Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
RGE spune:
RALUCIS FELICITARI PT FETITA!!!
ROXXI...nu ai pm activat ..
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
http://www.piticu.ro/2007/05/24/explozia-nucleara-atac-informatic-rusesc/
ROXANA
18+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
pussi spune:
quote:
Originally posted by darleenaquote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor e adevarata faza cu explozia nucleara din Rusia.Stiu din sursa sigura.O cunostinta are niste prieteni care lucreaza la mediu,si ii averizeaza daca se intampla ceva,ca au copil mic,si intradevar a fost o explozie.I-au zis sa nu scoata copilul din casa.Mie mi-e frica.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel16+
Alexia Beatrice
am auzit si eu ceva. Acum nu stiu ce sa zic. Cert e ca daca a fost ceva, de bine nu prea e.15+
Pana vine bubu
poze bubu mic
deja a incercat sa circule un mail pe tema asta...si pe mine ma streseaza ca stiu o
care in 86 cu CERNOBALUL a pierdut sarcina! Si al meu m-a sunat stresat ..cica sa stau in casa!

PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
darleena spune:
Fetelor, treaba cu Baia Mare n-are legatura cu presupusa explozie de la rusi.
Acum m-am uitat la tv si ziceau ca la Baia Mare a fost o explozie, si a fost un nor de steril. Acum nu stiu daca sterilul asta e sau nu radioactiv.
Sotul meu are un partener rus si l-am pus sa-l intrebe. Cica ar fi fost o explozie la 400 de km de el, dar el e undeva prin Siberia. Rusul insa era foarte calm, zicea ca a explodat metanol, au fost 39 de morti si 179 de raniti. Vestea buna e ca cica acest metanol nu e radioactiv. Rusul zicea ca astfel de explozii se intampla la ei cam de 2 ori pe an, si cum ziceam, era calm, cu atat mai mult cu cat zicea ca nevasta-sa naste in septembrie.
Acum Dzeu mai stie.
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
gianina spune:
Buna fetele,
AncaD, imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat! Multa putere tie si familiei tale!
Ai grija de Maria!
Ralucis, felicitari pentru
...sa fiti sanatoase!
Ellis,la Polisano iti da ecogarfia inregistrata pe DVD.
Pupici!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
pussi spune:
eu l-am sunat pe dr.
si nu stia nimic, efectul exploziei din 86 a fost copii nascuti cu tumori cerebrale si malformatii dar pt. femeile care erau in zone mai apropiate evenimentului!
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RAMONELLA spune:
E vorba despre un nor radioactiv.A spus sa nu scoata copilul din casa.Acum a venit o doctorita pe la maicamea pe la servici si li s-a spus si doctorilor despre acest nor.Si sa le spuna pacientilor sa nu iasa afara si sa nu bea apa de la robinet.Nu stiu daca o fii din Rusia sau din Baia Mare,dar e serioasa treaba.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice