crema de ochi antirid

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Intreba cineva de uleiul de samburi de struguri, tocmai am citit despre el ca este foarte bun si ca reda elasticitatea pielii aici
http://www.elmiplant.ro/index.php?LANG=RO&loc=active_principles_details&interval=tz&princid=55

gasiti si de vitamine si de celelalte uleiuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Clover

Cautand pe net am gasit cateva lucruri interesante:
1) e recomandata aplicarea cremei cu inelarul pentru ca e degetul care exercita cea mai slaba presiune
2) aplicarea se face prin tamponare usoara, nu frecare; se recomanda doua puncte de crema pentru fiecare parte a ochiului
3) crema nu se aplica pe pleopa superioara; habar nu aveam si bine ca am citit; doar pe partea de sub sprancene din cate inteleg eu
4)se asteapta 15 minute intre crema si machiaj

Keep the promises you make to yourself.

EXACT!!!Asa trebuie facut, mai ales in ceea ce priveste masajul ochilor!
Mi-amintesc ac am fost la o sedinta de spa anul trecut, ce a inclus demachiere, curatare profunda, masti, aburi, chestii de astea...
daca ma vedeati cum am iesit de acolo, mi-ati fi plans de mila, si am mai platit si vreo 200$, am zis ca o bat pe cosmeticiana.
In primul rand ca masajul era f puternic, apasat, imi intindea pielea(ceea ce nu se face sub nici o forma), produsele probabil deloc potrivite tenului meu, astfel incat am iesit iritata si obosita de numa-numa, nu mai zic de nervi si usturime, ma ustura fata groaznic.

Jenyyy, nu-s ce sa zic cu uleiul de masline, eu una nu l-as mai folosi, poate mi-as face niste exfoliante ptr corp , l-as combina intr-un fel sa nu-l arunc, insa nu poti sti cu ce iritatii tre poti trezi...sau nu, depinde de calitatea pielii.

Amodia,uleiul de migdale nu ar trebui sa lase nici o urma de grasime daca e aplicat corect,incearca sa pui putin si sa iti umezesti pielea inainte, sa vezi ce repede intra in piele aproape ca nu ai la ce mai folosi servetele, nu ramane nici un surplus.
Mai degraba la cel de masline, pielea ramen mai grasa, de aceea e si indicat in masaje mai mult(e de fapt cel mai indicat ulei in efectuarea masajelor faciale, corporale).

Uleiul de catina este iarasi f bun, dar asa e COLOREAZA PIELEA!!!Insa o si protejeaza de actiunea razelor soarelui, creeaza o barierea sa zic asa...eu daca as avea(dar aici chiar nu exista ulei de catina) l-as combina cu uleiul de plaja, sa vezi ce culoare super obtii, le dai ceata manechinelor de la VS, pielea capata un luciu caramiziu, dar f frumos si te bronzezi si mai repede!Asa ca nu-l arunca, ai la ce-l folosi.Iar siropul de catina consuma-l,e bun antioxidant.Iar daca nu le vrei, trimitemi-le mie(glumesc!) ca eu am ce face cu ele!

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenyyy spune:

m-ati convins defintiv fetelor...nu mai folosesc deloc, acel ulei de masline expirat!am folosit doar o data pt.masca de par si tot aveam impresia ca ,nu-i in regula!
am citit undeva ca poti sa-l fofosesti la bai de ulei[in cada] pentru catifelarea pielii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Dupa ce am citit ce ati scris voi, am fost la un plafar si am cumparat ulei de migdale. Pe cutie scrie: ulei de migdale dulci, actiune: emolienta, laxativa, carminativa. Am dat pe sticluta de 10 ml 4 ron. dar uleiul nu e galben inchis, ci un galben ff deschis. O fi bun?Oricum o sa il incerc. Am vazut ca are in contiunut vit E, asa ca de stricat nu cred ca are ce sa strice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Am gasit si eu ulei de migdale azi.
Scrie pe sticla ulei de migdale dulci.
Culoarea e galbui deschis.
am citit ca exista 2 feluri de asemenea ulei: unul de migdale dulci si unul de migdale amare.
Insa pt fata e indicat cel de migdale dulci.
Am inceput sa folosesc si vit E sub ochi.
Tocmai mi-am pus pe fata ulei de migdale,asa cum a zis NIKOLE pe fata umezita.A intrat super in piele.
Eu nu stiam inainte ca e indicat ca crema de fata sa se puna pe tenul umezit.

Vreau sa urmez si eu o perioada exemplul lui NIKOLE, sa vad rezultatele.

NIKOLE poate ne mai zici si nou ce combinatii mai faci.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Ille de unde ai cumparat uleiul de migdale dulci? si cat ai dat pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by amoodia

Ille de unde ai cumparat uleiul de migdale dulci? si cat ai dat pe el?

L-am luat de la un plafar Sunkost.
Am dat 80kr pe el .
Pe stcla scrie Sweet Almond Oil , Julia Lawless , Aqua Oleum.

Sticla e verde si are 100ml.

Dar sa intrebi vinzatoarea, iar in caz ca nu au s-o pui sa comande.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Daca tot vorbim despre riduri, un f bun ajutor il constituie si ceaiurile.De ex. rose hips tea, rooibos tea, catina noastra, in general ceaiurile care aduc un aport de vit C organismului, prin stimularea productiei de colagen, ajuta la mentinerea elasticitatii pielei,reducerea ridurilor , si a efectelor nefaste produse de razele solare.
Rooibos de ex. este un f puternic antioxidant, care spre deosebire de ceaiul verde nu contine cofeina ceea ce ne scuteste de anumite efecte secundare datorate acesteia(eu de ex. daca beau ceai verde tremur ca varga, mai rau decat daca beau cafea).Ptr a beneficia de puterea lui curativa insa, trebuie infuzat sau fiert(decoct) cel putin 5 minute, si il puteti fierbe cam 10 minute linistite ca nu se amaraste si poate fi consumat chiar si mai tarziu pe parcursul unei zile.
plus ca folosit extern este un bun calmant al iritatiilor,si un bun cicatrizant.

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Nikole iarta-mi ignoranta, dar denumirile ceaiurilor sunt scrise in engleza? sa stiu si eu ce sa caut, caci e prima data cand aud de ceaiurile astea.

fetelor la voi se gaseste vitamina C uleioasa? am citit pe net ca e cel mai bun antirid, si tot caut aici dar pana acum nu am gasit. la farmacie mi-a sugerat vanzatoarea sa pun o pastila efervescenta de vitamina C in foarte putina apa si dupa aia sa ma dau pe fata, dar nu cred ca are acelasi efect.

mi-a mai venit acum o idee. stiti capsulele cu ulei de somon cu Omega 3? au de obicei si vitamina E si vitamina A si D. ma gandesc sa ma dau cu continutul unei capsule pe fata. ce ziceti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amoodia

Nikole iarta-mi ignoranta, dar denumirile ceaiurilor sunt scrise in engleza? sa stiu si eu ce sa caut, caci e prima data cand aud de ceaiurile astea.

fetelor la voi se gaseste vitamina C uleioasa? am citit pe net ca e cel mai bun antirid, si tot caut aici dar pana acum nu am gasit. la farmacie mi-a sugerat vanzatoarea sa pun o pastila efervescenta de vitamina C in foarte putina apa si dupa aia sa ma dau pe fata, dar nu cred ca are acelasi efect.

mi-a mai venit acum o idee. stiti capsulele cu ulei de somon cu Omega 3? au de obicei si vitamina E si vitamina A si D. ma gandesc sa ma dau cu continutul unei capsule pe fata. ce ziceti?

Amoodia, nu inteleg ce vrei sa spui...denumirile sunt in engleza

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput