praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 23
scumpi spune:
Fete, fete cucuiete!!! Am scapat de proefexamen !!!Yuppy ! Si a fost bine cel putin la practica stiu pt. ca ne-au spus, acum astept pliculetul cu rezultatul la teorie.
Asa, acum pt. ca nu am apucat sa scriu dupa barbeque, Tania si Swa va multumim mult pt. primire, ne-am simtit mai mult decat bine la voi pe terasica...a fost minunat si nici nu se putea altfel, mereu este frumos cand sunt alaturi de voi, fete pralinete...iar pozele sunt superbe.
Eu cred ca am racit pt. ca ma doare in gat, fug sa-mi fac un ceai, va pup dulce si va doresc numai bine!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
scumpi spune:
Am uitat, subscriu pt. 22 iunie...
Luci si Ardeiash va doresc multi multi ani fericiti !!!
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
carmita_baby spune:
Taniuca sa ne traiasca Swa :-) La multi ani si ii urez toata fericirea din lume! :-)
Mikule cand te prin online pe mess ti le dau promit!
Mello motanelul iubit
mathilda spune:
ardeiash,
merci pt site lui elke.cred ca o s- o votez. oricum eu vroiam sa votez VLD dar nu o pers. anume dar acuma cred ca-mi schimb opiniile- cel putin cred ca ea intelege m bine problemele strainilor in p. flamanda. drum bun in romania- sper sa nu mori de caldura- caci am inteles ca e f cald
fetelor- distractie frumoasa la karaoke
miri- ce m face bruno? nici acuma n-am sunat la ambasada- au program la tel numai in an zile, dar daca fac 1 drum pana in br. te anunt
pup
an-k spune:
Buna, buna
Stiu ca nu am mai scris de mult si taman acum cand scriu am si ceva intrebari, ca asa se intamla cu nevoia...
Stie cineva cursuri de inot pentru bebici?, peuters? sau eventual alt gen de cursuri... nu mi trece prin minte alt sport pe care l-ar putea incepe acum sau m-am mai gandit la un instrument... despre care am auzit ca se fac doar la centrele culturale si doar din al doilea an de studiu (7 ani) stie cineva mai mult?
Vad ca planificati intalniri si va intalegeti tare bine aici, imi place
Carmita, am citit pe prima pagina ca vei fi miresica. Pe cand fericitul eveniment?
Pup toate pralinutele belgiene
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ardeiash spune:
mady: iti tin pumnii sa te refaci repede.. .wow! e fenomenal medicul tau... numa cand ma gandesc ! dar cred ca a procedat bine.. ca daca stiai de la inceput ... intrai in panica.. sau cel putin asa as fi facut eu... tot am vrut sa te sun.. dar iar (a cata oara? ) am ratacit nr tau... multam de urari
an-k...marturisesc ca io trebuia sa modific prima pagina... a ramas asa de asta -vara.. al fel ca si varsta copiilor..
la mine-n cartier se fac cursuri de muzica. si eu vreau sa-l dau e fi-miu din toamna. insa am intele ca sunt destul de grele pentru ca la inceput trebuie sa invete multa teorie.. abia apoi partea frumoasa.. cat despre inot nu face la scoala? la gradi?
scumpi:
mathilda: d-aia am postat si eu siteul, m-a impresionat tipa. poti citi si pe rombel interviul pe care i l-a luat acolo un moderator .. in limba romana... m-am gandit ca nu ne strica un astfel de om.. chiar deloc..
s-auzim numai de bine! si
an-k spune:
ardeiashule, merci pentru raspuns, Bianca mea e inca micuta, de'abia in noiembrie va merge la scoala, si atunci va face inot o sambata la doua saptamani- parca, mi-ar fi placut sa merg eu cu ea Duminica dar nu stiu unde si daca exista centr care primesc si copilasi de 2 ani. Despre instrument... se pare ca trebuie sa astept daca si tu sti la fel, ca teoria intai... acum n-o intalege cu siguranta. Cu toate astea ma gandesc ca cei pentru care un instrument reprezinta mai mult decat un hobby, au inceput mai devreme de 7 ani- sau poate ma insel...
M-am uitat putin pe linkul cu Elke, dar eu nu am drept de vot, ii voi propune sotului.
an-k spune:
Aaaa, sa intaleg ca cc Carmita s-a nuntit deja. Felicitari intarziate atunci si casa de piatra
ardeiash spune:
an-k: cel mai bine mergi la "caminul cultural" de care apartii.. si acolo vei vedea daca se poate... copiii din ziua de azi sunt niste genii.. in general cand un copil care nu se incadreaza unde optezi tu, educatorul respectiv il testeaza... si apoi iti comunica ceea ce ai de facut... poate aveti noroc! bafta!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Dragi praline,
Va scriu pe fuga ca-s la "locul de munca" si acasa nu am net de vreo 2 zile. Adica un minut am si 5 min pauza de net. Asa ca nu pot nici macar sa va citesc ca lumea. Si cand ma gandesc ca-s dependenta de net.....Sper sa se rezolve cat de repede.
Scumpi, felicitari pt reusita la examen. Stiam eu ca o sa te descurci si sigur va fi bine si pe mai departe.
Ma bucur ca incet, incet ne marim randurile pt karaoke dar imi pare nespus de rau ca nu vine si Oana. Da' nu m-am suparat pe ea ca-i o dulce si am inteles-o.
An-k, pe unde umblasi de n-ai mai dat nici un semn de viata? Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund la intrebare dar la capitomul copii sunt paralela ca al meu copil e ditamai barbatul.
Mady, probabil ca nu vei citi acest mesaj prea curand pt ca n-ai voie la calculator dar sincer ma bucur pt tine si te felicit pt operatie.
Celelalte fete, va pup pe toate si va doresc un weekend super. Eu mi-s iar cu musafiri in weekend ca sarbatorim ziua lui Swa alaturi de familie. De data asta suntem doar 18 persoane si cativa copii.
Pupici.