Suport pentru o alimentatie sanatoasa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

aileene greseala mea nu mananc dupa ora 18 ,insa am mai mult de 3 mese pe zi, insa ce e mai consistent , mai greu de digerat cat mai matinal.Oricat de grea ar fi ziua nu stau nemancata , am grija sa am ceva la indemana.Toti avem zile cand avem pofta sa mancam mai mult sau mai putin.Nu prea pot sa nu mananc ceva intre mese.Asa ca incerc sa ma adaptez , de exemplu au fost ani buni cand eram mica , cand nu mancam mai nimic toata ziua.I-am chinuit pe ai mei ba ca eram mofturoasa , ba ca dragii de ei se straduiau sa ma faca sa mananc si eu nu pricepeam de li pare o mancare pe zi putin.Pur si simplu nu simteam nevoie de mancare.Par o ciudata stiu.
XIO postasei la alt subiect ca te lupti cu dulciurile , cum mai esti?Te admir ca reusesti sa faci sport eu sunt lenesa si de cand am mai prins forme , mi-a mai scazut mobilitatea si nu ma mai atrage nici atat.Adevarul e ca atunci cand esti usoara , parca n-ai oase in burta , eu cel putin faceam la abdomene la greu fara efort.
Delidana spor la slabit si dupa cum spuneai slabitul vine de la sine , nu trebuie sa te stresezi.Stii si pe mine ma motiveaza daca o haina sta strans pe mine , poze cu mine grasa n-am , dar comparatie cu inainte si acum face diferenta , vorba aia.Intr-adevar organismul alimentat corespunzator , da semne si la exterior ca ii merge bine.De exemplu mie mi-e mai uscat tenul uneori , daca am baut mai multa apa si-a revenit asa bine.Retete culinare n-am idee , sincer nici eu nu ma dau in vant dupa gatit , dar nici mancarea gaita nu mi-e cea mai draga.Carnea la mine e mai mult exclusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Ha, eu "mananc echilibrat" de 3 saptamani si e al naibii de greu. paine putina, fara dulciuri, paste, cartofi...
Dar am reusit sa slabesc vreo 2,5 kg.... nu va spun ce-as manca o pizza, o ciocolata... o felie de tort mmmm

Pana la varsta de 30 de ani nu ma abtineam de la nimic si culmea, nu ma ingrasam. Ei, pe urma s-a schimbat treaba

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Ei..asa si eu,inainte de copii nu imi faceam probleme,mincam orice si nu ma ingrasam.Mie imi este greu sa ma abtin de la dulciuri si iau Crom forte care vad ca ajuta,imi taie pofta de dulce.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delidana,eu imi prepar mincaruri rapide la wok(la foc mare).

Legume cu creveti la wok

legume
creveti
o lingurita de ulei de masline
coriandru
sos de soia light
limeta

Pui ulei in wok(la foc mare),calesti crevetii si legumele toate la foc mare si scurt,in felul acesta legumele si crevetii isi pastreaza vitaminele.Pui sos de soia,coriandu,limeta si VOILA!!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Intr-adevar mincatul sanatos e cea mai buna dieta.

Eu acum,dupå ce am slabit 10kg, maninc numarind caloriile.
Maninc si pizza si spaghetti si ciocolata, bineinteles nu f des.
De ex, a doua zi vreau sa maninc pizza.Ok, mainc, insa restul zilei nu ma mai ating de nimik ce ar contine prea multe calorii.
Asa ca combin pizza cu salata ,fructe, multa apa.
In mare incerc sa maninc sanatos, insa e greu sa te abtii de la unele bunataturi
Asa ca metoda numaratului caloriilor functioneaza pt mine excelent.
Insa am eliminat complet piinea, cartofii ,zaharul(folosesc numai miere). Nu simt nevoia sa le consum.

