crema de ochi antirid
Raspunsuri - Pagina 3
amoodia spune:
Ille la care farmacie e reducere? in seara asta am fost la farmacie sa-i iau efedrina fetei, si chiar m-am uitat la ele, dar nu erau la reducere.mi-as lua peelingul de la Roc. apropo am vazut vitamina E uleioasa la farmacie 111 kr, cred ca are in jur de 100 ml sticluta.
ile77 spune:
quote:
Originally posted by amoodia
Ille la care farmacie e reducere? in seara asta am fost la farmacie sa-i iau efedrina fetei, si chiar m-am uitat la ele, dar nu erau la reducere.mi-as lua peelingul de la Roc. apropo am vazut vitamina E uleioasa la farmacie 111 kr, cred ca are in jur de 100 ml sticluta.
la Apotek 1.
Eu am niste vit e la capsule.Or fi la fel de bune?
Ile
si Vivian
(07.03.2006)http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
nikole spune:
Ile77,
nu stiu cat ma pricep, mai am muuuut pana sa le stiu pe toate, insa e clar un domeniu care ma pasioneaza,si in care mi-as dori sa lucrez.
Eu am cam inlocuit toate cremele si exfoliantele si tot ce tine de ingrijirea pielii cu uleiuri, diverse amestecuri, parte din ele aflate din diferite surse, parte proprie inventie dar care mie mi se potrivesc,imi fac bine.
Am folosit vreun an cand am venit aici(nu aveam timp nu stiam de unde sa-mi procur toate cele necesare) Clinique, Chanel,Lancome mie una nu mi-au placut.Am un ten mixt si sensibil si mai tot ce am pus pe fata in afara de Avene si Nivea m-a iritat sau m-a umplut de puncte negre.
Ca tot intrebai, vit E este f buna, o poti folosi ca atare in jurul ochilor ptr prevenirea ridurilor.Uleiul de migdale de fapt, este o buna sursa de vit E, astfel incat daca ai fiole de vit E prin casa ai scapat de cautat uleiuri, e acelasi lucru.
Olive da, stiu, am vazut si eu multe creme care au compozitie uleiul din samburi de struguri, eu insa nu m-am gandit la el niciodata sa-l intreb. in cosmetica sa zic asa, desi cu siguranta rau nu iti face.Cred ca in functie de nevoile tenului folosindu-l poti ramae uimita de rezultate sau poti sa nu observi nimic spectaculos, cred ca tine mult de necesitatile pielii tale.
Amodia, uleiul pe care il am eu este un galben-portocaliu,nu am vazut niciodata ulei de migdale alb, nu stiu ce sa zic.
M-ai intrebat de riduri...ce sa-ti zic.... eu riduri pana in prezent nu am, nici chiar de expresie, doar daca rad in hohote sa mi se zareasca un pic in coltul ochilor,insa uleiul de migdale il poti folosi si ptr prevenire, hidratand si protejand zona sensibila din jurul ochilor.
Ce am observat este aceea ca tenul e catifelat, curat, fara pete, imaculat, elastic,nu stiu cum sa iti explic...concluzia e ca imi place cum arata si asta la lumina zilei unde nu te poti fofila, se vad cam toate defectele daca sunt.
Nu il folosesc zilnic,ptr ca atunci s-ar creea o dependenta fata de componenetele din uleiuri, creme, de 3 ori pe sapt il folosesc, si se vede imediat rezultatul, pielea parca se "deschide", radiaza.
Incearca, ai sa intelegi ce vreau sa spun, dar sa nu pui mult, asta e cred ca cel mai imp....cantitatea!
Si oricum cine isi permite sa consume zilnic numai ulei de masline, de seminte de struguri,sa manance fructe proaspete, si alterneaza cu masti preparate in casa din aceleasi uleiuri sau masaje usoare , garantata va avea o piele de invidiat, sanatoasa si frumoasa.
De apa nu mai zic ca se ultrastie cred...la fel si de importanta somnului cel de 8 ore(asta da trat. antirid)
30+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
amoodia spune:
Nikole inseamna ca uleiul din Syria e bun, ca e galben cum zici tu, cel de aici e aproape alb. eu m-am mai dat dar turnam si dupa aia luam surplusul cu servetelul si m-am plictisit.o sa incerc si eu de vreo 3 ori pe saptamana, eventual il amestec si cu vitamina A. parca e buna si vitamina A nu?
offf am inebunit cu cremele si cu uleiurile astea. am si sirop de catina, si ulei de catina si m-am dat cu el si m-am facut portocalie pe fata.
olive spune:
mai am o intrebare la voi fetelor.
stiti cum se face masajul corect in jurul ochilor?Eu stiam ca de la coltul extern al ochiului spre interior(spre nas) la partea inferioara si superior ,la pleoapa ,invers-dinspre nas spre coada ochiului.
Voi cum stiti/faceti?
olive spune:
amoodia,e buna vitamina A .Daca o ai, pune-o in uleiul de migdale.Mi-ai dat o idee buna,o sa o caut si eu .
Clover spune:
Cremele cu vitamina A sunt singurele pana acum care s-au demonstrat a fi antirid in teste stiintifice.
Keep the promises you make to yourself.
jenyyy spune:
olive ,eu am facut masaj in jurul ochilor in sensul invers al ceasornicului[asa cum ai zis tu] si m-am ales cu riduri fine, de toata frumusetea
am urmat sfatul cristinei valmy si rezultaul a fost dezastruos!
am facut exact invers acum si s-a remediat problema!
am si eu o intrebare fetele...mi s-a expirat uleiul de masline si va cer parerea daca sa-l mai folosesc>?nicidecum la preparate,doar la masti de par sau de fata.
Clover spune:
Cautand pe net am gasit cateva lucruri interesante:
1) e recomandata aplicarea cremei cu inelarul pentru ca e degetul care exercita cea mai slaba presiune
2) aplicarea se face prin tamponare usoara, nu frecare; se recomanda doua puncte de crema pentru fiecare parte a ochiului
3) crema nu se aplica pe pleopa superioara; habar nu aveam si bine ca am citit; doar pe partea de sub sprancene din cate inteleg eu
4)se asteapta 15 minute intre crema si machiaj
Clover spune:
jenyyy, daca uleiul nu miroase suspect ar trebui sa fie bun. In locul tau l-as consuma la salate daca are gust bun, ca se consuma mai repede decat in scop cosmetic.