Restaurante cu scaune pt copii - Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu fac altceva (ca nu ma duc tot timpul doar la restaurantele enumerate mai sus...) - mi-am cumparat un scaun pliant - din acela care se monteaza pe un scaun normal - si il iau peste tot cu noi in masina. Daca la restaurantul respectiv au deja, il las acolo, daca nu, il folosesc! La fel fac si cind plecam la mese la prieteni care au copii mari sau nu au copii.
Scaunele din astea se gasesc pina si la Praktiker si eu zic ca sunt o investitie foarte buna!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

Heeloo, crezi ca ai putea sa imi dai si mie, pe PM, amanunte despre scaunul asta de care vorbesti? pret, locatia de unde l-ai cumparat, eventual o poza... multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mirciulix

Heeloo, crezi ca ai putea sa imi dai si mie, pe PM, amanunte despre scaunul asta de care vorbesti? pret, locatia de unde l-ai cumparat, eventual o poza... multumesc

mami de Teo (12 mai 2006)

Mirciulix mie nu imi apare ca ai PM-ul activat - dar iti scriu aici - eu mi l-am cumparat pe www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=305" target="_blank"> asta chiar de pe acest site. Am vazut insa scaune similare in farmaciile sensiblu (parca de la farlin?), am vazut si in praktiker si am vazut mai multe modele (dintre care unul din pinza care se stringea cit un portofel aproape) la mothercare. Mie mi se pare foarte util, acum il folosesc si acasa pentru ca scaunul inalt pe care il aveam inainte imi umplea toata bucataria...in plus si asta are o masuta detasabila (pe care eu insa nu am folosit-o niciodata ).
Daca mai vrei sa ma intrebi ceva iti stau cu placere la dispozitie!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tapusele spune:

Salut!
as vrea sa improspatez subiectul. Ati mai intalnit scaune pentru copii si in alte restaurante(inafara de cele enumerate: City Grill, McDonald's, Pizza Hut si Ikea, Spring-ul de la Victoriei, Piccolo Mondo,Uptown - in Aviatorilor, Tratoria Il Callcio, Restaurantele din Marriott si Hilton)? Vre sa sarbatorim anisorul Amaliei intr-un restaurant si m-am pus pe cautat.
Merci si cresteti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Acum vreo 2 luni cand am sarbatorit-o pe micuta noastra, am iesit cu prietenii si familia la Carul cu bere, la nefumatori. Ne-au vazut cu bebe si ne-au adus un scaun de masa chicco super ok. Doar ca fiica-mea nu serveste statul in scaun ...
Nu stiu daca sa recomand sau nu restaurantul; mancare super ok, dar f. aglomerat, destul de multa galagie, spatiu pt manevre de miscare restrans. Insa daca bebe e cuminte (sau mai mic si nu merge inca), atunci e ok.

Mergi la inceput