Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 29

breaz spune:
 Salutare fetelor,
Asa cum va mai spuneam si eu sint in categoria celor fara simptome, chestie care ma cam streseaza, imi vine sa ma duc zilnic la ecograf sa fiu eu sigura ca e in regula. Ieri am fost la padure la un restaurant si am mincat pastrav cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi facut ca o maioneza. Vreau sa zic ca nici urma de greata nu am avut. Am venit acasa si mi-am mai luat un test de sarcina sa ma conving eu ca iese tot pozitiv. Bineinteles ca aiesit pozitiv, dar ma tot gindesc ca oare chiar sa fim asa norocoase noi cele fara simptome, sa avem o sarcina asa usoara. Doamne da sa fie asa pina la capat.Eu acuma am intrat in 7 saptamini de la conceptie, 9 daca ar fi sa calculez dupa cum calculeza doctorii. Burta mea e putin intarita mai ales pe dreapta, oare asta inseamna ca s-a fixat in partea dreapta?
Irlandeza, am vazut pozele  cu bebe, mi s-a parut foarte emotionant.
Ramo, si eu zic sa te duci la medic, mai bine sa fii sub supraveghere atenta decit sa se intimple ceva.
Pupici la toate
Carmen
7+

kalosalina spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Alina nu este un semna rau dar in momentul in care incep sa nu mai fie unflati at trebuie sa mergi urgent la medic.Ti-ai gasit medic?Burta te mai doare?
anca16+
Maria
poze
Ma mai doare burta din cand in cand. In privinta dr nu m-am hotarat. Sa merg tot la Niculescu?!..
A venit Bebica!!!
4+

ancadragoman spune:
 Eu zic sa te duci la Niculesc ca sa vezi ce spune.Nu ai nimic de pierdut,dar te rog daca o sa fie magar sa nu te superi,pur si simplu iesi de acolo si gata.
anca  
16+
Maria
poze 

Ramo2007 spune:
 Fetelor, am intrat pe acest forum la niste discutii din 2005.M-am mai linistit un pic de tot.E o fata, tot pacienta a lui Tutu, care a patit la fel.La ea hematomul era mai mare decat bebe si tot asa avea hemoragie. A urmat acelasi tratament ca si mine si spune ca totul a fost ok.Bebele a crescut si in zilele in care ea avea hemoragie puternica.Ma gandesc ca asa se elimina acest hematom, ca nu are cum sa ramana acolo.
Doamne ajuta sa se elimine odata si sa inceteze sangerarea.
Maine merg la medicul de familie pt concediu medical.Ma gandesc sa-i spun sa-mi faca o eco sa stau linistita.Oare la eco abdominala se vede cum bate inimioara?
 7+
Ramo

Ramo2007 spune:
 Aoleuuuu, pe masura ce citesc mai mult, ma speri.
Poate fi o dezlipire de placenta?
Mi-e nu stiu cum sa-l sun din nou pe medic.El mi-a spus ca daca embrionul e bine, pot sa sangerez ca nu are nimic.Ca din cauza asta mi-a dat tratament.Daca ar fi dupa mine m-as duce la eco in fiecare zi, sa vad ca bebe e bine.
 7+
Ramo

ancadragoman spune:
 Ramo de ce nu te duci tu si la alt medic,de exemplu te duci la urgenta la Municipal si vezi ce zic si ei acolo,poate iti mai face o eco si asa ai doua pareri.
anca  
16+
Maria
poze 

alina023 spune:
 Offf...imi pare tare rau sa citesc vesti mai putin bune despre burtici.
Laura, condoleante si tie si sotului. Imi pare tare rau ca treceti prin asta.
Ramo, am si eu aceiasi parere ca si Anca, mergi la o camera de garda si explica situatia fara sa spui insa ce sfat ti-a dat T. Cred ca te vei linisti in felul acesta.
Fetele....eu sunt cam chiauna. Am insomnii noaptea si dimineata ma trezesc devreme si din cauza asta sunt fff aiurita. Nu am chef de munca, nu am chef de vorba, nu am chef decat sa stau acasa cu puiul meu. Altceva nu as face. In rest alte simptome neplacute nu mai am. Probabil ca bebe a crescut mai mare si organismul s-a obisnuit cu sarcina. Dar ce fac eu cu lipsa asta de somn???
Alina 
 10+ si Luca nazdravanul 
 (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 

Ramo2007 spune:
 Fetelor, mi-e cam frica sa ma las pe mana oricui.Am incredere in Dr. Tutunaru, dar tot mi-e frica.E starea asta ciudata, ca nu stiu daca sangerarea e de la hematom su nu.Ma gandesc ca in mod normal bebe ar trebui sa fie bine, la cat progesteron iau si de la injectii.Maine fac a II a injectie....nu mai am rabdare.
 7+
Ramo

dana vio spune:
 Ramo2007ai un doctor bun tine-te de el!
T. stie ce face si am mai auzit de alte fete care au patit la fel ca tine si le-a tratat cu succes! Stai in pat, ia No-spa pana la doza maxima si daca ti se pare ca sangerarea creste mai fa un Pregnyl la 1/2 intervalului dat de T., dar n-are rost sa amesteci si un alt medic. N-o sa mai stii dupa care sa te iei!
Ce dezlipire de placente in 7sapt?! Placenta nici nu exista pana la 10-12sapt in stare de functionare! Dezlipire de placenta este de la 18sapt incolo!
Ia duphaston/utrogestan pentru ca asta ajuta la formarea placentei si a embrionului (eu iau 2/zi) si urmeaza tratamentul dat de T.
Multa sanatate iti doresc! DANA VIO
Si ti-am spus de APIS MELIFICA!