Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 17
Dianami spune:
Ina C, La multi ani! Sanatate, noroc si multe impliniri! 
Doroty, eu as vrea sa ramanem lamaite, ce zici?
Daca se fac echipe de 3, propun sa o luam pe Mercedes, daca esti de acord si vrea si ea.
Eu votez pt. marti ca zi de incepere si cred ca ar fi mai usor cu echipe de 3 fete. Dar daca se voteaza de 2, nu-i nicio problema.
O seara buna! ![]()
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
dordia2000 spune:
Fetelor....contorizeaza cineva voturile???
Daca nu...incep eu:
1. Dordia - 3 kg - echipe de cate 2 si zi de incepere miercuri
2. InaC - 3 kg - echipe de cate 2-3 si zi de incepere miercuri
3. Diana Mirela - 4 kg - echipe de cate 3 si zi de incepere Marti
4. Violeta 3 kg - echipe de cate 2 si zi de incepere....
5. Mercedes - 4 kg - echipe de cate 2 si zi de incepere....
6. Doroty - 3 kg - echipe de cate 2-3 si zi de incepere Marti
7. Cornelia Laura -3 kg echipe de 3 si zi de concurs Miercuri
8. Miag - echipe de cate ... si zi de incepere ....
9. Mamicadulce - 4 kg- echipe de cate 2-3 si zi de incepere....
10.Bfly - 4 kg - echipe de cate...si zi de incepere...
11.anky - 3 kg - echipe de cate...si zi de incepere...
12.zuzilici - 4 kg - echipe de cate...si zi de incepere...
13.mamidestefan - 3 kg - echipe de cate 2 si zi de incepere miercuri
Daca am omis vreo parere...sa ma trageti de maneca. Va rog sa va exprimati parerile sa putem hotara ziua inceperii si nr. participantelor intr-o echipa.
Acum va poop si revin dimineatza!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
buna fetele,acum mi-am notat ce s-a mai scris azi si ma gandeam sa trec echipele formate,macar provizoriu. Pana acum sunt 4 echipe.
Eu zic ca e ok si de 2 si de 3...la urma urmei putem incerca cu 2 sa vedem cum e,pana acum am avut doar echipe mai mari,de 4 sau chiar 5.
Cum vreti voi,doar ca maine sa va hotarati,adica sa voteze toata lumea. O sa trec echipele deja formate din 2 persoane ca sa vada toata lumea cine e deja cuplat cu cine si unde mai e loc daca facem de cate 3.
Miag te rog sa-mi spui targetul de concurs.
Ca zi de incepere eu votez luni sa nu se supere lumea pe mine,dar am fixul cu treaba inceputa de luni.Martzea e piaza rea si miercuri deja trece saptamana si mi se pare prea lungit.
Deci,eu o sa incep(si va sfatuiesc sa faceti la fel) de maine si putem da primul raport marti.Oricum marti raporteaza toata lumea.
Fetele care vor sa participe la concurs sigur intra maine pe forum si se mai pot face si modificari de ultima ora la echipe.(daca se merge pe varianta 3 fete,sau culorile etc),dar asta nu impiedica dieta nimanui.
Deci-ce decideti?
Va pup,succes!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mamica dulce spune:
LA MULTI ANI INA_C
Iti urez sa fii fericita,tu si cei dragi tie!!!
Dordia, ai muncit nu gluma la statistica aia,esti buna rau de serifa![]()
Din pacate multa lume nu a spus o data clara cand prefera sa inceapa concursul si nici cate fete sa fie in echipa.Deci,eu ma duc sa trec echipele de 2,pe care le pot modifica maine rapid.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Mik spune:
La multi ani, Ina !
Ma bucur ca s-a gasit cineva sa ne imparte bice 'pe schinare' cind o luam strimb.
Meniul meu de azi :
- cafea neagra si biscotes cu dulceata
- carne de miel gratar, cartofi fierti in coaja, zacusca, sos de tarhon. fructe. un pahar de vin rosu
- salata de cruditati si anchois (putini, numai de gust). fructe. alt pahar de vin rosu
Asa ca cer explicit bice pe spinare pentru 'cauza de vin'. Adta-mi place de mor si ma ingrasa automat.
Va pup si va dau miine raportul.
PS : Unde e Cami ? unde e Sigrid ? (sper ca sunteti bine, dragele mele)
dordia2000 spune:
MAmica Dulce ms de aprecieri...imi place sa organizez si sa fac statistici...deh ... riscul meseriei
!
Eu votez pt miercuri... ca lunea...e prea clasic si ceva schimbari...se cer.
Mik ia si tu niste 

pt abatere!!!
Acum ma duc la scarbici...si revin in forta pe seara ca la scarbici nu stiu in ce masura am timp.
Va poop si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Salut!
La multi ani InaC! Sanatate si impliniri!
Delia, Tzuni, va salut!
Am luat o scurta pauza de week-end.
Lidia, bun venit!
Nastad, ti-am trimis un pm. Esti bine?
Sigriddd, ce mai faci?
Bafta fetelor la concurs!
D-na serifa, cred ca e necesara formarea unei categorii noi pentru fetele care au luat o pauza si au iconul testoasei.
Sunt prea multe si lista e greu de urmarit.
veste buna pentru mine: am reusit sa-l intarc pe Teo. 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor si haideti la concurs!
Carmen, ma bucur ca ai reusit cu intarcatul dar imi inchipui ca nu a fost usor! Chiar daca nu mai participi la concurs te rog, cand poti, sa intri aici pentru ca cel putin mie imi fac bine postarile tale
. Pentru mine esti un exemplu de vointa. Daca tu ai putut cu 2 copii mici si cu alaptat atunci TREBUIE sa pot si eu.
Dordia, multumesc de bice, le meritam din plin. Si ma bucur sa observ ca ai un tonus mai optimist, sper sa nu ma insel.
Gata cu interzisele de azi, bag numai lucruri sanatoase cat se poate si fara excese. La sala se pare ca nu am cum sa ajung prea des ca nu am cu cine lasa copii pana vine Robert dar amsa fac miscare acasa. Am un stepper mai vechi dar care functioneaza si am sa-l incing.
InaC, eu sunt activa pe forum atat cat imi permit astia mici dar cu ei tot timpul poate aparea ceva. Asta ca sa nu intri la idei in caz ca dispar vreo zi. Si eu slabesc din ce in ce mai greu,sa sti, cred ca si hipotiroidia imi pune bete in roate. In Iunie merg din nou la control, poate imi schimba tratamentul. Parca tu urmai sfaturile Mihaelei Bilic, nu? Ai ceva materiale sa-mi trimiti si mie pe mail? Ca eu am doar cateva idei scoase si cartea nu o gasesc in librarii in zona mea. In orice caz am decretat de la concursul anterior ca nu mai tin o dieta anume ci vreau sa urmaresc numai niste principii sanatoase si de bun simt. Si miscare cat se poate.
Pai vad ca deja avem cateva echipe de 2 formate. Atunci sa ramana asa.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
mephala30 spune:
Cornelia, alaturi de voi am reusit.
Cu intarcatul a fost mai usor decat ma asteptam.
Mult spor la steparit si la dieta!
Gasca, gasca, unde sunteti? 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Tzuni spune:
Neata, natiune!
Sunt pe baricade, grasa si voioasa! 
Raportul il dam martea, nu?
Ca m-am zapacit: ba luni, ba joi, acum marti.... (eu preferam lunea, ca atunci aveam grija in we sa nu calc stramb)
Meniul meu de azi: inca nu-l stiu! ![]()
Dar incep cu o cafea cu zaharina.
Revin. 
PS. Mephala, felicitari pt Teo! S-a facut baiat mare! azi-maine o sa ceara bere! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos