Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 25
Luna1 spune:
Aoleu Dana ma omori, trimite si aici cirese! Aici sunt super scumpe adica 10 lire pe vreo 600g. O sa imi iau si eu dar nu ma lasa inima totusi sa ma balacesc in ele cum as vrea.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
Eu la Cosmin 15 kg, acum am deja 8. Cred ca sar de 16.
Luna
28 sapt+
Simo78 spune:
Eu una nu ma mai cantaresc...o sa vad la sfarsit cu cate ajung in plus...Vorba prietenei mele "M-am ingrasat si la picioare, am un fund cat casa, noroc ca-i burta mare si nu-l vad, deci nu ma deranjeaza" ![]()
Simona
29+
Matei Hisham
Antoanela23 spune:
Luna, nu e cam departe Australia? Ca stil de viata mi se pare f cool Noua Zeelanda dar e la mama zmeilor.
Se vede ca sunteti tinerei si adventurosi
;
nu ma dau in vant dupa blegia/brux, dar mie nu mi-ar placea s-o mai iau de la capat acum pe nicaieri si sper ca nu va fi nevoie.
Anto
33 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
andutzy spune:
Dragelor, aveti aici povestea nasterii lui Androix, fata de care va povesteam acum o saptamana ca a nascut. Are un umor deosebit si poate va mai incurajez putin, caci iata, exista si nasteri usoare!
Andra
Sapt30 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Luna1 spune:
Anto e cam departe si iti zic sincer ca nici mie nu-mi mai vine sa ma apuc iar de toate dar nici sa traiesc aici o viata nu ma vad. E frumos, civilizat, se conduce frumos, lumea e politicoasa, conditii de trai perfecte dar... lipseste ceva, ma termina vremea (cand incepe frate ploaia prin noiembrie se mai opreste in feb), nu stiu om vedea.
Luna
28 sapt+
ddanagh spune:
andutzy - nu ne mai spune de-astea cu Kg putine. Abia imi gasisem si eu o explicatie. ![]()
Glumesc. Ei lasa, ca le dau eu jos.
POvestea nasterii prietenei tale am citit-o de la mamici de mai. M-a amuzat teribil. I-am zis si sotului de ea. Cel putin "podoaba care a venit cu copilul in chiloti" a fost teribila. Imediat dupa ce am citit povestea ei astazi, am vb cu prietena mea de care va spuneam ca a nascut greu. Asta e. Nu ne ramane decat sa speram ca vom fi ca Androix.
Dana
S32 cu
Daria Stefania
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Dana BPD=distanta biparietala (mai excat cat masoara capul bebelusului). AC nu stiu....
Simona29+
Matei Hisham
AC e Circumferinta Abdominala pe inglish; ca sunt invers initialele... a bebelushului fiindca e doar 28 cm... ce taliuta
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
Simo78 spune:
Sincer cand ma gandesc pe unde iese si ca gaura-i de max 10cm NU mi se mai pare asa o "taliuta"

Simona
29+
Matei Hisham
Antoanela23 spune:
Dana, felicitari pt bebelina, aproape 2kg e
.
Anto
33 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)