Mamici de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Carmen multumesc
. Si mie imi plac mult numele romanesti, desi sotul vreau unul international.
Mada, mersic
. Sper sa-ti treaca disconfortul; dar capul pieptului tot de la sarcina te doare?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Samurai-lady spune:
Fetele mercik de voturile pentru nume.
Amandoua se pronuntza asa cum se scriu.Noi am cam ales KEITA pentru
bb2,doar de are o fatza foarte barbateasca de la nastere ii punem Kouta.
Aici bicicleta e de baza;vad mamici cu 3 plozi pe bici:unul mare,in spate ca si Kenutzu,unu de 1 an in coshul din fatza si unul il are mamika in spinare,in port-bebe.Plus cumparaturile sau ustensilele de joaca ale bebeilor legate de scaunul din spate.De vad asa o mamika fac o poza sa o arat si voua.Io nu ma urc pe bici decat cu 2.Cu 3 plozi e prea greu,cred.
Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ancadragoman spune:
Buna fetele
Vreau sa va intreb daca a avut vreuna dintre voi reducere de program la serviciu?
Pe ce motiv?
Multumesc anticipat
anca
15+
Maria
poze
Luna1 spune:
Buna dimineatza fetelor, aiz sunt droghi ca m-am trezit la 5 si nu am mai putut dormi, mai ales ca vecina de la parter cand a vazut activitate a zis "ia sa-mi fac eu gimnastica de invorare" si pas de mai adormi cu dumneaei batandu-ma sistematic.
Lia bafta sotului la examen, sa ii ajute Dumnezeu sa devina cercetator stiintific plin.
Lary imi place bici a ta, si eu folosesc in general bici, chiar am primit una frumoasa anul trecut de ziua mea (vezi Mada, si sotul meu imi cumpara roti dar nemotorizate
) dar chiar nu mi-a trecut prin cap sa o mai folosesc gravida. Acum cred ca ar fi tarziu sa ma reobisnuiesc, ar protesta colocatara. Si mie imi place tot Keita, nu stiu de ce ,imi suna mai bine.
Nicoleta-Nma felicitari spitalului in care ai nascut, ma bucur ca ai avut asa noroc. Si felicitari si pt alaptat. E mult mai usor nu? Decat sticlute, formula, apa etc.
Mada mai imi spui si mie o data numele cartii ce tocmai ai terminat-o si autorul? Vreau sa o caut pe amazon ca aia cu sarcina e deja tarziu sa o mai procur. Mersi!
restul fetelor pe unde umbla? Vreti sa ne inspaimantati?
Va pup pe toate.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
otim spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
Vreau sa va intreb daca a avut vreuna dintre voi reducere de program la serviciu?
Pe ce motiv?
Multumesc anticipat
anca15+
Maria
poze
Da anca , program redus de 6 ore pe zi cu probleme de risc in sarcina ( dar din pacate nu mai stiu exact care dintre noi ) asa ca te rugam sa ai putintica rabdare si ti se va raspunde exact .
si sarcina usoara iti dorimOtilia
inceput 29+
Laurentiu
Simo78 spune:

Desi tarziu dau si eu un vot pentru Keita, suna mai dulce.
De alaptat, formule si ceaiuri nu pot sa-mi dau cu parerea pen`t`ca nu stiu.
Simona
29+
Matei Hisham
aylin_tarcan spune:
neata si de aici mai tarzior!
ioana ma simt mult mai bine 
votez pentru KEITA si pentru Hisham
anca am avut program redus pe motiv de "incompetenta cervico-istmica" (adica probleme cu colul)
acum ceva mai pe scurt, tre sa vina frati-miu pe la mine si vrea la calculator ca nu stiu ce a patit al lui....sper sa pot scrie mai tarzior
fetele
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
ancadragoman spune:
Multumesc ptr raspunsuri.
Aylin eu am colu de 3 cm ,dr a zis ca este bine dar mie mi se pare cam scurt.Tu cat il ai?
anca
15+
Maria
poze
Ioana75 spune:
aylin
ma bucur!
Sa va zic si eu cu alaptatul, din nou; am citit foarte mult, si carti si de pe net, am facut tot ce am citit si mi-a fost foarte usor. Si eu am avut mama, soacra si socru care ziceau ca "poate nu s-a saturat copilul". Sotul le-a zis parintilor lui ca daca nu inceteaza cu aluziile astea sa-si faca bagajele
, iar maica-mii i-am zis ca s-a dovedit stiintific ca nu exista lapte prea subtire, asa ca sa inceteze
. Am fost fermi de la inceput si a tinut.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Multumesc ptr raspunsuri.
Aylin eu am colu de 3 cm ,dr a zis ca este bine dar mie mi se pare cam scurt.Tu cat il ai?
anca15+
Maria
poze
anca, mie mi-a dat program redus ca i-am cerut eu, si diagnosticul a fost inventat.
evolutia colului meu a fost urmatoarea:
14 sapt - 32
20 sapt - 30
21 sapt - 33
24 sapt - 38
27 sapt - 31
nu ai un col lung, cum nici eu nu am, dar nu e de speriat. incearca oricum sa nu faci prea mult efort. si ar fi super sa poti sa iti iei program redus. la mine a fost suficienta hartia de la gine in care scria diagnosticul si la recomandari "program redus de lucru"
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem