praline belgiene (cinshpe)
Raspunsuri - Pagina 13

ardeiash spune:
uitai linku' sorry http://youtube.com/watch?v=uTEjZxlns3E&mode=related&search=
s-auzim numai de bine! si

oanademunck spune:
Mik nu mai e nevoie am aflat ce inseamna:)hai ca am mai invatzat un cuvant si inca unul 'cool'

Bepii spune:
Mah fete, da' cand ati umplut 2 pagini asa de repede? Azi n-am intrat aici ca n-am fost acasa, acu am venit si ce-mi vad ochii? ati scis la greu!
Si cum ziceam, azi am fost plecati o zi intreaga la clubul de tenis ca a fost un turneu care mie-mi place foarte mult. Se cheama "verrassing toernooi" adica turneu surpriza in care nu sti cu cine joci, se aleg echipele de catre sefa clubului si se joaca mixt, fete, baieti impreuna cu persoane in varsta. In asta consta farmecul ca sunt echipe ciudate dar iese spectacol. La pranz s-a facut un bbq cu felurite feluri de carne, bautura, muzica, ce mai, atmosfera frate! Cine zicea ca belgienii nu sunt sociali se inseala ca eu pana acum n-am intalnit persoane de-astea. Si stiti ca noi iesim in aproape toate weekend-urile si ne distram de fiecare data. Depinde si de persoanele respective cat sunt de deschise si daca vor intradevar sa se distreze ca nimeni n-o sa te traga de maneca si sa-ti spuna: "hai sa te distrez".
In clasament m-am clasat pe la mijloc dar nu asta conteaza, ci contactul social si cat de bine ne-am simtit.
Miri, proficiaat meisje pt textul prezentat. Eu una n-as fi in stare sa compun asa ceva. Sa sti ca si acum am acele versuri pe care le-ai compus in flamanda. Sunt foarte mandra de tine .
. De corectat nu mai am ce corecta ca facut Oana totul.
Oana, sper ca nu e ceva grav cu copilasii tai nou nascuti. Poate e deplasat dar incearca sa ii speli pe ochisori cu ceai de musetel racit. Sau poate ii dai doar un telefon veterinarului si-l intrebi ce sa faci. Poate nu e cazul sa se deplaseze. Noi asa facem uneori cu pisicile noastre. Sanatate multa.
Fetele, eu nu mai am rabdare pana sambata! Si ma tot uit pe internet la starea vremii si cu bucurie va anunt ca n-o sa ploua. Va fi doar temporar noros. E bine si-asa decat sa ploua, nu-i asa? Si mai am o bucurie: Fiul meu m-a anuntat ca vine in acest weekend la noi in vizita deci nu numai ca va am pe voi motate scumpe alaturi ci si pe fiul meu pe care o sa aveti ocazia sa-l cunoasteti si el pe voi desigur
Acu va pup pe toate pe amandoi obrajii si va doresc o saptamana ce urmeaza plina de bucurii.

ardeiash spune:
acum ma uit si io la "moartea lui lazarescu "si fac o comparatie cu "spitalul de urgenta".... !! nu cred ca altii pot intelege semnificatia cuvantului urgenta la romani!!
Doamne e ingrozitor de real!

miri_mik spune:
mersi fete de aprecieri, da cum v-am mai zis, e doar o traducere, cu dictionar in mana. foarte multe merite pentru forma finala n-am, poate doar pentru originalul romanesc. tot ce vroiam era sa am o traducere coerenta si corecta gramatical. ca prezentarea maine... o sa ma balbai si poate daca sa am curaj o sa v-o dau s-o ascultati.
pusici si revin maine cu amanunte despre...
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

ardeiash spune:
Doamne: nu mai pot sa ma uit la filmul asta: ma doare inima... parc-ar fi bunicul meu!
e terminator! am un nod in gat.... of Doamne..
mi-am adus aminte de accidentul meu .. cand am ajuns si eu cu ambulanta la urgenta.. da va povestesc maine.. ca azi sunt varza; m-a ravashit tare filmul asta!

ogezlaan spune:
Ardeiash dar eu am crezut ca sotul tau s-a simtit bine la Lille desi probabil ca i-a fost greu sa nu joace.:-)
Despre ce am vorbit cu sotul tau : pe Rombel exista de 2 zile un post vacant de moderator si ma intrebam daca nu cumva vrei sa ne dai o mana de ajutor in cazul in care bineinteles tu si sotul tau sunteti de acord cu asta.
Inainte va trebui sa schimbam ceva informatii,deci astept mai intai pe privat sa-mi spui care este parerea ta despre cele adaugate mai sus.
Multe salutari tuturor.

carmita_baby spune:
Buna fetelor,
Taniuca si Mady vreau sa va anunt cu parere de rau ca nu va pot vizita cu mama saptamana asta, deaorece maine plecam deja in Germania si ne vom intoarce vineri seara. Deci ramane pe sambata. Abia astept sa va vad pe toate :-)
Mello motanelul iubit

oanademunck spune:
Ardeiash, ca sa iti treaca amareala dupa 'lazarescu' uita-te la 'occident' -regia cristi mungiu cel cu palme d'or- unul din filmele mele romanesti preferate, o poveste despre intamplare,despre surprize,despre coincidentze si despre timp. SUPERB!
In alta ordine de ideei am avut azi o zi de chocopasta, de la 8 juma la job,7 cafele si zece tigari pana mi-am revenit din depresiunea ideeii de a munci cand toata lumea e acasa, cand in sfasit mi-am revenit a aparut mathias cu tot cu porumbel si problemele de rigoare respectiv lumea din brussel voia sa omoare porumbelul amarat si cum a sarit mathias cu bestia in metrou pt a o salva din mainile celui care voia sa ii suceasca gatu si s-o puna pe rotisor printre alte pasari e drept domestice. Si i-a construit prombelului casa si vila cu piscina si castron cu apa,de cum intram in vreo incapere cum dadeam de un coltz special amenajat pt pasare, l-am lasat pe mathias sa se joace de-a bob de bouwer pana m-au lasat pe mine nervii cand am vazut cum s-a apucat sa pieptene saracu porumbel cu un pieptene mic si des si pe deasupra si maro. Si am sarit in apararea pasarii moment in care a sarit si chioscu in aer respectiv mathias a crezut de cuvant sa se transforme din bob micul constructor in noe supemanul zburatoarelor si a inceput sa urle ca vreau sa omor bestia, ca nu am suflet (eu credeam ca nu am simtz estetic din moment ce am fost cu multe de acord mai putin cu coafura pe care voia sa i-o aplice) ca sa ma duc inapoi in romania (asta e replica lor preferata hihihi)si alte din astea. Si asa s-a transformat ce putea fi o zi linistita intr-o alta zi ca multe altele la munca.
Of of viatza mea sau cum era opera aia celebra?!
Oricum inca 4 zile si apoi e sambata si ,pas op ca-s in forma si am chef de ras (vorba aia se apropie vacantza:):):)
zuahhhh

ardeiash spune:
ogezlaan: i-a placut sotului meu,, numa io ma-ntreb ce-ati facut nene acolo? serge si-a rupt mana sau piciorul, victor schioapata iar barbate-miu a stat 2 zile numa-n baie fierbinti si apoi direct in patura....
oana: unde gasesti tu mama filmele astea? ca ma uimesti?!
hai ma... de ce n-ai lasat copchilu sa pieptene porumbelu'? daca era ciufulit!!!
ia uitati ce fetita: s-o mananc nu alta; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101064