Cu cit te abtii mai mult sa maninci un aliment, cu atit te gindesti mai mult la el.Asta am observat si la mine.
Acum 2 sapt mi-am luat o ciocolata amruie(70%cacao e cea mai indicat), de 60 g.Am mincat-o in 2 zile.Sapt trecuta am trecut pe linga raftul cu cicolata si nu am simtit deloc ca mor de pofta.
Sigur daca m-as abtine mereu sa nu maninc cioco, as lesina linga raft
Vedeti ca am zis 60g, nu 100sau 200g.deci treb sa fim atenti si la cantitate.
Cam asa o duc eu

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denisabia , nu mai mananc in cantitati industriae , dar tot mananc.
Eu sunt innebunita dupa sport de mica , daca as putea as sta toata ziua sa joc baschet , volei , tenis, sa merg la sala samd.
Cu mobilitatea nu am probleme...ba chiar imi pot pune picioarele dupa cap
Singura chestie care ma ingrijoreaza e cea cu dulciuril , tinand cont de faptul ca bunica mea e diabetica si eu am glicemia 93 parca, dr treptat nu mai mananc atat....sper

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Aileene, mi se pare destul de echilibrat meniul postat de tine. La mine problema e ca la prinz nu pot sa maninc decit putin pentru ca ma apuca un soooomn si n-am cum sa dorm , iar seara intru in recuperari, adica maninc mai mult decit as vrea.

Anky, mersi pentru reteta, si eu gatesc asemanator, chiar azi vreau sa fac niste piept de pui taiat bucatele cu fasole verde si patrunjel+sos de soia (unul din felurile mele preferate). De obicei ma limitez la mincarea ce se poate face rapid si e usor de preparat.

Xio, tu arati nemaipomenit, cred ca ai descoperit reteta magica, sa te simti bine in pielea ta, sa fii sanatoasa si sa arati traznet. Ai fost vreodata grasa?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana , mersi mult
Nu am fost grasa , si cred ca tocmai din cauza sportului combinat cu o alimentatie...sa spunem ca sunt exrtem de mofturoasa cand e vorba de mancare , si in afara de dulciuri care sunt slabiciunea mea nu ma prea omor dupa altceva.

oricum , sportul face minuni. Cand eram la liceu jucam in echipa liceului(baschet) , prin clasa a 11-a parca a venit o fata noua , din clasa a 9-a. Avea , si nu exagerez , celulita de cel putin 4-6 cm pe picioare , arata oribil, si nu era grasa , era doar mai mare . Ei , dupa jumate de an sau mai mult a scazut dramatic stratul ala, se mai vedea putin , dar scazuse extraordinar de mult.
Asa ca ...sport mult

azi am mancat iaurt cu cereale dimineata , 2 feliute de paine cu margarina si rosii , un gratar mic de tot fara grasime(nu suport grasimea , nici macar marginile la gratar nu le mananc) si acum ma pregatesc de inghetata...prin urmare , mai fac o tura de Pilates azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Xio cred ca depinde si de pielea fiecareia. Eu m-am pricopsit cu multe vergeturi dupa ce am slabit desi n-a fost vorba de o scadere brusca in greutate, iar sport am facut la greu. Asta e....te poti pune cu genetica, dar pina la un punct...din pacate eu o mostenesc pe maica-mea .
Insa e si foarte adevarat ca m-am apucat de sport tirziu, abia dupa ce ma ingrasasem considerabil.
Am citit pe net ca pentru femeile cu corp in forma de para (umeri ingusti, solduri mari) este cel mai dificil sa slabeasca din cauza grasimii depusa pe solduri care se duce extrem de greu. Si eu ma incadrez perfect aici...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Aaaa , pai si eu am vergeturi. Pe fund si in lateral pe coapse, aici doar cateva.
M-am pricopsit cu ele dupa ce am facut oreon in clasa a 8-a , cu complicatii si tot tacamul, cand 2 saptamani nu am putut sa mananc mai nimic , am baut doar un pahar de apa pe zi nu puteam sa ma ridic din pat , nu puteam sa-mi misc capul , nici macar ochii nu puteam sa-i "misc". Pt. a ma duce la baie trebuia sa ma ridic repede din pat , sa ma intind pe jos , staeam asa dupa iar ma ridicam , faceam cativa pasi si tot asa . In fine , a fost urat de tot , a crezut ca mor. Atunci am slabit cred cain jur de 8 kg desi eram slaba , bine ca mi-am revenit. De atunci traim impreuna , le mai dau cu crema , ma mai enerveaza , ma mai distreaza si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

XIO, glicemia ta e foarte buna. Bunica ta are diabet tip I sau II? Cel de tip II se face pe fond nervos, deci nu e relevanta relatia de rudenie. Oricum ca regula generala intr-adevar dulciurile nu sunt bune.

Ca sa ai pofta de mancare dimineata reduce ora la care iei ultima masa si consistenta ei. La un moment dat ti se va face foame dimineata. Am avut aceeasi problema, se poate rezolva.

Eu ma simt mult mai bine daca mananc ceva seara. Totul e sa fie mult.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput