Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gianina felicitari

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hmm..si colul meu e de 3...dar nici mie nu mi/a zis nimic dra...

17+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gianina felicitari pt rezultatul de la TT.

Anacami, scuze, am uitat sa iti raspund, eu iau Bio Marin Plus 1/zi dimineatza in timpul mesei, pe la mijlocul mesei asa o inghit.

Ramo pai dc e asa scurt poate o fi bebe???? ca te inteapa sa nu te lase in pace .

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gianina felicitari pentru TT

Anacami eu mi-am luat BioMarin Plus dar nu am luat decat o pastila pana acum, ca eu luam oricum Elevit si am zis sa nu iau si d-ala si d-ala. Asa ca o sa iau si BioMarin dar mai rar, la 3-4 zile.

Sheri hai ca esti tare...nu te lasa!!!

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Giani, felicitari pt TT.
Eu am colul 3.4 si Radoi nu mi-a spus nimic, dar vineri ma vad cu Marinescu si vad ce-mi zice.

Shery 16+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc Anca!
Gianina,felicitari!!! cand ti s-a facut recoltarea?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Fetelor, va spun din proprie experienta (de la medic citire) ca un col peste 3 cm este ok (nu ar trebui sa mai aveti vreo grija, decat sa nu se scurteze...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Multumesc fetelor! sunt linistita acum.
Anacami,mi-a facut recoltarea luni dimineata. Maine probabil primesti si tu rezultatul!
Colul meu tot 3 cm are...si mi-a zis Iosup sa nu fac efort, sa nu stau mult in picioare...vineri merg si la medicu meu sa vad ce zice si el!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Ce faceti mamicilor? Eu si ieri si azi am citit ce ati scris voi, ca nu mai apuc sa si raspund Legat de condus, mie imi vine sa las masina in mijlocul drumului si sa ma culc in ea, caci de, imi e somn si ma ia cu ameteli la volan si ma doare capul si mi-e greata, dar altfel nu am cum sa ajung la minunatul serviciu unde tre sa stau 8 ore pe zi, si unde simt ca o sa o iau razna caci nu mai pot de oboseala si cel mai cel mai cel mai grav dintre toate, de luni, mirosul unui coleg de birou imi da greturi si rau inimaginabil, miroase atat de rau, toti il simt dar pe mine ma deranjaza rau de tot, simt cum ma apuca contractiile si imi vine sa vomit, ies pe hol, stau in curent, i-am spus si sefei ca nu mai pot, dar nu am ce face. Doar sa astept sa se spele... este dureros ca raul pe care il am in aceasta perioada mi-l provoaca un om si nu pot sa scap de acest lucur. Vin cu groaza la servici si stau cu ... in gata, gata gata sa fug la wc... si abia imi trecusera putin greturile puternice...

nu stiu ce sa ma fac, in ritmul asta cred ca-mi dau demisia...

10+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooo !!!!

laura - ma faci si sa rad, dar imi dau seama ca e o situatie tare neplacuta .... am avut si eu de-a face cu o astfel de persoana cand lucram si efectiv nu stiam ce sa fac ... si nu eram insarcinata, dar acum cand suntem fff sensibile la mirosuri (placute sau neplacute). Nu este posibil sa te muti mai departe de acest coleg? La un alt birou ... sau depinde ce munca faci ... nu stiu ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput