Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
docdecap spune:
buna fetelor, pai da' in ritmul asta o sa va rog sa faceti si un rezumat, ca lipsesc cate 3-4 zile si pune-te, monico, pe citit...
acum profit de reteaua wireless a cuiva din bloc, nu stiu cine, da' sa-i traiasca. iar la treaba, sunt la treaba, doar pe dimineata daca ajung mai devreme sa citesc ceva, altfel exclus...
va pupic si ma bucur ca va merge bine bebicu', eu ma gandesc ca nu voi avea cum sa ajung acasa la medic decat candva in jurul lui 14-15 iunie sau si mai tarziu, dupa 23 iunie, asta inseamna vreo 11-12 saptamani de sarcina... ma gadesc ca daca e vreo urgenta, m-as descurca eu in bucuresti, dupa ora 5 cand termin treaba.
mie calndarul chinezesc de pe DC: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=21
mi-a spus fata, desi as vrea baiat, sotul meu are deja doua fete mari, cred ca ar fi vremea de un baiat... asta ca sa pot sa ma opresc la un copil daca vreau.
e bine ca stau cum trebuie cu greturile, adica n-am, numai ca cu oboseala e greu, am acum un program infernal, stau acasa doar o zi pe saptamana, si atunci trebuie sa fac treaba pentru toata saptamana... si in we am doua nunti una dupa alta, una la pitesti si una la galati...
ma mai plang si eu, ca aici la buc. nu ma pot plange ca sunt insarcinata, ca oricum nu ma ajuta cu nimic, treaba e treaba.
o sa mai citesc, si va pupic, felicitari noilor zuze, se mareste lista si ne place...
Monica
in exil la bucuresti ![]()
Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png
irlandeza spune:
Saraca de tine Docdecap.Mie nu-mi place Bucurestiul deloc, e prea aglomerat......
Luna, pai atunci am sa incerc sa beau orice, sa ma fortez mai bine zis.
Fetelor voi stiti de la cate sapt. se poate face masaj pe brtica si sani cu creme antivergeturi?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Sigur e abdominal, ca de aceea m-a chemat la 8 sapt. ca sa nu-mi faca vaginal si sa am alte probleme cu bebe. E nasol ca am programare la 7.45 si la ora aia nu prea mi-e sete. De fapt, nu prea beau mai nimic toata ziua. Ca nu pot.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru7+
P.S. Aveti si poze cu bebe ?
du-te cu ea spre plina,daca tre' s-o golesti,faci un pishu' si gata.
fii linistita, daca nu poti sa bei apa,bea sucuri(ia si cu tine o sticluta si bea cat astepti-io asa faceam) de care iti plac si daca te cheama chiar la ora programata spui ca nu ai baut suficienta apa si te pun sa mai bei.nu pierzi programarea.
oricum de obicei mai astepti si poate ai timp sa bei apa/suc.mai nasol e daca astepti prea mult, o sa iti vina sa faci pe tine.da' e toaleta chiar langa scan room
btw:daca vreti info despre alaptat uitati-va la semnatura mea. puteti si sa intrebati ca nu ne suparam.sarcini usoare tuturor!
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
docdecap spune:
si apropo de a te simti insarcinata,am ajuns sa ma uit pe lilypie ca sa vad in ce spatamana sunt, atfel ar trebui sa calculez de fiecare data...
o sa iasa un copil muncitor si uituc... ![]()
noapte buna,
Monica
Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png
irlandeza spune:
Mersi Ema.
Docdecap, mai du-l si la distractii pe bebe.![]()
Hai ca v-am pupat,
plec la culcarica, sotul se uita la meci, si profit putin ca sa am tot patul numai pt. mine.![]()
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
alina023 spune:
Neata zuzici!
Dau eu trezirea pe ziua de azi.
Irlandeza, asteptam sa ne spui cum a fost la eco.
Si pe mine m-ar interesa sa stiu de cand ar fi bine sa incepem cu cremele antivergeturi. Eu la prima sarcina am inceput mai tarziu dar ma gandesc ca acum pielea si-a mai pierdut din elasticitate (deh...sunt cu vreo 5 ani mai batrana decat atunci) si poate ar fi mai bine sa incep mai devreme.
Eu azi voi fi plecata la Brasov asa ca probabil ca voi mai reusi sa intru diseara sau maine.
Va doresc o zi excelenta si sa va bucurati de burtici
Alina
10+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
AngeliquedeS spune:
Irlandeza, sper ca e ok la eco. Forteaza-te iubita sa bei apa ca faci bine la bebe, daca nu poate fi nasol de tot. Eu ma dau cu creme obisnuita de corp mereu doar ca acum folosesc o cantitate mai mare si ma dau de doua ori pe zi. Am citit undeva ca nu conteaza cu ce crema te dai, numai sa te dai si ca oricum daca esti predispusa la vergeturi, tot le faci.
Si totusi Laura pe unde-i ca incep sa ma ingrijorez
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
kalosalina spune:
Neata zuzele mele dragi!!!
Astazi parca nu ma mai doare burta. Aseara am facut un gravibinon. Poate ma ajuta Dumnezeu sa fie bine de data asta.
Fetelor am vazut ca vit. A nu este buna in sarcina. Dar in Elevit exista si vit A. Ce parere aveti?
Irlandeza tin pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la dr.

toate zuzele!!!
A venit Bebica!!!
4+
AngeliquedeS spune:
Alina, probabil ca in Elevit vitamina A e in concentratie mica. Altfel si eu stiu ca e contraindicata, poate produce malformatii. Vad ca slaba miscare la noi, azi.
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Alina, probabil ca in Elevit vitamina A e in concentratie mica. Altfel si eu stiu ca e contraindicata, poate produce malformatii. Vad ca slaba miscare la noi, azi.
Pupici,
Angelique9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
![]()
Mare, Munte, Flori
Asa ma gandeam si eu ca poate este cantitate mica si nu are cum sa-i faca rau lui bb. Intr-adevar fff slaba miscare...Lasa ca vine Irlandeza cu vesti bune!!!

A venit Bebica!!!
4+