Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
Gina M spune:
Fetelor,niste prieteni scumpi de familie, cum avem doua fete si este posibil sa mai soseasca inca una,s-au gandit sa ne trimita un e-mail special cu un videoclip!
Acesta,a reusit sa ne impresioneze adanc si m-am gandit, sa vi-l arat si voua.Sper sa va placa!
www.youtube.com/watch?v=DYWInyaIAIw&mode=related&search=" target="_blank">Because I'm a Girl!!! - AICI
Poze & My Baby Development!
Ramo2007 spune:
Buna dimineata fetelor,
Laura, condoleante!
Fetelor, ma simt rau.De ieri imi curge sange si ma doare burta ca la ciclu.Asa cum v-am spus vineri am fost la medic pt ca scurgerea incepuse sa fie rosiatica.Langa sarcina, e o pata si se pare ca de la ea sangerez.Mi-a marit doza de progesteron de la 2 la 4 pe zi si fac si injectii cu Pregnyl de 5000, una la 4 zile.Sambata am vb cu medicul si i-am spus ca sangerez.Raspunsul lui a fost: "nu ma intereseaza daca sangerezi sau nu , atat timp cat embrionul e bine".Vineri incerca sa-mi explice ca Pregnyl-ul creeaza nu stiu ce legatura intre mine si sarcina.La cat eram de ametita nu am inteles mare lucru.
Voi ce stiti?Ati mai auzit de astfel de cazuri?Oare cat o sa ma mai doara burta si cat o sa mai sangerez?Durerea nu trece cu No Spa.
7+
Ramo
dana vio spune:
pentru cele care se plang ca nu au greturi: aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa capatati!
Pana la 7sapt n-am avut nimic si tare ma dadeam mare pe forum pe chestia asta, lasa ca acum imi este! Vineri, dupa o zi foarte fructoasa la slujba, la ora 15.00 zici ca mi-a dat cineva cu ceva in cap, dintr-o data mi s-a facut rau, deci am stat toata dupa-amiaza in pat!
Duminica n-am avut nimic, asa ca azi dimineata era sa n-ajung la slujba, si dupa ce-am ajuns am stat cu capul in palme pe birou 1/2ora ca totul se invartea cu mine. Macar daca as reusi sa
, sunt convinsa ca m-as simti mai bine, dar la cat mananc nici o sansa!
M-am cantarit ieri dimineata si acum la 9sapt am cu 2kg mai putin decat aveam cand am rams
. Si nu sunt foarte grasuta: acum am 52kg.
Asa ca bucurati-va voi cele care puteti!
dana vio
9+
NataliaS spune:
'Neata zuze dragi!
Ramo, eu zic sa mergi la el la usa si sa te vada...nu mi se pare normal sa te doara asa de tare, asta inseamna ca ai contractii...sper ca ai stat in pat de cand ai inceput sa ai sangerari...asta inseamna o dezlipire de placenta, intr-adevar poate sa-si revina dar cu tratament adecvat si repaus total, nu stau in fund, nu urcat scari...
Pregnylul e intr-adevar f bun, e gonadotropina corionica umana - hormonul de sarcina care stimuleaza corpul galben sa secrete suficient progesteron pana in momentul in care functiile lui sunt preluate complet de placenta (sapt 10-11).Am vazut ca ti-a dat o doza mare
sa-ti fie de folos.
Iti tin pumnii!!!
Natalia
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
AngeliquedeS spune:
Ramo, incearca sa te linistesti, eu spun sa ai incredere in dr. T. Am o prietena care a patit la fel si tot la dr. T a mers, la fel, i-a dat tratamentul lui minune si pana la urma a incetat sangerarea si acum mai are o luna si naste. este foarte posibil ca prin sangerarea asta sa elimine hematomul de langa bebe.
Noi am fost ieri la gratar la padure, a fost foarte frumos, nu am papat mare lucru dar ce am mancat a fost bun tare, o asa numita saramura de pui cu rosii fripte la gratar, usturoi si ardei iute.
Irlandeza, sa iti traiasca puisorul!
Gina, super videoclipul!
Georgiana si eu am stat ieri la soare dar fara burtica asa ca nu sunt probleme!
Pup fetele!!!!
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
dana vio spune:
Ramo2007 imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
Am auzit ca sunt ceva pastile homeopate foarte bune in prevenirea avortului spontan: se numesc APIS MELIFICA (nu stiu daca se scrie neaparat asa) si poti lua destul de multe intr-o zi. Incearca sa le gasesti!
Multa sanatate iti doresc!
dana vio
kalosalina spune:
Neata zuzelor!
Laura condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dordia fff ciudat ce ti se intampla... nu faci un BHCG?
Mav vine ai venit! Sa dea Dunezeu sa ai o sarcina usoara si sa o duci cu bine pana la capat!
Fetelor pe mine parca nu ma mai dor sanii, doar putin dc apas pe ei, in schimb sunt tot umflati...credeti ca poate fi un semn rau?

toate zuzele mele dragi!
A venit Bebica!!!
4+
ancadragoman spune:
Alina nu este un semna rau dar in momentul in care incep sa nu mai fie unflati at trebuie sa mergi urgent la medic.Ti-ai gasit medic?Burta te mai doare?
anca
16+
Maria
poze
AngeliquedeS spune:
Ancuta, de ce trebuie sa mergi la medic daca nu mai sunt sanii umflati? Ai mei nu sunt umflati... 
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
ancadragoman spune:
Mai daca se schimba de la o zi la alta,ca daca nu au fost unflati deloc nu ai motive de ingrijorare.Mie la inceput dr mi-a zis ca daca simt vreo modificare sa merg de urgenta la el.
anca
16+
Maria
poze