Dr. pediatru ortoped Ploiesti

Dr. pediatru ortoped Ploiesti | Autor: emanuele4u

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor din Ploiesti. Trebuie sa ajung cu fetita mea la un pediatru ortoped si pentru inceput vreau opinia unui ped. din Ploiesti. Mi-a fost recomandat dr. Dragomirescu.As vrea sa stiu daca a fost cineva la el si daca da, ce impresie i-a lasat. Am inteles ca ar fi destul de ocupat....cand il pot gasi la Policlinica? Stie cineva daca mai colaboreaza si cu alt cabinet (particular)? Sititi cumva alt medic pediatru ortoped bun in Ploiesti?
Va multumesc pentru raspunsuri,

Ema, mamy de ingerash scump, Amy ( 11.08.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ti-l recomand si eu cu toata caldura pe dr. Dragomirescu. E un tip dedicat profesiei si, in plus, ii plac tare mult copiii, o sa vezi si tu asta.
La policlinica nu-ti recomand sa mergi ca ai de asteptat ore. Noi am sunat sa intrebam cand e de garda si am mers la consultatie. Fara pile si la sugestia unei asistente. Dr a coborat si ne-a consultat fara probleme, ulterior chiar dumnealui ne-a zis sa venim la control cand e de garda.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Multumesc mult pentru sugestie Daniella....asa o sa fac. Si eu intelesesem ca se sta cu orele in sala de asteptare. Presupun ca ai avut trimitere de la medicul pediatru...ai folosit-o cand te-ai dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

La ce spital este Dr. Dragomirescu ? Si noi cautam un ortoped bun (Vladut are platfus si are nevoie sa i se prescrie o taloneta din cand in cand). Pana acum am mers la Bucuresti la Municipal (noi suntem Bucuresteni si nu stim pe nimeni in Ploiesti); dar ar fi mult mai confortabil sa gasim pe cineva in Ploiesti. Problema e ca nu vreau sa pierd ore in sir in sali de asteptare pentru o taloneta.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

ALICE..dr. Dragomirescu este la Spitalul de Pediatrie Ploiesti..pe Bulevard, aproape de Gara de Sud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Emanuelle, cred ca am avut trimitere prima data, dar nu-mi mai amintesc exact.
Oricum, dupa prima vizita, dl.dr. ne-a spus sa venim la control dupa o luna tot in garda. Si am venit sigur fara trimitere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Multumesc Ema.

alice

Mergi la inceput