Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 28
aylin_tarcan spune:
neata!
si azi o sa "va" lipsesc, pentru ca frati-miu e tot la mine (acu doarme ca nu stiu pe unde a bantuit toata noasptea) si iar nu mai pun mana pe calculator. acum citesc din urma, si sper sa mai apuc sa va si raspund ![]()
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
Samurai-lady spune:
Buna dimi si de la noi.
Am schimbat prefixul
30 saptamani
.
Maine mergem la eco sa ne intalnim cu bebika din burtika.
Va pupam si mergem sa papam o inghetzata ca a ajuns temperatura la 30 grade la noi.
Samurai-lady
30 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor!
Samuray-lady, felicitari pentru cele 30 de saptamani frumoase pe care le-ai incheiat! Noi ne obraznicim un pic si incepem sa numaram iar saptamani mici, dar descrescator
: mai avem 10 saptamani!
Parca semnatura asta noua imi mai ridica un pic moralul...
Gabiarama, multa sanatate tie si bebelusului tau! 
Anto, succes la control! Sa vii cu vesti bune! 
Valen,
! Sa fie intr-un ceas bun!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
aylin_tarcan spune:
anto azi sa te simti muuuult mai bine ca ieri! 
nicoleta, acum esti mai bine?
alina.a la inca multe saptamani la fel ca ziua de ieri
karligutza, salariul dublu s-a mentinut si in timp ce aveam program redus, si ii ia mama gaia daca nu se mentine si in pre/postnatal (fac scandal monstru, ca imi da mana [:d]). eu lucrez la firma de constructii care a facut cam toate cladirioaiele din bucuresti si am functiile de Dir. asigurarea calitatii si dir urmarire financiara a contracatelor (dar nu stiu sa va traduc mai bine in romana). firma e straineza. ca sa intelegeti mai exact ce fac, sunt aia care ii terorizeaza pe toti cu auditurile si aia care ii streseaza pe furnizori si antreprenori ca nu ii plateste daca nu e totul in ordine.
sunt la pag 13 ![]()
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Gata, e oficial!!
MA DISPERA RECLAMA LA PAMPERS!!! II PREVIN PE CEI CARE AU PUS-O ACOLO CA N-O SA CUMPAR VECI PRODUSUL LOR PENTRU CA DEJA MI-AU IESIT PERI ALBI DE CAT M-AU DERANJAT!
(Scuze, fetelor, da' mi-a ajuns cutitul la os! Pana acum scapam de reclama asta cu un Refresh. Cred ca acum s-au shmecherit si au gasit o cale prin care nici dupa 3 refresh-uri nu scap de ea. O vedeti si voi, in partea dreapta sus a paginii?!)
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!
otim spune:
Buna dimineata fetelor , mai ce seara "palpitanta" ati avut ...la discutii mi-a facut foarte mareee placere sa citesc acum de dimineata ...
Otilia
inceput 29+
Laurentiu
Simo78 spune:
Lia felicitari pentru cele minus 10 sapt! Si pe mine ma termina reclama asta, dar am zis ca oi fi eu mai pretentioasa ![]()
Simona
29+
Matei Hisham
otim spune:
Si la mine faza cu reclama , dar eu o "pacalesc" fug repede spre capatul pagini si nu mai am treaba ei ....
Otilia
inceput 29+
Laurentiu
liadorian spune:
quote:
Originally posted by otim
Si la mine faza cu reclama , dar eu o "pacalesc" fug repede spre capatul pagini si nu mai am treaba ei ....
Otiliainceput 29+
Laurentiu
Am incercat si eu sa fac la fel, dar mai nou reclama imi ingusteaza pagina si e super sacaitor!
Simo,
!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!