praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pentru swa toate cele bune ... la multi ani . sa aiba parte de multa multa dragoste si fericire!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare la toate fetele dulci,

Tania, felicitari pt Swa, "La multi ani" si tot ce isi doreste.

Scumpi, eram convinsa ca vei reusii examenul si le vei da clasa la flamandezi.

An=k nu stiu unde locuiesti tu, dar la Rosieres, langa Wavre, organizeaza cursuri de inot pt pitici incepand de la 2 ani. Cunosc pe cineva care merge sambata cu strumful care are 2.5 ani.

Pupici la toate fetele.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ank, nu stiu daca ai auzit de problemele cu bb nageurs. un sfat de mama iubitoare de apa, mai lasa sa creasca pana s-o arunci regulat in apa de piscina. daca o sa faci o cautare pe net o sa vezi despre ce vorbesc. scandalul cu pricina s-adeclansat in ian-feb 2006.din cand in cand le face bine piscina, dar nu regulat.

swa, gelukkige verjaardag! si tot ce e mai bun alaturi de taniuta noastra draga:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Felicitari lui Swa si sa petreaca cum numai el (voi) stie (stiti) !!!

Fetelor, sunt o aiurita. Am batut toba cu 22 iunie si ... nu merge. Caut un loc de dat cu capul si va intreb smerita daca puteti sa inlocuiti cu 15 iunie.
Oana, nu mai tin minte daca se potrivea data pt tine... Poate am noroc.
Despe, filmul nu a fost cine stie ce, dar tot ma bucur ca l-am vazut. Noi in fiecare an mergem "acasa" cam in aceeasi formatie. Cum si de ce zici ca vei locui prin Coiciu? Ai primit vreo mostenire?
An=k, poti cere info la scoala din apropiere. In fiecare localitate sunt acedemii de muzica, dar copiii sunt admisi abia din cls. a II-a. Incep cu invatarea notelor si a solfegiilor (3 ani) si invata sa cante la fluier/oboi de lemn (blokfluit, in lb. bastinasilor). Pot alege un istrument abia din anul 3 de muzica si asta simultan cu invatarea notelor, dar numai daca au peste 75%. Peanuts pt copiii in care au fost implicati cromozomi romanesti.
Hai, succes!!!
Scumpisor, il pupa mama pe el cand il vede, pt reusita la examen. Asa mi-ar trebui un masaj ...
Pupici la toate pralinele,

Mergi la inceput

Deja mi-am produs doua cucuie...

Iertare, ooo sfat al inteleptilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete multumesc muuult pt. felicitari, va pup cu drag.
Tania LA MULTI ANI lui Swa, sa-ti traiasca, multa sanatate si tot ce-si doreste! Petrecere frumoasa!
Danyelana am uitat sa scriu, ma bucur f. mult ca te-am cunoscut si cum am mai spus cand o sa ai ceva mai mult timp, te astept cu drag in Antwerpen.
Luci eu te iert ca ai incurcat data, si iti trimit un pup zburator ca sa-ti mai treaca cucuiul ! Eu nu sunt ocupata pe 15 iunie deci subscriu...
Mady dragut ma bucur ca te-ai operat si totul e bine .

Acu va las fug langa bubulina la film, va pup dulce si va doresc un weekend la inimioara

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Taniuta,LA MULTI ANI lui SWA si tot ce-si doreste!
Luci......ti-a trecut cucuiul?Nici eu nu am nimic in program pe 15,asa ca subscriu...mai trebuie sa intreb "bona" daca are ceva planificat sa nu-mi faca vre-o surpriza...
Scumpi,felicitari pt reusita la examen...ma treci la rind acolo pt un masaj ca asa am nevoie de unul....mmmmm....
Fete,Luci si Ardeiash,cu intirziere va urez si eu la cit mai multi ani fericiti ...felicitari!
Pupici la toate pralinutele si sa aveti parte de un week-end pe placul vostru...

Mergi la inceput

Nina, Scumpi, merci de iertare si subcriere. Fac o alta lista.

Fetelor, actorul Adrian Pintea s-a stins din viata ...
Adrian Pintea s-a aflat internat în stare grav#259; la Sec#355;ia de Terapie Intensiv#259; a Spitalului Fundeni, fiind transferat de la Institutul de Boli Infec#355;ioase "Matei Bal#351;", unde fusese internat din cauza unui abces dentar. Medicii au descoperit îns#259; o stare avansat#259; de ciroz#259;, pe fondul unei hepatite de tip B. Profesorul Dan Tulbure, #351;eful Clinicii de Anestezie, Terapie Intensiv#259;, a declarat c#259; singura #351;ans#259; a actorului ar fi fost un transplant de ficat, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza multiplelor afec#355;iuni de care suferea acesta: hipertensiune pulmonar#259;, insuficien#355;#259; cardiac#259;, renal#259; #351;i pulmonar#259;.

Pupici,

Mergi la inceput

Ce-i frate cu cifrele-ale? Asa-mi trebuie daca fac copy-paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by morgane

Ce-i frate cu cifrele-ale? Asa-mi trebuie daca fac copy-paste

sunt diacriticele pe care nu le accepta dc..
de fapt textul arata asa:

Fetelor, actorul Adrian Pintea s-a stins din viata ...
Adrian Pintea s-a aflat internat în stare grava la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Fundeni, fiind transferat de la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", unde fusese internat din cauza unui abces dentar. Medicii au descoperit însa o stare avansata de ciroza, pe fondul unei hepatite de tip B. Profesorul Dan Tulbure, seful Clinicii de Anestezie, Terapie Intensiva, a declarat ca singura sansa a actorului ar fi fost un transplant de ficat, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza multiplelor afectiuni de care suferea acesta: hipertensiune pulmonara, insuficienta cardiaca, renala si pulmonara.

din pacate ... a murit si el... of ! toti sun in stare de shok.. acum ma uit si eu la antena 3 ....

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput