Comori de nov-dec 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Mamaaaa, da ce v-ati mai distrat!!!
Am vazut numai copii frumosi care s-au jucat si s-au simtit bine si mame vesele si fericite.
In sfarsit a iesit soarele si la noi si e cald.Asa ca vom sta mai mult afara.
Va doresc un WE cat mai placut!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
http://new.photos.yahoo.com/tincadiana/album/576460762401607430
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA n-am mai mers la zoo...
Astept reteta!!!!!!!!!!!!!!! imi ploua si acum in guraaaaaaaaaaa!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cred c-a fost nemaipomenit!
Lasa, ca or sa mai fie si alte ocazii, iar ideea cu plecatul la o cabanuta e chiar nimerita.
Si eu ma gandisem la ea, dar mi s-a parut greu de realizat ca s-o mai si propun.
Pai, tocmai eu care n-am fost in stare vin la nici o intalnire!

Noi, acuma, iar plecam sa cheltuim pentru casa.
Dar mai cu masura ca se apropie si concediul.

Ah, deabia astept, dar am cateva kg in plus si nu stiu pe unde sa le pitesc.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am fost pana la urma in Herastrau astazi(impreuna cu andreap, viovio,aissa, violeta69 si copilashii si sora aissei cu baietelul ei)trebuia sa ne intalnim si cu andre-ea(mamica lui tudor ochiosul) si efectiv am uitat toate sa o anuntzam inainte de a ne urca in vaporash..astia mici s-au simtit super bine, au alergat de-au zapacit(eu am ragusit tot strigand dupa unul dupa altul)s-au dat in tot felul de prostioare pe-acolo, alex a vrut sa se dea in roata aia mare dar mie imie ra frica sa ma urc si l-a insotit tony(sotzul aissei)care astazi a fost preferatul fetitzelor, au papat vata de zahar, apoi am fost la mc si acum ii pregatesc de nanitza sa-si incarce bateriile pentru diseara(cand iesim din nou in parc dar pe-aici pe-aproape ca nu avem masina)pleaca ai mei cu ea...
au facut fetele poze(eu ca de obicei l-am uitat acasa, si-l pregatisem special la intrare sa nu-l uit)
onitza uite reteta
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15220...eu pentru tava mea am pus totul la dublu...si am mai adaugat in crema si un plic de crem ole de capsuni
va pup si fug sa adorm plozisorii.
onitza...am uitat...pliz poti sa trimiti pozele care le-ai pus aici si la adresa sotului meu de ym?...multumesc anticipat

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Ce frumos s-au distrat copiii la 1 iunie, foarte fain.
Noi am petrecut un 1 iunie de pomina si speram sa nu mai avem evenimente de genul asta ca m-a terminat, deci...am "petrecut" la spital, la Sf Maria, cu 4 perfuzii, plansete si rugaminti "ajuta-ma mami" care imi sfasiau efectiv inima si asa zdrentuita de durere .
Poate ptr ca e prima (si sper din inima si ultima) experienta de acest gen m-a marcat ata de tare, suferinta lui, lacrimile, ochii congestionati de plans, plansetele in cor ale tuturor celor din reanimare....offfffffffff....a fost infernal....dar dupa vreo 7 ore petrecute acolo, cand pe la ora 1 in noapte a venit dr si el nu voia sa adoarma cu perfuzia ptr ca "dam apa la futulas (fluturas, adica)" si a intrebat "ce faci Vlad?" el a raspuns "nu ma poooot", ne-a dat drumu acasa pe semnatura.In timpul ultimei perfuzii, i-am dat sa pape niste sticksuri sa vada daca varsa, apoi am mai stat o ora jumate si cand s-a asigurat ca e bine am plecat. Am avut norocul sa dam peste un medic de urgenta cum raaaar mi-a fost dat sa vad, profesionist, la obiect, nu a primit nimic si am vazut totul desfasurandu-se aprozimativ ca-n serialul "ER". Am ajuns cu recomandarae la ea, deci stia ca venim din partea unui alt medic, dar la fel se purta cu toti micii pacienti, si vreau sa va zic ca erau nu gluma...e in Iasi un virus turbat, care da diaree, voma si febra si toate neplacerile ce survin...Vladut a fost un caz atipic, care nu s-a manisfesta ca la ceilalti copii, el n-a varsat decta de 2 ori, iar scaun nu a avut prost...era insa ff deshidratat. Nu mi-am inchipuit ca hidratarae e un lucru atat de complex...desi am studiat ceva chimie si mecanisme la viata mea, nu e suficienta doar apa, organismul secatuie atunci, in boala, de glucoza si electroliti care is cei mai importanti...azi dimineata aveam iar un copil energic si vesel, ieri era o legumica, care voia mereu in pat...ptr prima data i-am facut toate analizele, formula leucocitara, hepatice, glicemie, uree, ionograma...etc...au iesit bune buna si m-am linistit, doar la ionograma s-a vazut ca era nehidratat. Si ca sa vedeti, dupa 4 perfuzii a facut pipi doar de 2 ori, va dati seama ce a absorbit organismul. Azi suntem pe regim si maine la fel, uscaturi, fara lapte, fara sucuri, in seraa asta am avut voie gratar de pui si acum la culcare mi-a cerut pastrama, i-am dat o felie de muschi file si mi-a cerut iar, le manca cu o pofta de nedescris (la fel a mancat aseara la perfuzie in cateva minute peste 30 sticksuri mi se rupea inima, plangeam de bucurie, insemna ca e de bine, cam de pe la a treia perfuzie mi-a cerut "ceva sa pap" si nu pot fi descrise sentimentele mele de moment). Zicem ca suntem mai bine si speram in mai bine. Nu vrau sa mai ajung acolo vreodata, ptr ca e groaznic, am vazut fel de fel de copchii, care traumatizati sexual, care au venit dupa un pumn de pastile luate, plus astia micii care plangeau la unison, cu venulele alea tampite puse la manute.
Va mai pot spune ca spitalul nostru are o dotare super, aparatura exta moderna, dar asistentele, din pacate, desi se straduiau, nu prea stiau sa le foloseasca, sotul meu a programat singur perfuzorul, ptr ca ele nu stiau si din cauza asta copilul a facut un cheag si nici cu heparina nu reuseau sa-l elimine, asta a insemnat o noua venula pusa , o noua trauma...
Am scris o gramada, ma scuzati ...dar din experienta asta am invatat muuuulte si sa zicem ca altfel nu m-as fi indurat sa-l supun la asemenea tortura ca sa-i vad niste analize, ptr ca a lua sange la un copil asa mic e tortura. Le admir pe asistentele alea ca au asa un sange rece, deh, asta e meseria lor si pot sa prinda o vena cand copilul se zbate si plange, ele reusesc sa se concentreze si de fapt nu le fac decat bine, desi noua parintilor ne e ffff greu sa vedem si sa auzim.
Numai bine si sanatate tuturor, ptr ca dupa cum bine stiti e mai buna decat toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

POZICI DIN ACESTA SEARA...le-am pus acum pt ca maine plecam, ne intoarcem luni...nu-i asa ca imi sta bine cu fetita in brate?

Pupicei, sa aveti un wee placut in continuare!

PAXELA, FELIS multumesc ca ati venit!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

AIME - Of, ce-ai indurat!
Nici nu-mi doresc sa ma gandesc cum te puteai simti cand iti vedeai puiul asa!
Saraca de tine!
Bine ca a inceput sa fie bine si ti-ai revenit si tu din sperietura.

Vai, de sufletul unei mamici!

Mergi la inceput

AIME am citit dupa ce am postat si eu...cat a suferit Vlad, imi pare tare rau! bine ca s-a terminat chinul!!!!!!! te inteleg perfect pentru ca si noi am trecut printr-o experienta asemanatoare cu 2 sapt pana sa implineasca Paul un an...a trecut ceva timp de atunci insa imi amintesc f bine fiecare amanunt in parte fii tare si puternica pt Vladis, o sa vezi ca se va pune pe picioare! ai suferit cumplit si tu ..pupam un obrajor dulce al lui mami si unul finut si scumpic, al lui Vladut sa treaca toata trauma sa va faceti bine sa fiti sanatosi tun de acum inainte!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

ONITZA - Inca o data LA MULTI ANI! si sunt sigura ca te-ai simtit bine si astazi, ca s-a vazut erai intre prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne aime prin ce-ati trecutsanatate multa vladutuluinici nu vreau sa ma gandesc cat a suferit saracutul
onitza,super petrecere si super tortuletz...ca sa nu mai spun de cat de bine iti sta cu printesa si ochiosul in brate
drum bun si sa veniti cu vesti maaaari si bune
noapte buna tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput