Respectul se poate (re)dobandi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cat despre parinti putini ar intelege exact ceea ce vrei (in conditiile in care nici tu nu stii foarte exact e se petrece). Stii tu "nu te bate, nu bea, nu te inseala ...comoara la casa omului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by papadie

Cred ca si barbatii au ganduri din astea atata doar ca sunt frustrati ca nu le pot spune nimanui.

Eu nu cred ca sunt frustrati de asta, or fi avand ei frustrari, dar ganduri cu siguranta n-au. Barbatii in general nu-si fac ganduri, in ideea in care gandul este ceva ce dureaza mai mult de o secunda, si devine chiar un fel de zbucium care umple cateva pagini pe internet.
De multe ori chiar ma gandesc daca in afara de masini si alte lucruri pamantesti si materiale, se mai gandesc la ceva pentru o perioada mai mare de timp.
Eu totusi ii respect pentru felul acesta de a gandi. In schimb, putini barbati respecta modelul feminin de abordare a problemelor existentiale, si anume sa despici firul in paispe in loc sa mai speli niste vase sau sa tragi cu aspiratorul.

Ma mai gandesc la ceva, se poate sa am sindrom pre, post si intermediar. Si o femeie care nu-si poate controla sindromurile, nu poate fi respectata.... si nici inteleasa (doar kaftita...:-), glumesc, desigur)

Mergi la inceput