*Aspirante optimiste > 20 Ani * ( 105 )
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Merci frumos pentru raspuns, Olivia. Deja m-ai linistit cat de cat si simt ca devin mai optimista. Eu am probleme legate de endometrioza... pacatoasa!!! Am avut un chist endometriozic care s-a spart si asa am ajuns la operatie Au fost nevoiti sa imi extirpe trompa si ovarul stang si acum tin de asta drept ca de o comoara... Eram terorizata de gandul ca daca voi ramane insarcinata (ptr ca endometrioza este asociata des si cu infertilitate) sa nu am ghinionul ghinionului si sa fie extra as innebuni... dar tot citind aici, pe DC am ajuns la mesajul unei fete care povestea despre experienta unei prietene care a avut o sarcina extrauterina, dar i s-a salvat trompa. YUPI!!!! DECI DRAKU NU E ASA DE NEGRUUUUU
Va pup pe toate!
quote:
Originally posted by Olivia26
Ylari, bun venit in
Nu prea stiu cum e cu extrauterina dar daca o descoperi in faza incipienta cred ca nu afecteaza trompa. Fetele stiu mai bine si o sa-ti dea un raspuns mai exact.
Olivia
Asteptam bobitza
Nobody is perfect. I'm nobody.
YLARI
Olivia26 spune:
Claujro, eu stiu ca testul are valoare doar daca se pozitiveaza in primele 10 min. Cel mai bine ar fi sa mai faca un test maine dimineata cu prima urina. Sa dea DD sa iasa asa cu isi doreste.
Marryan, esti o dulce.
Roxulina, sa dea DD sa nu mai fie nevoie de polidin .
Natalia, insanatosire grabnica fetitei tale!
Olivia
Asteptam bobitza
claujro spune:
Natalia, rox dox, Olivia , multumesc frumos pentru raspunsuri!
Am facut si eu destule teste dar nu mi s-a intamplat ca unul negativ sa se pozitiveze mai tarziu, de-aia sunt confuza si nu stiu ce sa-i spun. Alea negative ramaneau negative si cele pozitive, chiar si f vag cum a fost la Matei se pozitivau din prima...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
Olivia26 spune:
Oana, sunt doar in trecere, am venit sa ne unim fortele si s-o stergem toate spre Odisee.
Olivia
Asteptam bobitza
vrmoana spune:
Helloooooooooooooo!!!! Is anybody here?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/h0JPm7.png
numeioana spune:
Clau, se aude pe-aici ca Femina da rezultate fals pozitive. Deci daca liniuta a doua nu a aparut in primele 5 minute... eu nu cred sa fie gravida. Ca sa fie trebuia macar sa apara una slaba... dar nu supa atata timp!
Va pup aspirante optimiste. Se pare ca pe mine nu m-a ajutat Polidinul sa raman gravida, desi imi pusesem foarte multe sperante in el, mai ales dupa ce am vazut ca Laura Ioana a ramas imediat dupa injectii. Eu am facut 2 luni, dar acum se pare ca vine CM. Doctorita mi-a dat sa fac si luna asta... parca mai am o urma de speranta...
Ce vreau eu sa va sfatuiesc. Daca vreti sa faceti Polidin, avand in vedere ca se face din Z1 a CM, ar fi indicat sa faceti un test de sarcina inainte. Daca aveti ceva scurgeri si totusi sunteti insarcinate!? Trebuie sa stiti ca Polidinul ajuta organismul, dar, daca e sarcina, mai mult ca sigur provoaca un avort spontan. Asa ca aveti grija. Eu asa am sa fac acum, cand imi vine ciclul. Luna trecuta n-am prestat, deci nu avea cum sa fie sarcina.
Pupici!
Olivia
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
claujro spune:
numeioana, multumesc mult pentru raspuns! Naiba stie cum e cu testele astea...oricum, vad ca mereu am si eu cate ceva nou de invatat! Multumesc inca o data pentru opinia ta. Am s-o sfatuiesc sa cumpere alta marca.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
numeioana spune:
Pai cele mai indicate sunt Sure Check, Barza si Clear Blue (care dupa mine nu merita banii; costa cam 20 RON)
Imi pare rau pt pritena ta. E si ea una dintre noi?!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Teo2rina spune:
Rox,sa stai linistita,ca si daca ai fi graviduta (Doamne ajuta)tratamentul cu Sumamed se poate face si in sarcina (DOAR din a 10-a saptamana).este singurul antibiotic dintre cele ce pot vindeca infectia cu chlamydia,mycoplasma sau ureaplasma,era mai rau daca-ti iesea antibiograma nasoala.
ioana,desigur ca pt a face tratamentul cu polidin trebuie sa fii 100% sigura ca nu esti insarcinata. si bafta.
fetelor,sa inteleg ca luna viitoare plecam toate la odisee,slava Domnului! tuturor.
http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png