*Aspirante optimiste > 20 Ani * ( 105 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Olivia ce dor mi-a fost de tine!!! Pe unde umbli? Acum ca vrei sa reincepi lupta, sper sa scrii mai des si sa vii cat mai repede la Odisee, poate chiar la zuze (adica mamici de ian-febr 08).
Monica

A venit Bebica!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

FELICIA draga mea, cum sa ma bombani de aia suntem aici sa schimbam informatzii si sa ne ajutam, sa ne sustinem, sa cunoastem experientze particulare... Eu merg seara la monitorizare, dupa 6, asa are ea program..dimineatza ar fi destul de greu si pt mine sa dea Domnul sa vina si la voi repede bebele

OLIVIA si la mine sotzul termina a treia luna de tratament...si in 2 saptamani trebuie sa repete spermograma...stau cu inima in dintzi numai cand ma gandesc, ma rog zi si noapte sa se fi imbunatatzit ceva ca altfel numai FIV ne mai poate salva si nu prea vad eu sanse de facut acum fiv la orizont
Ma bucur tare ca ai revenit pe forum...tin pumnii sa fie bine

pupici optimistelor
monica

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mai,fetelor,dar harnice sunteti!eu,nu stiu de ce, m-am trezit abia la 12, nu radeti de mine.de fapt,m-am trezit la 06.30 cand i-am pregatit cerealele sotului,am luat TB inainte,bineinteles, apoi am adormit la loc...si-am dormit ca un prunc ca era racoare si bine in casa,cu toate ca stau la 10.
rox dox,nu vreau sa para ca am o fixatie cu polidinul,dar eu am avut ureaplasma si era infectie veche.dupa primul tratament mi-a iesit analiza tot pozitiva.atunci,dr. mea mi-a dat sa fac si polidin si mi-a spus ca antibioticul lupta cu infectia,dar trebuie sa-l ajute si organismul si a precizat ca,din experienta ei,la un numar mare de paciente,dupa polidin si tratamentul cu antibioticul coresp.,a iesit analiza negativa.indiferent,ureaplasma, mycoplasma, chlamydia.eu am facut 10 zile cate doua fiole in seringa.
fetelor, v-am innebunit cu polidinul!

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alinutza nu ma prea tare ca am lipsit motivat.
M-am angajat si eu ca omu', am o luna de cand stau in fata calculatorului pe bani, ca acasa stateam pe gratis. Am facut training la inceput si mi-a ocupat mai tot timpul dar de-acum nu mai scapati de mine.

Moni, bafta multa cu spermograma. La cat mai multe zeci de milioane de sanatosi si rapizi.

tot

In caz ca vreti sa va imbunatatiti cultura generala: bagati un ochi aici

Olivia
Asteptam bobitza
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Iubitelor, eu va las sa povestiti in continuare, si incet-incet ma pregatesc de plecare acasuca. Aveti grija de voi. Ne re-"auzim" maine. Va pe toate si va doresc o zi exceptionala in continuare!!!!!!!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Monica, noi va asteptam pe toate cu bratele deschise.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Olivia pup fata stiam ca te ai angajat si esti tare ocupata, dar ma bucur ca esti in forte noi si la treaba cu bebikul
o mai veche aspiranta de aici chiquita, voi nu o cunoasteti dar eu da.... ea tot a ramsa in luna cind si-a facut polidinul, inseamna ca are efect si ea pare mi se deja o nascut sau trebuie incurind sa nasca.
Asa ca Teo eu tin neaparat sa fac rost de ele pina la venirea CM urmator.....da poate nu mai vine...si incerc si eu neaparat. am vorbit cu dr meu si el mi a zis ca nu a auzit de acest preparat, dar daca o sal cumpar sa merg la el sa-l studiem impreuna si de ce nu sa-l primesc

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Olivia, bine ai revenit printre noi, chiar mi-era dor de tine!!!. Sper sa auzim cat mai curand de vesti bune!!!
Eu am mari emotii ca ma duc la monitorizare pe ovasul cu chistul, ovaras despre care mi s-a spus pana acum ca nu e functional...deci merg sa vad daca se confirma sau nu acest lucru. Daca se confirma...e nasol, ca ma asteapta operatia...in fine...poate, vreo minune Dumnezeiasca sa apara si sa nu fie cum au spus ceilalti medici. SA-mi tineti pumnii fetelor.

Monica se pare ca ne monitorizam amandoua azi. Bafta si tie, iti tin pumnii!

pentru toate fetele, fara exceptie!!!!

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor dar cum va colorati voi numele cind raspundeti la mesaj sa mi fac si eu culoare

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Alish,tinem pumnii.
Olivia,ma bucur ca ti-ai gasit munca.asa n-o sa te gandesti chiar non stop la bebe.

eu plec acasa.am multa treaba in seara.
spalat,curatenie....

va pup.sa aveti o seara.....RACOROASA!!!!!!!!!!!

Doamne,da-ne ploita !!!!!!!

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput