Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Buna fetelor....!!!
Si noi am fost azi la ciufolici si am tuns baiatul....si...am zis ca imi iau masina de tuns ca nu merita sa stau 1 ora la coadain inghesuiala si...urlete si chiote si...aer conditionat pt 5 min de dat cu masina in cap.
Deci....imi iau masina de tuns!
Felicia felicitari pt credit desi...nu am pris exact ce vrei sa faci...dar oricum e ceva legat de casa, nu???
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Ina imi permit sa mai fac cateva modificari la listutza.:
1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi-
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki-
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
Mamici daca se mai inscrie cineva .... va asteptam. Si va rugam pt cele care sunteti pe lista...sa votati!!! Mai mult decat am trecut in dreptul fiecareia...nu stiu!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cristinamh spune:
buna fetele!
stiu ca n-am mai dat nici un semn, abia am mai schimabt o vorba pe messs (ioana, cristina, gandacica...), si-mi maia duc aminte de forum. am avut o saptamana cumplita, in afara de luni, am venit numai la 9,30-10 acasa, sper s-o lasam mai moale, dar asa e cand ramai sef... partea proasta e ca-i abia inceputul, sper sa n-o iau razna pana pe 12 iun.
iris e ok. am fost la , are 10.3 kg si 83 cm. dar tot o aschimodie de copil zici ca e. muceste si tuseste un pic, dar mi-a zis ca n-am ce sa fac, vremea asta tampita a dat toti copiii peste cap, irita mucoasele... a avut si un pic de tratament, dar nu s-a simtit mare chestie. acum si ea si andrei au nasul robinet, alerg dupa ei cu serul si cu pompita sa-i curat.
am facut si havrix, prima doza de vaccin, a urlat de parca o omora cineva. avem si varilixul facut, asa ca stau calma, cu toata epidemia de varicela de prin oras.
la cresa e vesela si nu mai plange dimineata. mananca tot ce prinde, si daca nu pica din lingurita, mananca singura. a muscat o fetita rraaauu, se antreneaza cu fra-su la dracii, imi face nervii prastie. seara sta tati cu ei, pana vin eu de la servici.
de vorbit mai putin, cateva cuvinte, dar e ascultatoare cand o pun sa faca ceva.
cu intalnirea prefer IOR. in restul nu pot promite... vin de pe la stefan cel mare la IOR sa iau fata, ca sa mai plecam iar in alt parc... se face noapte. la mine notiunea de "liber" e sa plec cu vreo 2 ore mai devreme...mai mult nu stiu cat o sa pot, pentru ca e fix inainte de concediu, cand cu siguranta o sa fie treaba ca la balamuc!
si cam atat, ca deja copiii isi fac de cap nestingheriti... notiunea de "SHARE" e complet inexistenta la ei!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi-
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki-
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi-IOR, TINERETULUI
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
[/b]
Mamici daca se mai inscrie cineva .... va asteptam. Si va rugam pt cele care sunteti pe lista...sa votati!!! Mai mult decat am trecut in dreptul fiecareia...nu stiu!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Referitor la locul intalnirii nu pot vota pentru ca nu cunosc fff bine Bucurestiul si nu stiu cum voi veni ... pe unde, la ce ora !!! Stabiliti voi si eu ma voi plia pe ce alegeti voi!
Cristina, ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui despre voi! Sanatate puilor cu robinet la nasuc si tie multa bafta la serviciu!
Noi am fost astazi la o iarba verde cu niste amicii si puii din dotare si a fost tare bine, cu exceptia faptului ca Daria nu a prea dormit acolo ! Oricum acum a capitulat! Am incercat sa-i fac baie si ieri si azi si s-a lasat cu urlete cumplite; nu suporta apa in ochi, sapunul nici nu mai vorbesc!! Asa ca am spalat-o pe cap cu fortza! Sper sa revina la sentimente mai bune in ceea ce priveste baitza!!
Iata si cateva poze noi !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
catutza spune:
Buna!
Roxana , multumim de aprecieri. La mare am fost la bulgari in Pomorie
Alina , unde a-ti plecat in vacanta? Petrecere frumoasa si sa va intoarceti odihniti, relaxati si bronzati
CristinaN , acum am reusit sa incarc cateva poze in contul comun (merge foarte prost netul , abia reusesc).
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
lavi02 spune:
Nati s-a facut bine (va multumesc pt urari, ingrijorari si intrebari de sanatate ) iar eu sunt f ocupata cu serviciul zilele astea, imi pare rau ca nu pot raspunde la nimeni, ii dau doar un special Dordiei si ii urez multa bafta data viitoare!
Parc : prefer Tineretului, normal, dar daca se face in oricare altul, vin.
felicia74 spune:
Neata!
Fetelor, azi e o zi mare: un film romanesc a castigat Palme d'Or Si nu cuorice film, ci cu unul despre avort facut pe vremea lui Ceausescu! Bun de vazut si de nostalgici Eu multumesc lui Dumnezeu ca nu am prins decat destul de putin din acea perioada, ca nu stiu ce viata as fi avut acum
Noi am fost in acest weekend la munte, am avut vreme super, Ilinca a alergat si ne-a alergat, am stat pe poieni din Predeal si Busteni, ce mai a fost superb!
Acum, gata, la treaba!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Neatza!!
Lavi, ma bucur mult ca Nati este bine! Sanatate multa in continuare zgamboaicelor tale!
Feli, suuuper poze!!! Imi place Chiti mic ochenat , parca este tot mai matura!!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Madutza10 spune:
Neata ,neata!!!
Mai mamici tare dor imi e de voi dar imi este imposibil sa tin pasul ,nu mai am timp sa butonez deloc ,plodu' meu imi ocupa toata ziua ,e un nazdravan ,tre' sa fiu cu ochii-n patru non stop ca altfel numai boroboate face ,of of ,mai mai!!!
Am fost si noi bolnaviori ,cred ca un soi de viroza pentru ca a avut numai diaree care l-a tinut vreo 4 zile ,cite 15-20 scaune pe zi dar era super vioi ,a baut lichide multe ,hydrasec ,asa ca nici vorba de deshidratare.
Imi cer scuze ca nu mai pot citi din urma deloc ,sper din tot sufletul ca sinteti bine ,sa nu mai aud de copilasi bolnaviori!
-pentru imunitate noi o sa luam Broncho-vaxon
-pentru plaja de la Avene ,mi-a recomandat o prietena care-i farmacista ,anul trecut am folosit de la Nivea si a facut alergie
-intilnirea as vrea sa aiba loc in Herastrau ,e pe teren ,,neutru'' ,mie mi-e tare greu sa ajung in IOR ,fac 2 ore dus-intors
Fug sa fac papitza si revin mai tirziu ,e mama la mine azi si sper sa am timp si de forum!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)