praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 22
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
un desfasurator de credit, cu dobanda si rate lunare pe 20 de ani, cu functia VPM.
poate te ajuta acest curs : http://www.ybet.be/formation_excell/formation_et_trucs_excel.php
cu functii financiare.... http://www.ybet.be/formation_excell/fonction-financiere.htm
http://outilsbureautiques.free.fr/Info/XL/MemoFonctionsXL/MemoFonctionsXL.htm
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fetele care au drept de vot.. daca se poate sa va sugerez ceva.. votati-o pe elke: http://www.elketindemans.be/ eu cred ca merita.. este locul 7 parca in senat...
ninaM spune:
Bunaaaa....scriu repede ca nu vad bine tastatura(doua pahare de vin la bord),si eu vin la karaoke pe 22...abia astept!
Azi am ramas pe la usa ca cersetoarea....am uitat geanta cu cheile in casa si am plecat la gradi...si sa vezi ce frumos patrulam pe la usa....noroc ca am vecini de treaba...
gata,plec ....se aud plinsete din camera copiilor
V-am pupat!
morgane spune:
Miri, lucrezi cu meni in flamanda sau engleza? In firmele din partea flamanda computerele sunt instalate pe flamanda, experienta mea. Ca or fi mai scapat vreo 2 in engleza, nu stiu ... Dar vreau sa zic pt viitor...
Ce sa inteleg, ca nu vii la karaoke? sau ca nu poti merge la A'pen? Hai, mah!
Am trecut si pe Nina pe lista.
Oanatje, imi pare rau ca nu poti veni, dar de altfel ai activitate placuta cu colegii. Bine, nu ne pot egala ei pe noi, dar totusi :-)
Despe, drum bun in tara si iti incarci acumulatorii bine. Plecati cu masina? Si eu abia astept sa ajung "acasa" (la mama). Am inceput numaratoarea inversa.
Pupici,
ardeiash spune:
acum pe tvr international e "moartea lui lazarescu"
morgane: da.. mergem cu masina acas'.. voi cu ce plecati?
morgane spune:
Miri, meniu ... intelegi tu.
Despe, plecam pe rand, adica eu cu Bia cu avionul, iar J vine o saptamana mai tarziu cu masina. El sta numai 2 saptamani, pe cand voi avem vacanta mai lunga, de o luna. Mmmm!
La recomnadarea ta am vazut si eu "Moartea lui Lazarescu" pe uTube, pe secvente. Ma simt si eu la curent cu filmele romanesti. Merci.
Pupici,
ardeiash spune:
morgane:aha... deci fetele-si fac de cap?! a? ce rau imi pare ca nu ne putem intalni in romania!!! colindam si noi prin coiciu -mpreuna... ca cica acolo o sa locuim cand ne-ntoarcem!>
cum ti s-a parut filmul?
fete: noi cred ca o facem de-un karaoke in sara asta... acum m-a anuntat al meu... cine mai vine? va anunt daca e suta la suta...
pup
oanademunck spune:
Draga mea, exista atatea persoane in tzara si pe lumea asta care au acelasi nume cu tine, nu stie nimeni decat noi la cine m-am referit, dar nu asta m-a deranjat ci m-a deranjat ultimul tau offline(imi verific messengerul cand am timp asa ca ma ierti daca nu am reactionat in secunda 1). Aici scrie fiecare cand vrea ce vrea cum vrea si cat vrea iar referirea mea la tine ar fi fost ca si cum as fi zis 'Ana, sunt bune merele tale?'acu zi si mie la care Ana m-am referit si ce culoare aveau merele ei.
*dupa cum se vede nu am mai folosit nume de data asta
MadyG spune:
Salutare, fetele mele si va multumesc tare mult ca v-ati bucurat impreuna cu mine pt comorutza mica!
Morgane si Ardeiash, va doresc multi ,multi ani fericiti inainte si sa va aud povestind cum ati petrecut nunta de aur!
Scumpelor, ma duc ieri sa-mi fac examenul mult asteptat la ochi.
Groaznic, am zis ca mi-i muta de la loc, vreo jumate de ora mi i-a scormonit, dupa care imi zice "haideti sa mergem ";eu ,cu privirea in ceata,dupa el;ma duce la un alt nivel ,intr-un alt cabinet,mult mai sofisticat -dupa cum mi-am dat seama printre gene-;acolo, de la capat,eu credeam ca imi face film , ca vedeam niste lumini verzi (si stele tot verzi, de durere)si cand colo, dupa ce a terminat in sfasrit,imi zice, "bun,v-am sudat gaurile din retina,descoperisem niste gauri care erau f periculoase daca le lasam, le-am sudat pe loc, nu mai era cazul sa va intrebam daca sunteti d eacord,si nu v-am zs ce facem ca sa nu va speriem"
Deci,dragele mele, traiam fericita cu gaurile-n retina si nu stiam de capul meu, of of,mai mai;
acuma ma supara ochii, a zis sa nu fac efort deloc 20 zile, dupa aia la control;ieri cand am plecat d eacolo mergeam pe strada cu mainile la ochi, george era prins in trafic pe la waqterloo, io am stat cat am stat la metrou si dupa aia am veniot usurel acasa; bun, ma duc s astau cu ochii inchisi;cica nu ma uit la tv si nici pe comp;
va pup dulce, lasam pe alta sambata intalnirea din Antw.
Va pup pe toate cu mult drag!