ca sparsei o capsula de vitamina E si imi unsei fata (am inceput un tratament cu vit. E ca am auzit-o pe doctorita mea ginecolog ca E previne o boala la sani, cred ca un fel de mastoza fibrochistica, nu stiu traducerea). Numai ca pare asa de concentrat uleiul ca parca e lipicios, de abia-abia reusii sa il intind. Parca era miere. Apoi cu un servetel tamponai fata ca sa absorb surplusul si sa nu mai fie tenul asa lucios.
Stiam ca vit E e buna pentru iritatii, pete rosii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele