praline belgiene (cinshpe)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alo!
aci toate bune si calde. poate un pic umflate, ca sunt pline de apa si hartuite d eo foame constanta, dar in rest, toate-s bune. ma duc sa arunc un glob ocular si o retina pe pozele puse de nina. pe ale anu le-am bunghit inca.

caaaaaaaaaaarmeeeeeeeeeeeen! astept pozele in direct pe compul meu sa-mi fac tablou din una cu bruno ca-s moarta dupa ea:))

zmuuuuuuuuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna, cucuietelor,
Am vazut pozele cu Mariuca (dulcica foc), cu Brunotje (te pierzi in ochii lui) si cu Denis the manice (vai, ce baiat frumos!).
Nina, draga, iti merci ca imi oferi onoarea de a lipi o noua data, si poate de data asta nimeresc bine, ca 2 iunie tot eu am ales-si si chiar eu n-am putut veni. Ce ziceti de vineri 22 iunie? Karaoke !!!
Despe, spune-i te rog lui varu' ca-i sta bine cu noua tunsoare. Il arata mai tanar! Felicitari cu cei 13 ani impreuna si la mai multi de acum inainte !!!
Miri, te-am mai intrebat ... ga je nog werken? of het is gedaan? Hoe voel je het? Ben je misselijk 's morgens?
Sa fiti fericiti cu bebelina, Mady si George si sa va faca mandri asa cum o fac Bruno si Mariuca pt parintii lor.
Imi pare rau ca am ratat ocazia s-o cunosc pe Danielana. Dar n-au intrat zilele-n sac.
Pupici,

Mergi la inceput

Promisesem sa va scriu despre impresiile de la "Mara", restaurantul romanesc. Nu a fost cine stie ce ... micii si ciorba de burta au fost de toata lauda, insa sarmalele nu.
Miri, proprietari sunt tot de unde se agata harta. Stiai?
Oricum pt mine a fost bine, ca nu mananc romaneste pe aici.
Va pupizez,

Mergi la inceput

morgane, daca e "mara" numa din maramures poa sa-si traga originile:)
nu mai lucrez, de muuult, m-am intors la scoala pentru ultimul modul. nu mai am chef de scoala. ik ben het beu. da' nah, ultima suta de m:( maine incep un curs de excel si windows. ma duc ca pe jumate spanzurata deja... n-am greturi. da deocamdata am o problema de foame. simt mirosuri si toate-mi fac foame. su ci glucometrul dupa mine nu e deloc distranctiv. am mancat atata paine zilele astea, ca asta incetineste asimilarea zaharului... mi-e groaza sa ma urc pe cantar. da asta e. sper sa-mi treaca, sa ma apuce scarbe:)))
noh, pupici. noi subscriem pentru karaoke. dar in 19 o operam pe maica-mea si vom avea o pustoiaca de 18 ani cu noi, daca nu deranjeaza pe nimeni. poate o aduceti si voi pe bianca. mai converseaza si ele in engleza daca nu in altceva:)

bai baaaaaaaaaaaaai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: multumim de urari si va dorim asemenea.... multi , multi ani fericiti tie si lui jan! dragoste si intelegere cat cuprinde si sa dea Dumnezeu ca la nunta de aur sa dansam impreuna...
cu siguranta ne vom gandi in fiecare an la voi...de-acum inaite .. caci ne-am schimbat vietile doar la un an si-o zi distanta! pupici din toata inima!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

feteloooor!
pupici tuturor; deja mi-e dor sa ma intalnesc cu voi si nu stiu cum as face... poate il las pe vio acasa cu mariuca si vin si io la karaoke.
bepi si swa, multumim mult pt ziua minunata pe care ne-ati oferit-o. nu ne mai venea sa plecam de la voi... nici mariucai. printre atatia baieti care mai de care mai si mai...si de la o fata la alta in brate...
n-am reusit sa va multumesc pana acum ca sunt prinsa cu treburile si cu o carte buna ( pe autoare cred ca o cunoasteti!).
acum incerc sa copiez shrek de pe net, dc-mi iese si-l vreti si voi, dati un semn!

ardeiash, la multi ani!

mady, ti-am lasat un mesaj off-line in care iti spuneam ca ne bucuram mult ca aveti o tititza si ca o sa aibe si maria cu cine sa se joace de-a doamnele...sa fie sanatoasa! sau s-or bate pe bruno?? ca alex e cam mare, nu cred c-o sa le bage in seama...el o iubeste deja pe carmen...hahahaaa!!!!

morgane,! sa inteleg ca voi sarbatoriti azi?! pupam si la cat mai multi ani! fericiti sa fie!

io iar ma plang ca-mi pica ochii-n gura
somnic!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: cum a fost la concert? am vazut o secventa la tv... cred ca a fost incendiar ! asa mi s-a parut mie.. mult lumina si culoare!

morgane: cum ati petrecut ziua de ieri, daca pot intreba?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Merci, anamana. Pe 05/06 e ziua cu pricina.
Despe, zilele mele se aseamana intre ele, dar ieri parca a atarnat mai mult romantism in aer... Mai pastram o parte si pentru weekend.
Bepii, ati avut "last" de la "file", ca am auzi ca a fost un accident, care a cauzat cativa km buni de file.
Miri, ik ben blij dat je geen last meer hebt van misselijkheid. In het begin heb je wat honger, maar na een paar maand wordt het stiller. Blijf je af van de "cioco"? Zoentje aan Brunotje.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash si Morgane, care va-sa-zica ati sarbatorit ani de casnicie si ati sarbatorit frumos. Va doresc si eu din toata inima sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti si viata sa va ofere cat mai multe bucurii si impliniri pe toate planurile. LA MULTI ANI
Concertul de aseara a fost SUPER!!!. Intr-adevar atmosfera incendiara cu focuri de artificii la final, cu atmofera specifica si aglomerat(33.000 pers). Scena a fost superba si muzica pe masura. Ma bucur ca i-am vazut. Dar nu stiu de nici un accident si nici in "file" n-am stat ca Swa cunoaste drumuri laturalnice de-am ajuns destul de repede acasa.
Pt karaoke ziua de 22 imi convine. Sper sa poata veni cat mai multe motate.
Acum va pup si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

morgane, met kuki heb ik nog nooit braakneiging gehad. allee maar een onhandelebare honger. en het bedreigt lang te duren omdat ik verplicht ben om mijn suikerziekte onder dicht toezicht van een dokter te bewaren.

pe de alta parte, felicitari de aniversari! stiti voi ce va doriti, si ce va lipseste ca sa ramaneti tot asa frumosi impreuna ca si pana acum:) (nici pana acu nu s-a pronuntat proful de flamanda referitor la traducere...asta ca fapt divers)

azi a inceput preaminunatul curs de info. e haios. adica nah, suntem grup privat de 3, maxim 4 - una s-a dat lovita azi, bafta noastra - si maine cica e acelasi prof - are o moaca de mutulica da e simpatic - pt excel. dupa aia, daca nu gasesc ceva d emunci, imi tai venele cu lama. a, ba nu, mai tre s amerg la round tables pt conversatiune in engleza.

cam atata:)))
pusici

Mergi la inceput