Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

In Rusia nu stim cum e ...a fost...n-a fost. Am citit si in articolul dat RGE ceva de Siberia - cum zicea rusul "meu", dar n-avea treaba cu radioactivitatea, dar la Baia Mare a fost ceva de curand, ca s-a dat la tv.

Sterilul - substanta care s-a emanat - cica ar fi compus din arsenic si inca ceva ce nu parea nociv. Acum asta e radiaoctiv sau e doar nociv pt cei din localitatile adiacente?

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Multumesc pt urari!
Fetele, as vrea sa ma programez deja la Iosup pt eco de 20 de sapt, am citit aici la noi ca unele dintre voi ati fost la el la Fortis? Cum este acolo? Am inteles ca e undeva pe la Casin? Si stie cineva ce program si ce telefon are? Eu am platit la asta de 12+ de la CMU 196 de lei, fara sa imi dea nici o inregistrare de la ei, doar 3 poze, daca vroiam inregistrare trebuia sa aduc eu caseta VHS. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ralucis, eu am fost de doua ori la CMU si o data la Fortis.

- la 7-8 saptamani la CMu- aprox. 1,3 ml
- la 13-14 saptamani la CMU - aprox. 2 mil, 4 poze fara nicio inregistare.
- la 14-15 saptamani la Fortis (zilele trecute)- a costat 1,5 mil., mi-au dat si CD, o poza 3 D (restul ecografiei a fost 2D)

Fortis este intr-o vila, este a dr. Tutunaru si a dr. Iosup (doar ei ofera consultatii aici). Probabil de aceea este mai ieftin, nu trebuie sa-si ia si CMU procent...

Clinica Fortis:
Str. sandu Aldea nr. 86

(cauta aici: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php )- scrii numele strazii in casuta "cuvant cheie")

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

si inca ceva: la CMU trebuie sa te programezi cu doua luni inainte, pe cand la Fortis te poti programa de pe o saptamana pe alta...

Nu stiu daca exista diferente intre aparate, dar probabil sunt la fel de performante

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

fetele, sa inteleg ca tb sa ma apuc de deschis un nou capitol. Acusica vine, asta dc nu se ofera altcineva sau nu vrea vreuna sa invete.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Alfa_anca ajuta-ne te roooog!!

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gata burtici, avem capitol nou AICI. Va astept cu drag si cu aata declar acest capitol inchis.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput