FIV 120

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Antosit asteptam II facem galeria in continuare
Ioana bafta multa azi poate iese cu ochisori, iti tin pumnii
Aldolina nu cred ca are cineva de ce sa rada de tine sunt multe fete diagosticate cu infertilitate inexplicabila.
Adicu se apropie cea mai frumosa zi din viata ta nastere usoara si bebe sanatos.
Pussi la cat mai multe luni inainte.Asteptam pozele.
Cris86 ce faci?

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetele multumesc pt. galerie. Am fost dimineata si am donat si acum astept sa ma sune. Mi-au zis ca in jur de ora 2 este gataanaliza, pana atunci fierb in suc propriu si tresar la orice telefon....

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_cafea spune:

Buna fetelor

Va rog sa ma ajutati cu o informatie, sora mea se chinuie sa aibe un bebe prin FIV, acum este la Giulesti si i-a facut ecografie si s-a constatat ca are 3 foliculi de 13.5 mm si unul de 18 mm iar endometru de 7.3, nu ma prea pricep despre ce este vorba, vineri cica ii face punctia si luni ET, intrebarea mea este daca are de ce sa isi faca griji referitor la ET , daca foliculi sunt suficienti de mari si endometrul bun.

Astept raspunul vstru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Antosit, tinem pumnii stransi, stransi.

Zouzou, mie mi-e greu sa scriu ceva care sa te aline. De fapt, nu cred sa existe ceva.
Te felicit pentru optimismul tau. pe mine m-ar fi lasat nervii demult.

Nusy,ce faci, cum te simti?

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Am pus poze de ieri..

ANTO

PUSSI 10+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi_f spune:

zouzounaki, cred ca voi face pe 30,31 punctia si 1 sau 2 ET.
Astazi sunt in ziua 5 de injectii.
Am fost dimineata la eco+analize.Eu am facut analizele de sange la IDS laboratories, dar nu sunt multumita de felul in care se ocupa. Stie cineva un laborator unde se fac analize la urgenta?
Rezultatele analizelor inainte de inceperea tratamentului(adica in ziua 2 de menstruatie) aratau asa:
estradiol 4
LH 3.19
progesteron 0.20
In decembrie cand am facut analizele pt pregatirea dosarului (in ziua 3 de menstruatie) valorile erau cu totul altele;
estradiol 44
LH 9.98
progesteron 0.42
Astept rezultatele de astazi sa vad ce este cu estradiolul.
Va pup, si revin cu intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Laura, parerea mea este ca sora ta nu are de ce sa-ti faca griji. Endometrul ar trebui sa fie mai mare dar s-ar putea sa mai creasca pana la ET. Recomandarea mea este cat mai putin stres, multa odihna si activitati care ii fac placere. Citeste pe prima pagina sugestii privind alimentatia dupa ET. Mult succes si sa fie cu ochishori.

ANTO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

am reusit si eu sa intru sa vad ce vesti mai aveti.Eu am inceput de ieri stimularea cu 2 menogoane pe zi +1 gonal iar pe 29 ma prezint la control sa vedem cum stau.In sufletul meu sunt suparata din cauza ca nu se stie ce este exact la mine in uter ma refer la acel condens.D-nul profesor ma intreba acum daca am operatie pe ovare,oare ce este acolo de tot imi pun intrebari nu stiu.La histeroscopie totul era bine asa mi-au zis,de ce ma tot intreaba una si alta nu stiu.Am emotii mari pentru acest FIV,vom vedea ce va fi.
ZOUZOU ,VENERA sincer imi pare rau
ANTO,ANGELIA va asteptam cu rezultate pozitive.
NUSY ai grija de tine
GALUSCA felicitariiiiiiiiiiii pt ingerasi
PUSSI felicitari pentru strengar,poate da DD si ai si o strengarita,ar fi minunat
MIKISOR deci la toamna sunt in galerie,eu fac cu Marinescu+Cocei
CARRY trebuie sa crezi in sansa ta,capul sus ca vei reusi
MARRINA ma bucur ca ai luat startul acum vei reusi ai sa vezi
ALDOLINA merci,cum te mai simti iubita???
MADALINA,IOANA ma bucur ca v-am cunoscut si sper sa ve revedem
LARA tu ce faci ???
GABIU,MONILAND,DJ_MAMA si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Acum m-au sunat: BHCG = 0.VA multumesc inca o data pt. sustinere,va pupic pe toate iar cand imi voi reveni va scriu, acum sunt prea cazuta...

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Anto cuvintele nu-si au rostul

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput