praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu stiu sigur daca voi ajunge.. sper ...

i-a mtriis eu danielei adresa... ai primit-o danyelana ?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, suna interesant balul ala! Eu una as veni si cred ca nu-mi trebuie mult sa-l conving si pe Swa. Daca e sa venim o sa te sun sa-ti cer detalii cum ajungem acolo. Iar daca Swa nu vine si vad ca deja Carmen e amatoare, poate trece sa ma ia si pe mine. Ce zici Carmen?
Dar la karaoke eu zic sa ne intalnim chiar daca nu stam ca de obicei pana spre dimineata. Asta ca sa ne pastram fortele pt a doua zi la dansuri irlandeze si scotiene. Dintotdeauna mi-am dorit sa invat dansul irlandez care-mi place foarte mult si muzica lor de asemenea.
Parca ma si vad topaind!!!
Deci ne vedem maine, yuppyyyyy!!!
Danyelana sper sa poti ajunge si tu la karaoke, sorry, eu nu mai am adresa aia pt ca deja am invatat drumul. Dar se pare ca Ardeiash a fost pe faza.
Va pup si va doresc o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fetele....la ce ora ne vedem maine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la ce ora maine??? (informativ)
dupa aikido lu' silvian. ca altfel nu vrea. asta inseamna 10 juma. stam pana pe la 12. duminica ne vine pustoaia si tre facut curat si amenajat in pod pt ea. si nu mai am menajera. deci sunt...ooooooooll baaaaaaaaaaaaaaaai maaaaaaaaaaai seeeeeeeeeeeeeeeeelf:(
poate-l conving de bal. daca e sa... sun si eu sa cer detalii.
mah, l-au scos pe bruce willis de la naftalina pt die hard 6. arata bine, da parca a imbatranit totusi cei 20 de ani de la primul die hard:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lectiile de dansuri scotiene si irlandeze incep la 19.30.
In alta si totodata aceeasi ordine de ideei, are cineva vreo iie sau ceva traditional romanesc sa pun pe mine, ca astia voiau sa ma imbrace in burina flamanda da, na mandria mea nationala de romancutza cere neste bujori in obrajori, opincutze si vro fota inflorata!
Ma bucur ca veniti (sa nu va prind ca anulati ca nu m-oti lasa sa interpretez dansul calusarilor de una singura sau sa cant 'fetitze dulci ca-n Bucuresti ' langa whiskybar:)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fete, sper sa ajung maine da' nu promit!
tania, adu-mi esarfa, desi, sa recunosc, nici nu stiam ca am uitat-o undeva; uitasem de existenta ei. daca nu vin, las-o la madi sau la carmen ca pe ele poate reusesc sa le vad mai des.
oana, daca ma scormonesc cred ca am io o ie pe undeva! cum ti-o dau? da' e cam mare. ma gandesc ca daca e mare de mine tu inoti in ea, da ti-o legi tu cu vreun brau! da-mi de stire dc vrei!

pupe si somn usor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

vreau si io la dansuri irlandeze! imi place la nebunie muzica irlandeza!!! da noi plecam!!!

da las .. ca plec io la mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele, eu zic ca intalnirea sa fie pe la 9.30, ce ziceti? Putem sa ne vedem si mai tarziu dar se ocupa locurile alea in fata ringului si lu Carmen ii place asa de mult acolo....Asta a fost ora de intalnire dintotdeauna.
Sper sa reuseasca sa ajunga toata lumea ca sa fim in gasca cat mai mare. Nu uitati aparatele foto!
Ardeiash, inainte de a ne parasi, nu iuta sa incepi cap 16 pt noi.
Si daca n-o sa mai pot intra pe forum pana maine, va doresc un concediu super de super in tara, sa ne aduci o gura de aer fresh de litoral si sa va intoarceti sanatosi si cu bateriile incarcate. Apoi trebuie sa ne vedem ca sa ne povestesti noutatile de pe la Constanta. Pupici lu Vladutz.
Va pup si pe voi motatele mele si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Drum bun, Despe, varu' si Vladutz!
Ce sa va mai doresc eu, ce n-a fost dorit. Sa-i imbratisati si pe ai mei, macar in gand! si sa va intoarceti voiosi si cu mii de amintiri placute.

Pupici,

Mergi la inceput

multam fain praline!
o sa-mi fie dor de voi , tare dor... aici ma simt ca acasa... si probabil, abia astept sa ma-ntorc... insa inima mea e plina de emotii acum... dupa, pot spune 2ani ,, ca anul trecut ... cum bine zicea carmita canva... n-am inteles nimic din romanik....

uf! cce emotii am! o sa-m ivad marea si o sainot.. o sa-mi bag picioarele-n nisipul fierbinte.. aahhh

nu cred ca ajung in seara asta sa-m iiau rams bun de la voi... abia acum am terminat de impachetat.. si mai am si putina curatenie... si sunt nespalata... of/..
dar fac tot posibilul!

pupcii dulci ddaca nu ne vedem... ce sa v-aduc?

Mergi la inceput