*Aspirante optimiste > 20 Ani * ( 105 )
Raspunsuri - Pagina 4
baby_r7 spune:
Gata.....am sosit si eu la munca.................e un balamuc pe linia lui 102 ca iti macina toti nervi...........dar gata, am ajuns si totul e roz afara....viata adica...........fara aglomeratie..pe geam vad camp cu flori..............
Ancuta felicitari ...sa o papa eu pe Mariuca..........ma bucur ca isi face simtita prezenta....
poate vii la o plimbarica sambata cu noi...ca noi mergem la Polivalenta..si poaet le corupem si pe fete......ca zici???? vrea domisoara?
Ramo felicitari si piticutei tale..........si la cat mai multe lovituri
Mariq
Alina poate azi intri mai des pe la noi..hai nu fugi de tot la odisee...........si stai linistita ca nu ma alarmez cu tb..........oricum am zis din prima ca luna asta nu prea sunt sperante.....dar vedem luni.......
Michelle abia astept sa vedem ce ati facut luna asta..poate e cu noroc.daca nu fruntea sus si inainte cu tupeu mami.........viitoare mami adica.........
Irina, Coco, Iulia tare ocupate sunteti azi........ de la mine.
Laura nu mai da-i nici un semn?
cum te simti?
hai nu ne tine in suspans.......prea mult........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
baby_r7 spune:
Marry bafta luna asta la polidin!!!!!!!!!!!
Ioana si eu sunt pe aici.........
poze
ROXANA
marryan spune:
marig scimpa iti multumesc desi in mesajul anterior am avut invedere daca se pun in muschiul din mina, vai ce fioros, vai de capul meu, dar in fund e bine mai ales cind sotul meu mi le face, el la mine e dr fr bun... mama lui de dr.....
da sigur ca in Moldova nu sunt am si cautat deja azi prin toate farmaciile din regiune, si caut pe cineva care sa mearga in Rom sa mi le ia, vai ce nebuna sunt, sotul meu aseara imi spune... vai draga da poate mai asteptam ca luna asta am lucrat cu spor si crezi ca eu nus bun de saminta, la care eu enervata zic cam de o vreme lunga tot esti bun de saminta si eu tot nu ramin
azi o sa mi spune daca merge pers respec in Rom atunci la atac o sa fiu si o sa ma vedeti si pe mine luna asta la odisee, na ca tot astept cam de multisor
marryan
baby_r7 spune:
Rox imi pare rau de vestile pe care le-ai primit..dar sigur o sa treaca cu tratament........
pisi am si eu o intrebare...daca esti gravida, nu dauneaza tratamentul la bebe?
sau astepti sa vezi daca s-a prins si pe urma faci tratament?
poze
ROXANA
marryan spune:
Baby_r multumesc sper macar sa l gasesc!!!!
daca eu ramin luna asta va iau pe toate la odisee, lasam capitolul inchis, pina acum pe mine nimeni nu a vrut sa ma ia la odisee, dar eu va iau pe toate!!!!
marryan
andreutza23 spune:
neata!
da ce harnica estu baby azi! ai deschis cap nou,ai spalat s ai ajuns si la servici!
mie imi e somn, de la vreme cred ca e cand innorat cand iese soarele.
voi stiti ca eu nu mi-am luat inca dupahstonul pe care trebuia sa-l iau din z16?dar mi-ati zis voi ca inhiba ovulatia asa ca am lasat-o pe mai tarziu. de fapt eu nici nu stiu in ce zi sunt, nu mi-a facut nici tetse de ovulatie, nimic, sunt pe dinafara luna asta.
oare sa iau de azi sau de maine duphastonul?
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
marryan spune:
Rox eu am facur tratament pu aceasta cu Wilprofen productie germana e fr scump si am scapat din prima, vezi ce iti zice medicul si poate il intrebi daca poti sa iai si tu. credema ca eu mult timp am facut cam din octombrie 2006 pina in martie in fiecare luna cu diferite medicamente, dar nu asta m-a ajutat....te pup si nu te intrista ca o sa scapi repede...repede, si hop si bb vine!!!
marryan
baby_r7 spune:
daaaaaaaaaaaaaaaa pai am dormit asa de bine azinoapte incat la 7 inainte sa sune ceasul ma uitam deja pe pereti.............
Marry pai eu daca merg la odisee sigur te iau....sau macar daca nu...te imping de la spate sa fugi la odisee.........
Andreea pai eu luna asta nu am luat utrogestan........si nici nu am de gand.............
oricum este recomandat sa il iei dupa ovulatie si eu cand luam....... luam din z20....sa fiu sigura ca am ovulat.........multa bafta si cine stie.poate s-a prins un bebe la tine.......
poze
ROXANA