Mamici de septembrie - octombrie 2007. (30)
Raspunsuri - Pagina 20
tzuc spune:
si eu aveam probleme cu cazutul parului si matreata si sotul la fel. de 4 luni ma spal cu sampon de bbi (nu radeti), cu Jhonson baby de grau..si nu-mi mai pica parul si nici matreata nu mai am, plus ca ramane parul asa frumos si moale.
Anissia adica cum..eu arata ca o salata uscata?.. eu m-am tuns scurt scurt...si imi sta ff bine si ma simt excelent..am avut mai multe tentative sa-l lasa sa creasca (m-ai vazut la Romexpo..aratam ca un catel plouat), dar fiind putin ondulat statea ca la un draq..si m-am enervat, iar acu' sunt tunsa nr. 2..cred:-)
tot io
18s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Annisia spune:
Daniellule, ce ti-a mai crescut burtoasa! Bravo. Ai vazut cum te plangeai tu aiurea-n tramvai? Nu ti-a spus fata sa stai linistita ca ne ajingi si ne si intreci?
Eu chiar nu am mai crescut de cand nu mai mananc precum o scroafa cu purcei. Ma simt mult mai bine mai usurica asa. Plus ca si pe bebe il simt mai vioi. Am trecut deja la faza cu suturi si nervi la bebe Yannis.
Aaaa, apropo de prenume, am decis - pentru ca taticu isi face de cap nu mai are dreptul sa decida cum il va chema pe copil. Deci o sa am un Yannis Edmond! Sa mi-l scoateti pe Dante de la listuta, va rog foarte frumos.
Acum, in legatura cu catelusele, Danielle ai dreptate. Se pot face injectiile alea, exista si sprayuri speciale. Pentru blana exista pastilute si uleiuri care fixeaza blana, dar cea mai desteapta solutie este tunsul in cazul in care nu se strica designul bietului patruped. Danielle ti-am vazut matza tunsulica cocotata pe fotoliu. E super dulcica. Asa arata si mielul meu tunsulic cum e. Culmea e ca e urat ca un dracusor, dar el e tare mandru de freza lui... Sunt scumpi foc, ce sa mai o dam la deal si la vale...
Bebe Yannis in evolutie
rodicamaries spune:
buna fetelor...mai bine zis mamicilor...
citesc cu interes ceea ce scrieti si maiinvat cate una, alta de la voi...din cate am observat fiecare ati pus ceva kilograme pe voi, cred ca eu sunt un caz special... cand am fost la medicul de familie la 6 sapt m-a cantarit, aveam 65 kg, m-am dus pe la 22 si am avut 64, s-au mirat asistentele ca la burta care-o am eu, sunt in - cu 1 kg. Nu m-am ingrijorat... cred ca o sa iau de acum incolo...
Va pup... succes celor care au de facut analize, eco... etc
23+ 
Annisia spune:
Myral, ce mai fac dragele tale de contractii? Nu le-ai trimis la gara inca? Lasa fata, ca nu ne doboara pe noi amarastencele ale ade contractii. Niste proaste, ce nu ai aflat inca trebusoara asta?
Tzucule, tu arati ca un trandafir turtit. Acuma si cu tine... Ziceam in general de parl scurt. Noroc ca tu nu esti botanista. Mie asa mi se pare ca parul scurt e mai naspa la coafat, plus ca o mujere arata mai cool cu plete.
LaviniaN, tocmai scrisei ca am ramas fara fotograf... Dar rezolva fata si aceasta problemota. Doar i-am promis Sim-ului ca ii arat kimonoul lui Yannis! Credeai ca am uitatara? Never! Zilele astea facem si treaba asta!
Si bv, te-ai tzacanit? Pot sa stau si cu o bricheta aprinsa cand folosesc solutia aia? Ca sa ma si coafez bine... Sa ma flambez, mai corect spus... Bai, eu glumesc. Stiu ca petrolul e bun pentru par. La tara se foloseste pentru paduchi, dar coafeza mea imi spunea ca e foarte bun pentru rezistenta parului. Ma gandeam, totusi, sa nu aiba contraindicatii in sarcina solutia cu pricina... O sa ma interesez...
Bebe Yannis in evolutie
Morgano spune:
Roxana, sanatate micutei tale, si Ana mea tuseste ca o magaritza de la aerul conditionat din masina, tare urat suna din trahee azi-noapte, de-am dormit pe sponci.
Mie nu-mi cade parul deloc, din contra imi creste fte rapid si la fel si unghiile (asa fu si sarcina trecuta) insa pielea mea uscata de obicei acuma a iasca si deci =>> matreaza, ceea ce n-am avut in viata mea, si ma dispera. Mi-am luat ieri un sampon Klorane, dc tot gama asta o folosesc la anutzachele meu, insa vad ca e si mai rau azi.
Sabina, bafta multa si sa te plimbi sa vizitezi cat poti, lumea spune ca Praga e cel mai frumos oras european (egalat poate de Barcelona).
Ripley
18+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
tzuc spune:
Anisis a zis:
Tzucule, tu arati ca un trandafir turtit
hahaha..esti mortala...cata dreptate ai..nici eu nu gaseam o comparatie mai buna
Edir:
Ripley acum am vazut ca unul din prenumele fetitei tale este si al meu...ce dragut..va pupam..
18s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
danuta36 spune:
Servus la burtici!
N-am mai scris in ultimele zile,caci ne-am harnicit tare si ne-am apucat de vopsit,varuit si alte treburi casnice...De fapt,eu cu initiativele,iar sotul,cu punerea lor in practica.Mie imi placea mirosul de vopsea,dar acum de-abia mai respiram...
Gabriela, felicitari pt. fetita!
Annisia,si mi-e imi cade parul la greu,asa ca m-am dus la tuns,dar eu i-am zis sa ma tunda intr-un fel,iar ea m-a tuns cum a vrut ea si mi-am facut o mie de nervi.Mai bine nu ma duceam!Oricum am de gand sa-mi fac niste suvite,ca m-am saturat de culoarea asta..
Teodora,iti tin pumnii!Bafta!
Ma bucur si eu caci il simt pe bebe al meu tot mai des in ultimele zile.
Nici mie nu mi-a mai zis dr. de vreo analiza pt. trimestrul 2.Poate e prea devreme.
Tomasa,ce vesti ne mai dai?
Dana
20s 
Si bv spune:
Annissia, mare figura mai esti, fata draga! :)))
Pe prospect nu mentionau nicio contraindicatie. Si formula noua, imbunatatita, ti-am spus: nici macar nu mai miroase a petrol! deloc! doar ca e uleioasa (contine si ulei de ricin) si tre' sa ai nervi sa stai cu ea in cap cel putin vreo 2-3 ore, apoi sa te speli... eu din comoditate m-am lasat de tratament dupa doua luni, dar chiar si asa, rezultatele s-au vazut.
Abia astept sa vaz poze cu tine :), ca le tot aud pe fete ca esti cool!
Eu cel mai tare m-am ingrasat in perioada cu greturi, cand nu suportam decat painea, pizza si KFC.
Acum manac mai sanatos, si-am ramas la 63 de kile (de la 53
).
Baiul meu e ca-mi cam place berea de cand sunt insarcinata! ce ma fac? am mai baut cate un pahar... asa... oare e de rau? ![]()
Chiar a murit Ralu Filip?! accident sau cum? hmmmm.... m-a socat vestea! brrrrr!!!
Si
23+
Poze
myral spune:
Contractiile mele sunt tot acolo bine merci nu am eu norocul sa-mi treaca macar sa fie bine in continuare. Acum mai citesc si de Lavinia ca si durerile ca la ciclu sunt contractii (desi pe mine ma doare doar spatele ca la ciclu nu si burta)eu de-astea am rar la mine sunt altfel mi se intareste burta strange uterul adica se face ghem asa. Or fi mai multe feluri de contractii oricum eu m-am saturat de ele oricum or fi.Ce caderea parului piele uscata mancarimi si alte alea ale sarcinii sunt nimicuri pt mine.Myral
24+
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Daniellule, ce ti-a mai crescut burtoasa! Bravo. Ai vazut cum te plangeai tu aiurea-n tramvai? Nu ti-a spus fata sa stai linistita ca ne ajingi si ne si intreci?
Eu chiar nu am mai crescut de cand nu mai mananc precum o scroafa cu purcei. Ma simt mult mai bine mai usurica asa. Plus ca si pe bebe il simt mai vioi. Am trecut deja la faza cu suturi si nervi la bebe Yannis.
Aaaa, apropo de prenume, am decis - pentru ca taticu isi face de cap nu mai are dreptul sa decida cum il va chema pe copil. Deci o sa am un Yannis Edmond! Sa mi-l scoateti pe Dante de la listuta, va rog foarte frumos.
Acum, in legatura cu catelusele, Danielle ai dreptate. Se pot face injectiile alea, exista si sprayuri speciale. Pentru blana exista pastilute si uleiuri care fixeaza blana, dar cea mai desteapta solutie este tunsul in cazul in care nu se strica designul bietului patruped. Danielle ti-am vazut matza tunsulica cocotata pe fotoliu. E super dulcica. Asa arata si mielul meu tunsulic cum e. Culmea e ca e urat ca un dracusor, dar el e tare mandru de freza lui... Sunt scumpi foc, ce sa mai o dam la deal si la vale...
Bebe Yannis in evolutie
tare dragutz prenume ai ales ptr bebe Yannis.nu stiu de ce dar nu imi place 2 prenume ptr bebelusha mea,ma gandeam in fel si chip cum sa ii mai pun un nume,dar degeaba...
catelusha mea scumpica nu as schimba-o nici ptr 10 de rasa ei,e tare desteapta si dracoasa
iar burticoasa mea,a mai crescut,ce pot sa spun?dar nu dupa asteptarile mele.am intalnit la nunta care am fo sambata trecuta inca 3 graviduase,si aveau mai frate nici burti de ma faceau sa ma uit toata seara la ele.iar eu...cu gogoasa mea,imi faceam loc printre ele sa ma afirm si eu
dar sa vezi baietii ce entuziasmati erau,toti ma controlau si imi masurau burta si o comparau cu a prietenelor lor
tu esti tare rau,ai o burtoasa super faina.arati a femeie gravida!
danielle
22+
Ebonee pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png