praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
dezamagire: publicul international pt prezentareamea n-a fost deloc miscat, nici entuziasmat de cartea mea<; cu atat mai putin de traducere - car eprobabil au gasit-o prea groaie, sau pur si simplu n-au avut chef sa faca un mic efort. in plus de asta, am avut parte d eun prof total indiferent. adica a luat foaia in fata, -poate a inghitit un pic in sec, zic eu - si p'orma a luat notite din perlele mele de exprimare. deci cam atat. si unde am vazut ca erau entuziasmati d enus e putea, m-am dezumflat c aun sufleu scos prea repede din cuptor si gata am fost... abia de-am mai avut umor sa deschid gura. oribil:)
oana, aia e telenovela la tine. cum naibii poti tu sa-i suporti, ma intreb cu nevinovatia, ca io-i luam gatul porumbelului si-l scarpinam pe mathias pe trahee cu piaptanul de-mi facea o faza dintr-asta:)))
tania, spune-ne cati o sa fim la tine, informativ. ce fain ca vine si fiul tau! daca e pe jumatate asa tip fain cum esti tu...s-a zis cu gagicile:))
mah, ma duc s ama culc. sunt surmenat:))) am halit 5 felii de paine cu vinete de nici n-am respiratd e foame. departe mai e scoala mea nene:))))
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
miri: hai nu fii suparata ! colegii tai sunt niste inculti .. iar profu tau e invidios! cred ca s-a chinuit toata viata sa scoata si el un volum... si n-a reuzit.. d-aia a inghitit in sec!
bepii: stau si ma gandesc.. sorry : daca nu cumva ai vrea sa fii numai cu copilul tau la un pahar de vorba si noi ... iti stricam siests?!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
ce urat, ne-au aruncat pe pagina a doua.... ts nts nts nts!
ogezlaan spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
ogezlaan: i-a placut sotului meu,, numa io ma-ntreb ce-ati facut nene acolo? serge si-a rupt mana sau piciorul, victor schioapata iar barbate-miu a stat 2 zile numa-n baie fierbinti si apoi direct in pat
hehehe asa suntem noi barbatii,rezistenti la toate
ardeiash spune:
hai ca-ncep si eu cu traducerile.. cine ma ajuta si pe mine ? vreau sa stiu ce puii mei scrie aici?!
Op zondag (tenzij ik dringende andere bezigheden heb) breng ik ook steevast een bezoek aan mijn 98-jarige grootmoeder in RVT Immaculata in Edegem.
Als de kinderen andere bezigheden hebben of al slapen, neem ik heel graag een boek ter hand, liefst een politieke thriller of een andere misdaadroman. Ik lees graag John Grisham, Charles den Tex en Henning Mankel.
Qua muziek ben ik niet echt kieskeurig, zolang het niet te luid is. Ik luister ook heel graag naar Roemeense volksmuziek, een genre waarvan ik bij ons eigenlijk geen zelfde soort vind.
Ieder jaar reis ik naar Constanta in Roemenië, waar de familie van mijn man nog woont en we vele vrienden bezoeken. Het voordeel is, dat deze stad aan de Zwarte Zee ligt. Onze twee zonen kunnen er zich volop uitleven in de zee.
merci in avans
miri_mik spune:
platesti bine? pentru traducere zic... ca ala e roman despre activitatea uneia care-si viziteaza bunica parca - nu mai tin minte - de 98 de ani si citeste grisham:))) ba mai mere si in constanta.pusici
ardeiash spune:
multumesc miri: mi-am facut o idee .. insa era o ea care mergea pe la constanta... dau un suc!
ninaM spune:
Salutare!
In primul rind vreau sa va spun ca m-am simtit de nota 20 sapt trecuta cu voi...nici n-am simtit ca eram cu 2 copii dupa mine.Ca de obicei,voi imi dati un extra de energie!Si imi place la nebunie!Abia astept sa va vad simbata...
In al doilea rind,tre sa va spun ca ai mei copii s-au pricopsit cu o enterocolita de toata frumusetea...noaptea e teroare:voma,kk,plinsete,dureri de burta...si sa fie toate frumoase ai apuca pe amandoi deodata...si imparta-te Nino la amandoi daca poti...sunt chiauna de somn...sper sa le treaca cit mai repede ca nu mai rezist mult in ritmul asta...
Ardeiash,cit despre dieta...eu am tinut dieta daneza(asa s-a vrut)...dar mai mult a fost o dieta proprie si personala pe care mi-am facut-o in functie de cit de foame imi era.Si regula de baza..fara paine,fara mese dupa 6,fara grasimi...(am mai scapat pe la hector in timpul curei dar nu s-a intimplat nik)
Am papat f multe salate,preferata mea fiind cea de pui cu porumb,dar inlocuind maio cu iaurt,si piesa de rezistenta...REINA
DAca doresti rezultate exceptionale, pe linga cura ,neaparat iti trebuie ceva de genul lu`fi-mea...stii tu la ce ma refer.
HAi ca m-am intins si unu imi zbiara in urechi kkaaaaaaa....
Va pup
ardeiash spune:
genia : multumesc mult pentru telefon si incurajare!! esti o dulce!
genial articolul: http://www.newz.ro/stiri/tine-te-murgule_n37575.html
Bepii spune:
Salutare la toate pralinele,
Miri, deci vom fi asa:
Anamana cu sot si bebelusha, Oana cu sot, Miri cu sot si copil, Danyelana fara sot (pacat!), Scumpi cu sot, Carmen cu mama si poate sot, Ardeiash cu sot si copil, Eu cu sot si copil, Mady cu sot, Ror cu Baiat, Nina cu sot si 2 buc.copii. Am omis pe cineva? Deci vom fi 23 adulti si 4 copii!!! Mamaaaa, unde va asez pe toti? Noroc ca n-o sa ploua (cel putin asa zic astia la tv) si o sa stam pe iarba ca la picnic. Glumeam, este loc pt fiecare
Ardeiash, stai linistita ca de stat cu copilu meu am destul timp ca vine maine seara si pleaca duminica. Si n-as vrea sa aman intalnirea de sambata pt nimic pt ca o astept de asa mult timp si deja nu mai am rabdare.
Fetele sa va imbracati mai grosut ca vor fi 20 gr deci nu prea cald si temporar noros dar fara ploaie. Sa nu va prinda vreo raceala pe-aci. Iar adresa mea si cum sa ajungeti la mine o sa v-o dau pe mail la fiecare in parte.
Nina, dragutii tai de copilasi sunt bolnaviori...Sper sa se faca bine pana duminica ca sa va bucurati cu totii de bbq.
Deci ora de intalnire este 14.00
Acu ma retrag la un film pe tv.
Va pup si va doresc toate cele bune.